- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
lezso6 #32987 üzenetére
Istenem, kegyelmezz lezsonak! Balga ifjú, nem tudja még, hogyan éljen...
Hallod lezso, most komolyan, ha nem csinálsz valamit, komolyan én fogom felvenni a kapcsolatot a csajjal. Holnap délután. Szóval ha holnap nem írsz valamit, pl hogy sikerült meghívni beszélgetni vagy valami, akkor lecsapom a kezedről. -
törölt tag
válasz
lezso6 #32987 üzenetére
A kérdés az, hogy egyáltalán adod-e magad valamikor egyszer, tervezed-e, vagy eljátszadozol?
Vannak jobb játékok is, amit egy fiatal srác és egy lány űzhet, de ezt csak úgy megemlítettem mellékesen, ne is foglalkozz vele.
(#32990) proof88:
Gondoltam már rá, hogy addig szerencsétlenkedik lezso, míg az itteni brigád "próbál szerencsét" a lánynál.
Pusztán csak elő kell venni a lezso-féle startégiát, azzal a különbséggel, hogy a megfelelő pillanatban le lesz varázsolva a bugyi. -
tibi666
senior tag
válasz
lezso6 #32987 üzenetére
mester, figyelj már.
nem tudom, mennyi nővel volt eddig dolgod. de fiatal vagy, valószínűleg hiszel még a szerelemben, ilyesmi.talán volt is már hozzá szerencséd. emlékszel még rá, milyen egy olyan nővel csókolózni, dugni, de csak akár az utcán kézenfogva sétálni, akit szeretsz?
dereng? jó érzés, ugye? nem lenne fasza átélni ezt már holnap a csajjal?
használd ki a lehetőséget, ne legyen belőled is rövid időn belül egy kiégett ember, mint sokunkból. -
törölt tag
válasz
Lirion #32982 üzenetére
Fel kéne fogni már, hogy nem a nőknek kell tudniuk, hogy mit akarnak, hanem a férfiaknak.
Ez elő is van írva valahol?
(#32977) lezso6:
Te meg a másik véglet vagy. Kell a lány, vagy sem? A lány jóval többet tesz ezért a "kapcsolatért", azt ugye azért látod?
(#32974) proof88:
Ennyire mélyen átérezzük lezso kolléga nyomorúságos helyzetét?
Bár valójában ippeg nem nyomorúságos, hisz rajong érte a leányzó...
-
Lirion
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #32963 üzenetére
Fel kéne fogni már, hogy nem a nőknek kell tudniuk, hogy mit akarnak, hanem a férfiaknak. Szóval ha felejtős neked az összes ilyen csaj, akkor nagyjából az összes csajt kilőtted és maradnak neked a csávók, ami hááát... nekem nem pálya.
-
mephi666
nagyúr
válasz
tibi666 #32978 üzenetére
szerintem fél... van egy ilyen vers is:
"Három merő fekete mák,
Jaj de régen fogtam p*nát,
A múlt heten fogtam egyet,
Majd meg ette a kezemetNem eszik a p*na zabot,
Se kukoricát,se abrakot,
Hússal el az ,mint a vércse,
Hogy a fogát meg ne sértse,
Hússal el az, mint a kánya,
Hun beveszi, hun kihányja.A p*nának nincsen álla,
Mégis kinőtt a szakálla,
Na,de olyan borbély borotválja,
Minek feje tetejin van az álla.P*na,p*na panaszkodj meg,
Hogy az éjjel ki toszott meg,
Csikósok-e,juhászok-e,
Túros f*szú kanászok-e?" "veszélyes "állat" a p*na
-
brumesz
aktív tag
válasz
orbano #32968 üzenetére
Mondjuk az hogy magamat hülyéztem meg ti is hülyéztetek, jót tett, meg voltam ma errearra, meg egész hétre van programom majdnem, szóval kb. 3 óra alatt megváltozott a hangulatom.
Már lassan azért kezdem szégyellni magam, hogy csak az jut eszembe amikor rá gondolok, hogy azért még mindig dugnám...
Na mindegy, minden okénak tűnik, elgondokoztam és kiábrándultam és most örülök magamnak
Ja igen: nézegessétek a "napicsaj" rovatomat a blogomonszerk: kicsit feleslegesen sok volt a szmájli...
-
orbano
félisten
válasz
brumesz #32967 üzenetére
pont ezt rontottad el, hogy ilyen hülyeségeket kérdezgetsz magatól. mit rontottál el? vaze, semmit. az emberek szoktak szakítani a pasijukkal/nőjükkel, életükben akár többször is. hihetetlen nem? ebbe jobb ha minél hamarabb beletörődsz és nem keresed a nem létező okokat, különben egy iszonyatosan hülye ember válik belőled
-
orbano
félisten
válasz
brumesz #32935 üzenetére
itt a világ vége, innen nincs is tovább. brühühü
amúgy fúú gyerekek, Stuhleck középállomásán van egy kis kocsmaszerűség egy olyan pultos csajjal... ááá. Igazi kis tanyasi k*rva feeling hatalmas csöcsökkel és brutál jó combokkal. vááá
és hogy tette magát... brr. lassan jön a tavasz
-
brumesz
aktív tag
válasz
Goose-T #32965 üzenetére
Én is tudom hogy hülye vagyok, de semmit nem változtat...
Vajon miért lett ez, ami? Mit rontottam el? Monodjuk amit elrontottam, az az volt hogy megismertem...már látom. De akkor nem tudhattam.
A szokásos, túl rendes vagyok, kihasználják, így paff.(?)
Tudom...erre talán senki sem fog tudni válaszolni, mert ő tuti nem. De nem értem, és ezeket kérdezgetem magamtól.. -
mephi666
nagyúr
válasz
brumesz #32964 üzenetére
én is érzékeny vagyok, ha úgy vesszük, de össze kell szednie az embernek ilyenkor is magát... nem szabad engedni, hogy feleméssze a bánat... meg kell tanulni kezelni az ilyen dolgokat... könnyű ezt mondani, de tényleg nincs más megoldás... ha idegroncsot csinált belőled, akkor szvsz. nem szeretett igazán... ebben az esetben jobb neked is, ha teszel rá, átgondolsz magadban mindent: a szép közös emlékeket elkönyveled úgy, hogy: "szép volt, jó volt, elmúlt... mással más lesz, de lehet sokkal jobb is..." állj hozzá így... ha pedig saját tudatán kívül csinálta ezt veled, akkor meg még nagyon gyerek a lány... undorító dolog játszani más érzelmeivel...
legtisztább, ha nyílt lapokkal játszik az ember...
#32967: ne így állj hozzá... ez szerintem a legrosszabb hozzáállás... örülj az együtt töltött időnek, mert ha úgy nézed, te is biztos több lettél ez idő alatt... kezeld úgy, mint szép emlékeket... az életben mindennek van értelme, erre már rájöttem egy ideje... a csalódásokat is meg kell tanulni kezelni és tanulni belőlük... ha nem működik, akkor nem működik... van ez így... (elég gyakori eset) és nem érdemes erőltetni, ha nem akarja mindkét ember, mert úgy nem az igazi... lépj tovább... "ami nem öl meg, az megerősít" szűrd le a tanulságot... próbáld meg külső szemmel nézni az egészet és gondold át a hibáidat és az ő hibáit... tanulj belőle és később egy másik kapcsolatban kamatoztathatod a megszerzett "tudást"...
-
brumesz
aktív tag
válasz
mephi666 #32960 üzenetére
én ezt értem. és pont ezt nem bírom. lehet velem van a baj hogy túl érzékeny vagyok, de vele jó volt amíg az volt. nagyon jó. és nem szeretném megint azt hogy hónapokig, esetleg évekig csak tengődjek, egyik csajtól a másikig.
a terv nálam is az hogy iszonyatos buli egész hétvégén, de nem tudom segít-e.
érzem hogy most már tényleg el kell engedni, de azt is tudom, hogyha bepróbálkozna hogy hiányzok neki, akkor engednék a szívemnek, mert nembíírom.
egész nap remegek, ráz a hideg, gombóc van a torkomban, enni sem tudok. ügyes lány, idegroncsot csinált belőlem.amúgy telefonszámát kitöröltem, fejből nem tudom, msnről töröltem, de nem tudom sehogy sem kiverni a fejemből. mondtam neki hogy ma ne találkozzunk, mert nincs mit beszélnünk már, de kegyetlen érzés.
-
mephi666
nagyúr
válasz
brumesz #32941 üzenetére
szerintem tedd túl magad a csajon... jártam én is hasonlóan csajjal: távkapcsolat volt, hétvégén még nagyon szeretett... hétfőn-kedden is beszélgettünk, aztán szakított telefonon keresztül... napokig padló, majd szombaton elmentem haverokkal inni... úgy terveztük, hogy oda megyünk bulizni, ahol a csajjal is bulizgattunk... ő épp osztálykirándulni volt... ideg voltam és deciszámra ittam a rumot húzóra... a pultos alig akarta kiadni, amikor 2decit kértem pohárba
pörögtem az idegtől és egyik helyről mentünk a másikra... a csaj persze közben felhívott a kirándulásról, hogy: "épp megy le a nap és nagyon hiányzok neki... örülne, ha ott lennék vele, stbstb..." haverom poénkodott is valahol, hogy: "na, zoli, még1 deci rum húzóra? én állom" kb. ennyi volt a reakció: "hozzad" aztán már vodkáztam... kb. 4-5deci töménnyel mentem a buliba és alig éreztem belőle valamit... ott is nyomattam a vodka-martiniket... össze is futottam a csaj bátyjával meg a csaj legjobb barátnőjével (kiskoruktól barátnők, osztálytársak meg a koliban is szobatársak voltak) elkezdtem táncolni a barátnőjével és azonnal szerelem volt...
aztán persze volt kis balhé is, mert a csaj kibukott... (nem tudom mire föl, amikor ő szakított velem?) 9hónapig voltunk együtt, ez volt az első igazi nagy szerelem... aztán 6 évig jöttek-mentek a nők, de egyikkel sem voltam igazán boldog... most viszont minden más
(és barátnőm is hasonlóan van ezzel... ő is átment már jópár dolgon és végre boldog... boldogok vagyunk együtt)
ui: szerintem ne foglalkozz a csajjal... msn-ről is tiltsd le vagy ne beszélj vele... zárd le magadban az egészet és ne keresd! szerintem csak szórakozik: amikor "szeretethiánya van", akkor elvan veled... máskor meg elküld a p*csába... nagyon komolytalannak és gyereknek tűnik a szememben... ha hanyagolod, lehet rájön, hogy nem játszhat így az emberek érzelmeivel és tanul belőle... (de ez csak az én véleményem, amit leszűrtem az egészből, az alapján)
-
Kidus
őstag
válasz
Cs.Orsolya #32945 üzenetére
Az egyetlen regeneralodo szerv
szerk: latom megeloztek
-
Integra
titán
válasz
Cs.Orsolya #32956 üzenetére
jaaa, ha csak egy subnoti, akkor mentem is aludni
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Cs.Orsolya #32955 üzenetére
Cheerz!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Stalker-2572 #32952 üzenetére
Remek. Holtig tanulunk. "Halál a májra!"
-
Integra
titán
válasz
Cs.Orsolya #32953 üzenetére
bizniszelni??? rabszolgatartás?
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Cs.Orsolya #32950 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
Cs.Orsolya #32949 üzenetére
korábban kellett volna jönnöd, már jó ideje megy.
amit írtál, teljesen jogos, érthető és helyénvaló, egy szóval sem vitatom.
én inkább csernus féle vagyok, ez nem mindenki kenyere, tudom.
ha akar kimászik belőle, ha nem akar, nem fog. nem olyan világvége az ott, mint hiszi. csak lekell küzdeni az önsajnálatot és nem mások szimpátiájába és együttérzésébe menekülni. -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Stalker-2572 #32948 üzenetére
Az tudod mit jelent? transzplantáció=átültetés. Mivel nem tud új sejteket képezni, bizonyos százalékos elhalás után új májra van szüksége az illetőnek, és akkor megkapja egy hulláét, akinek már nem kell... Azaz beültetik neki valaki másét.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Cs.Orsolya #32945 üzenetére
a máj tud új sejteket képezni (ezért működik a májtranszplantáció pl.)
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
tibi666 #32942 üzenetére
én is gyakran tolok szesz+altató párost. sztem az aszpirinnek se árthat.
Jézusom! Jézusom! Komolyan teljesen gallyra akarod tenni magadat egy életre? Oké, most fiatal vagy, de ha így folytatod 5 évet adok neked, és szép, hosszú kínokkal teli véget. Ha csak bele nem fordulsz az árokba, és ki nem purcansz a kocsidban nagy hirtelen... Az önpusztítás nem életstílus, és nem divattrend, hanem haláljátszma.
-
törölt tag
válasz
brumesz #32938 üzenetére
Persze hogy megváltozott. Ebben a korban ez normális. Nem szabad túlzottan elmélyült kapcsolatról ábrándozni 16 éves lányokkal. Még ha különben komoly, intelligens, illetve "rendes", akkor sem, nekem ez a tapasztalatom, ezt láttam, látom.
(#32939) tibi666:
Egy klasszikust idézve:
Majd ha a p*na kelepel.
Ezt veheted szó szerint.
-
brumesz
aktív tag
válasz
#56474624 #32937 üzenetére
eszembejutnak dolgok:
24 órával? mielőtt ez az egész bejött volna megint, hogy nem szeret, ne is keressem, vége. 5 perccel előtt azt tervezgette, hogy milyen jó lesz együtt a 30y koncert pénteken és hogy a születésnapján milyen jó lesz mellettem ébredni reggel...
akkor ez mi a fakk? -
tibi666
senior tag
na, mi a helyzet lezso6 úr? megvolt már a nagy egymásra találás?
-
-
brumesz
aktív tag
oké, mindenkinek igaza volt, egy igazi, nagy balfasz vagyok. kibékültünk, talán még jobban megszerettem mint azelőtt valaha. és most MSNEN! szakít velem. már nem próbálok menteni semmit, de annyira iszonyatosan fáj
valentinnap, romantikusan együtt, zsiráfos mackó amiről eszébe juthatok, BEFIZETTEM EGY KIBASZOTT PRÁGAI UTAT ahova el akartam menni haverokkal, de gondoltam őt is elviszem, hiszen szeret, én meg egyenesen imádom. minden jel arra utalt hogy minden oké. láttamés most...megint ami volt.
kikészültem. nem tudom mit fogok most csinálniremegek összevissza, de nagyon durván.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
hejesírásó #32932 üzenetére
Feleségül?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #32931 üzenetére
én csak hozzád mennék
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
hejesírásó #32930 üzenetére
Hmm, vannak Pécsen is csoportok. Akkor keress ott valakit, aki tart.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #32926 üzenetére
drága az utazás pécsről
nincs már diákom.
-
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #32924 üzenetére
Hu , ha otthon lennék...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Én már épp eleget tudok magamról, mélyebre nem akarok ásni.
Viccet féretéve biztos hasznos, én is olvasok/foglakozok a témával. -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
hejesírásó #32925 üzenetére
Nincs itt senkid, akinél megaludhatnál azon az estéken?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
ha bp-i lennék mennék, kevés bajom van és nem vészesek, de csoportban az ember megkapja a pártatlan külső bírálói szemet, ami sokra rávilágíthat
és segíthet önnön magunk jobb megismerésében.hajrá!
-
Cs.Orsolya
senior tag
Halihó!
Közérdekű:
A kollégámmal indítunk egy 250 órás önismereti csoportot Budapesten, és volna még szabad hely. Ha valakit érdekelne a hatékony és tartós problémakezelés ezen formája, akkor nálam lehet jelentkezni, és részleteket megtudni. A 250 órát havonta 2 hétvégi napon fogjuk blokkokban tartani.
Az első alkalom egy kipróbálási lehetőséget biztosít, és a két nap végén kell csak elköteleződni a többire. Azért aki jelentkezik, úgy induljon neki, hogy inkább szeretné, mint sem a többit is, csak esetleg bizonytalan, hogy a csoport és ez a fajta önismeret-e a nekivalóBocsánat, ha ez a téma kicsit reklám jellegű! Csak eszembe jutottatok, és hátha ez hasznos volna valakinek!
Üdv!
Orsolya -
dragonfx
veterán
válasz
frame>24 #32915 üzenetére
hátha ilyne kocsija van tényleg akkor ...faxom
ilyennel nem gond semmi...ez a sztori ilyne első látásra szerelem téma.
Amugy én idővel rájöttem pár dologra.
4szó...önbizalom, kiállás, temperamentum és fellépés ez kell és bármilyne nőt meg tudsz szerezni.Persze pénzel ezek potolhatok de csak ideig óráig.és karrier és boldogság egymás mellett nem férnek meg dönteni kell melyik fonbtosbab most..1-2-3-5-10..év múlva és azon az uton kell haladni.2 együtt nem megy érzéki romantikus gyengédséggel + 1 kis srámmal a legnagyobb ribvanc nő is megszelídíthető.persze kicsit tartsd vissza magad legyne benned kihívás meg persze a sex.amelyik nem törhető be az beteg lelkileg felejtős. -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
kovacsroli #32920 üzenetére
A Lakodalom Lajos járt olyannal a renCerváltás környékén...
-
Stalker-2572
veterán
Szerintem a házasság egyfajta biztosíték arra, hogy a párok együtt maradjanak a rosszabb periódusok során. Ez jó a kapcsolatnak hosszútávon ill a gyerekeknek. A másik dolog amiért az emberek házasodnak, hogy mégis hülyén hangzik, hogy a "barátnőmtől van 2 gyerekem"
-
Rica
senior tag
válasz
Csakénvagyok #32911 üzenetére
fehér mercivel a melegek járnak
mephi666: exemmel egy év után eljegyzés és összeköltözés, 2 évvel később házasság, 17 év után különválás. Sose tudhatod, ez a szép meg a cselendzs is benne. Mindenesetre nekem elég volt egy házasság, és nem nagyon hiszek benne.
-
frame>24
addikt
Mondjuk, már túléltek közösen egy totálkáros karambolt is (~2 hete volt ez), karcolás nélkül, lehet, hogy ez billentett be?
-
mephi666
nagyúr
válasz
frame>24 #32915 üzenetére
exemmel 2hét után költöztünk össze, aztán 1év után eljegyzés... rá félévre szétmenés (de legalább a brillgyűrűt visszakaptam, mert nem kis pénz volt) most barátnőmmel 2hónapja vagyunk együtt, (szinte azonnal összeköltöztünk) és már gondolkozok, hogy be kellene olvasztatni a gyűrűt és készíttetni belőle egy újat
na, de eljegyzést nem nagyon akarok már, mert eddig 2eljegyzés=2kudarc volt... boldogok vagyunk együtt és más nem számít... hasonlóan gondolkozunk az egészről, hogy: "a házasság szinte csak 1 papír és nem az a lényeg" (hozzáteszem a 2 eljegyzésnél egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy jól döntök) exekkel is laktam együtt, de egyiknél sem volt ez az érzés, mint most: reggel elmentem melóba és élveztem a különlétet is... most meg teljesen más... kiteszem a lábam az ajtón és már hiányzik... fura dolog ez a szerelem
(mellesleg mindenki azt mondja ránk, hogy ebből házasság lesz, mert teljesen összeillünk... ami így is van... minden téren)
-
frame>24
addikt
Tehát az történt, hogy egyik barátom kb. 2,5 hónap ismeretség után kitűzte a leányzóval az esküvőt nyárra. (aug.)
Most nemazé' érted, tényleg szépen össze vannak forrva, a fent említett galaktikus nagyságrendű idő óta, csakhát.
Már előre szeretettel várlak titeket ilyesmikkel, hogy "az egyik ismerősömék 3 nap után és azóta is boldogan élnek", és ehhez hasonló sztorikkal, de azért drukkolok nekik.u.i.: nyáron még a schlepp Cyranoban iszogattuk a baxit heves nézelődés közepette...
jah, HartgeH3-2.8
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Csakénvagyok #32912 üzenetére
Hál'Isten nem, csak Ő is hasonlóan magabiztos
"Nemtudom, nekem mind1, tőlem" stb..
-
dragonfx
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #32901 üzenetére
az ilyenek felejtősek aki nem tudja mit akar....nehéz feltörni.bizalmatlan.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
kovacsroli #32910 üzenetére
Mé', te is írásbaa nyujtod be a kérvényt?
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Véletlenül nem az én barátnőm?
-
tibi666
senior tag
sejtem, hogy honnan indult ki ez a megfelelési kényszer, de a mai napig nem tudtam megbeszélni ezt apámmal, pedig rengetegszer próbáltam már.
btw, nem válaszolt a nő, most néztem. viszont nekem volt annyi eszem, hogy csütörtök éjjel megérkeztem németországba, jól berúgtam, aztán írtam egy sms-t a havercsajnak, amit nem kellett volna ezzel kapcsolatban...
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Minek kérdezel ilyet?
-
Lirion
addikt
válasz
Először is a második nem tudom az első kérdésedre érkezett, nem arra, hogy miért nem tudja.
Másodszor pedig ilyet megkérdezni kb. akkora baklövés, mintha fociban hazaadás helyett kapura rúgnád a labdát.. -
CounterBoci
senior tag
Agyamra mennek a féltékeny nők. Beszarás. Az n+1-edik nő akivel merészeltem beszélgetni, ráadásul csak msn-en. Kaptam is a pofámra.
Másik nagy kedvencem ha egy ismerős széles mosollyal rámköszön az utcán:
-KI VOLT EZ A SZŐKE PICSA ???panaszkodás OFF
Tagnap azt találtam ki féltékenység ellen, hogy menjünk el discoba együtt, de ott különválunk. Ő is jól járt, mert ingyen volt a pia, a sok alfahím alig várta hogy meghívhassa valamire, én meg lehettem nyugodtan a barátaimmal. Ja, és láttam egy kurvajó skint VirtualDJ-re.
-
Rica
senior tag
válasz
Ne kérdezd meg a nőt, mert összezavarod vele!
Csókold meg, és megkapod a választ.
A netes társkeresős kérdésedre: iszonyatosan túlzott a keresleti oldal a nők javára. Nagyon ügyesnek kell lenned (vagy sokat kell hazudni), ha így akarsz becsajozni. Én is vadászgatok pár helyen, de eddig csak a retúr kategória mutatott komolyabb érdeklődést. Közben már a második 25 év körüli csajszit cserkésztem be dizsiben, ami az én vén fejemmel szintén challange pálya. Az igazi vadászmező a munkahely, pláne, ha nagy cég. -
zoltanz
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #32900 üzenetére
Akkor maradj meg a beszűkűlt tudatodnál.
Ez nem úgy működik, hogy szeretnénk vagy sem, én is sokmindent szeretnék pl yachtot a Földközi-tengeren.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na de kérem szépen ha ezt nekem meg tudja válaszolni valaki emelem kalapom..
Kérdezem a leányzót..
Szeretnéd?
Válasz: ..hát nem tudom
Miért nem tudod? Hisz az ember tudja vagy akarja vagy nem akarja..és ennyi.
Válasz: ..hát nem tudom.
Mondom nem tudod azt sem hogy mi az amit nem tudsz?
Érdekes a helyzet.
Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest