- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Mikor felállt mellőlem, visszafogtam, megfogtam a kezét, visszahúztam. Az ölembe ült, a szemébe néztem, megsimogattam az arcát, az ajkait és próbáltam kétszer megcsókolni. Egyszer oldalra húzta az arcát, a másodiknál lehajtotta.
Ezek után, úgy érzem, hogy utána menni, határozottan átölelni, agresszíven megcsókolni, sírni, könyörögni, vagy bármi mást csinálni, csak felesleges körök lettek volna, amikkel úgysem értem volna el semmit.
Amit ebben a helyzetben meg lehetett volna tenni, azt megtettem.Ha kellek neki, úgyis megtalál, keresni nem fogom. Ahogy ismerem, egy hetet őrlődni fog, és egy közös barátnak kiönti a szívét, abban bízva hogy a másik elszórja a morzsákat, vagy már a tegnap estét egy srác ágyában töltötte, akit pár napja ismer.
Mindketten önzők voltunk, mert bár azt mondtuk a másiknak, hogy nem tudjuk nőként vagy férfiként kezelni a másikat, belül nem így gondoltuk. Voltak próbálkozások, próbáltunk beszélni a másikkal, de valami mindig közbevágott. Egy új kapcsolat, egy teljes nyári szakmai gyakorlat, egy hosszú utazás, vagy csak a másik önbizalmának a porba alázása. Egyszer, már három éve kértem, hogy ne keressen többet. Két hónapot bírta, és újra keresett.
De szerintem az önző nem a megfelelő szó. A gyáva jobb. Egy hatalmas fordulópont volt az életünkben, amikor egyszer mentünk hazafele egy buliból, és ő élettelenül összeesett. Onnantól óvtam mindentől, vigyáztam rá, mint egy kincsre. Mindig is baj volt a szívével, az egészségével, ahogy az utóbbi időben nekem is, ráadásul erről azóta tud, hogy ő vitt be a sürgősségire.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged