- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
akos3
addikt
Jajj de rossz.
Egyszer nekem is volt anno olyan h megbeszéltem egy csajjal egy találkát, tökre örültem neki, lelkemet is felkészítettem
azt este hív, h inkább ne találkozzunk, mert ő mégse "úgy" gondolta...
...
lezso6Miért görcsölsz ennyit vazze?? Ő is csak egy ember!! Ráadásul a gyengébbik nemből
Legyél már valamennyire laza, mit veszithetsz? Max oltári nagy baromnak néz, h még mindig el akarod hívni vhova azt kész. Te csak nyerhetsz ezzel fogd már fel! Ez olyan mint ha egy lotto szelvényt nem akarsz beadni mert mi van ha nyersz vele.
Am sztem az a legrosszabb -már bocs- h msn-en adod a nagy lazát amúgy meg épp az ellenkezője vagy. Vagy legyél mindig nyuszi (hamár ennyire bejött ez a szó), vagy legyél élőben is laza. Én a másodikat javaslom.Hidd el a csajok többsége odavan a laza, nagymenő pasikért akik leszarják h mit gondolnak mások, csak magukat adják és leginkább maguknak is akarnak megfelelni egyéni stílust kialakítva.
Good luck -
The DJ
addikt
Érdekes dolgok ezek. Sokan azt mondják, hogy a nőknek a bunkó, macsó férfiak kellenek, akik dominánsak, erősek, akik mellett biztonságban érzik magukat (fajfenntartási ösztön). Aztán általában ugyanekkor jön a cáfolat, amikor is a nők bizony kikérik maguknak ezt a tézist, mert hogy ők ugyan össze nem jönnének ilyenekkel, nekik az érzelmes és odafigyelő férfiak jönnek be. Rövidesen mégis látom ezeket a nőket a bunkó, macsó férfiak oldalán, az érzelmes pasikat pedig egyedül. Nem éri meg mimózalelkű, kitárulkozó hősszerelmesnek lenni a mai világban, tudom, mert én is ilyen vagyok, aztán nem jutottam messzire vele. Olykor könnyű vele hódítani, mert újszerűen hat azokra a nőkre, akik megunták már az általános sémát. De aztán valahogy elmúlik ez az újdonság varázsa és kevéssé válik, ami van.
-
megbantam93
újonc
Én nekem a lányokkal (Nőkkel) kapcsolatban az általánosból rossz emlékeim vannak nem mind1ikel de néhányal igen mindig szopat megaláztak meg basztatak meg ütni csak nem üthetem meg mert csak lány :S De tanárhoz fordultam akkor meg kinevet a tanár...
és 8 évig ez kelet elviselnem (ahol én lakok a város kurvája az a csaj)már mikor 6.voltunk akkor már nem volt szűz... még csak most lettem 9. de kell 1 kis idő mire kiheverem azt a 8éves megaláztatást :SÚgy voltam vele hogy számoltam a napokat hogy már csak xnap és nem kell többet látnom
Ez ciki szerintetek?
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ha fiú vagy, pláne rossz. Akkor is valami ilyesmit írtam volna, csak egy rosszabb megközelítésben, mint hogy ne ülj fel a női érzelmi zsarolásoknak. Más az, amikor igaza van egy lánynak, és más az, amikor túlzásba viszi a hisztit. Ha felnőttként viszonyulsz, azt viszont még eddig mindenki értékelte.
Bár olvasom, hogy kiderült, hogy gépet hajszolt, de igaza van Yetikének, egy sms-t megereszthetett volna, még a barátnője telcsijéről is.A helyesírásodra meg, ha fiú vagy, pláne légy igényes. Milyen dolog már az, hogy egy férfi ilyesmire nem ad? A teremburáját!
-
orbano
félisten
persze, mindig más, mint a többi
lesz még ilyen pár az életedben...
ez a "mindent megadtam neki" dolog pedig hülyeség. nem az apja vagy, nem azért vagy/voltál a hapija, hogy mindent megadj neki, hanem azért mert izgalmas vagy/voltál. ezt tartsd meg. egy krapek, aki azt kérdezgeti a csajtól nyüszögve, hogy "mi a baj, bármit megteszek" érted, az nem izgalmas. és nem fogsz értelmes választ kapni, mert azt még sem mondhatja, hogy az a baj, ahogy most hozzáállsz a dologhoz. de próbáld ki! menj oda, akard neki bebizonyítani, akarj neki megadni mindent, heverj a lábai előtt. annál hamarabb megtanulod, hogy ennek mikor nincs ott a helyea haverok meg persze hogy csesztetnek. ők kívülről látnak, nekik nem más ez a csaj, mint a többi, nem hiányzik nekik, stb, csak azt látják, hogy a barátjuk hülyét csinál magából. nyilván, hogy megpróbálnak segíteni. becsüld meg őket
-
orbano
félisten
figyelj. hívtad, nem veszi fel. kerested, nem ír vissza. innentől még hova akarsz alázkodni? és főleg miért? mert hiányzik? sok mindenkinek hiányzik sok mindenki, ez olyan, mint a nátha
azzal, hogy tovább nyaggatod, súlyosan rontod az esélyeid. a csajoknak hapi kell. nem kiskutya. és most nem sértegetni akarlakna de mindegy is, mindenki így kezdi
-
Cs.Orsolya
senior tag
Túl sokat görcsölsz ezen... Ő meg úgy viselkedik, mint egy csecsemő: találd ki mi baja van, és olvass a gondolataiban, mert nem tud beszélni. Én ilyen érzelmi zsarolásokba nem mennék bele, mert ezzel csak ráerősítesz a hibás működésére. Állj hozzá felnőttként Te. Mondd meg neki, hogy sajnálod, hogy így alakult, szereted, és ha baja van, akkor mondja meg őszintén, mert csak így juttok előrébb a konfliktusban, ha nem mondja meg, nem tudsz neki segíteni, hogy valami közös jöjjön létre. Te meg ne görcsölj azon, hogy elveszítesz egy srácot, aki olyan, mintha a gyereked lenne. Még fiatal vagy, de akkor is igazából egy érett srácra van szükséged, nem egy gyerekre.
Egyet viszont kérnék tőled: ilyen szó nincs hogy "ien". Ilyen.
Becsüld meg az anyanyelvedet, és használd ahhoz méltón, mert hatalmas kincset jelent. És nem ártana a tööbbi szót si helyesen írni, mint pl. akkor két k-val. -
7
addikt
Így szoktatok elköszönni?
Egyébként találkoztam már olyan nővel, aki úgy büntette a párját, hogy nem szólt hozzá ideig-óráig, csak durcásan viselkedett, puffogott, csapkodott. Ilyenkor jól jött, ha a férfi végiggondolta, hogy mi az, amire háklis a kedvese, és mégis elkövette. De persze sokat nem jelent. Hamarosan a fejedhez vágja szerintem egy balhézás közben. Készülj fel rá.
@válasz: Bár ez már erősen spekuláció, azt is el tudom képzelni, hogy aznap estére fontos mondanivalója lett volna számodra, de nem voltál gép előtt. Illetve arra is gondoltam, hogy esetleg nem vette észre a számára hagyott üzeneted.
-
SystemRoot
őstag
Hát nekem most sem világos hogy miről van szó.
De ha csak msnről akkor ott megtudod nézni hogy rádírt e, amennyiben menti. Továbbá ha van pluszod akkor asszem aztis hogy be volt e jelentkezve milyen állapotban volt és mikortól meddig.Mellesleg eléggé piti ügynek tűnik. Biztos épp csak rosszkor hívtad mert randikon volt másokkal.
Manapság így megy ez.
-
The DJ
addikt
Ha jól értem amit írtál, akkor ebben nincs semmi bűn, ezen megsértődni sem lehet, szerintem valami más állhat a háttérben, amiért nem hagyja, hogy elérd
Saját:
Egy hét telt el és tegnap éjjel hívott exem...későn vettem csak észre, így nem tudtunk beszélni. Az előbb visszahívtam, mert kíváncsi voltam mit akarhatott. Mondta, hogy csak tudni szerette volna mi van velem és hogy hogy vagyok. Azt is elmondta, hogy már ezerszer akarta tárcsázni a számom, de sosem merte... Távolságtartó voltam vele, nem akartam, hogy egyből érezze mennyire ki vagyok és mennyire hiányzik. Beszélgettünk általános dolgokról, családról, arról, hogy ki hogy van és volt pár per, amikor úgy beszélgettünk mint régen, mosolyogtam, ő is, nevetgéltünk, rossz volt visszacsöppenni a valóságba. A végén mondta, hogy hívjam bármikor, nem zavarja, sőt szeretné. Azt is, hogy ő is hív majd... Nem akartam semmi komolyat mondani, de a végén nem bírtam ki és kicsúszott a számon, hogy nagyon hiányzik
Elcsukló hangon mondta, hogy én is neki... Aztán búcsúzáskor mondtam, hogy vigyázzon magára, mást nem is mondok most, hisz úgyis tud mindent... Azt válaszolta, hogy ez kölcsönös... Ezek után már biztos vagyok benne, hogy jövő hét folyamán fel kell mennem hozzá és ott derül majd ki minden. Innentől cselekedni fogok az agyalás helyett.
-
Primőr
aktív tag
Aki vonzó, azután mennek. Ti nem vagytok azok, ezért rá vagytok szorulva, hogy (1)ti menjetek, és (2)beérjétek kevesebbel, és hogy (3)rendezzétek a problémákata a nővel.
Nos én nem csinálok nagy lelki procedúrát a bajokból, nem vagyok oylan "emós", lelkizős, mint az átlagfiú manapság.
-
Jenő
aktív tag
Mint nőt felejtsd el, de szerintem mint barátot is, ha csak így kifordul..
(Nem akarlak elkeseríteni, nem is biztos, hogy igaz a te helyzetedre, de amikor én láttam ilyet, akkor arról volt szó, hogy a lánynak nem jött be a srác, viszont a srácnak a lány igen, a lány magányos volt, kellett neki valaki, "akibe dobálhatja a lelki szemetét", a srácnak imponált, hogy olyan valakinek a társaságát élvezheti, aki tetszik neki, aztán amikor a lány összejött valakivel, a "szemetesládát" elfelejtette, mert nem volt szüksége rá..)
#1685:
Az MSN-t nem nagyon szoktam fontosabb beszélgetésekre használni, max, hogy mikor-hol találkozzak valakivel.. (ritkán vannak kivételek)
-
Pala
veterán
Hát ehhez nem tudok mit szólni, mert én sose járok partizni/hülyülni haverokkal, szóval nem tudom, hogy egy ilyen helyzetben miket engednek és engedhetnek meg maguknak egyesek. Bár tény, hogy az a viselkedés is különös. Lehet, hogy az ital miatt volt, de hogy utána miért sértődött meg rád, azt nem tudom (lehet, hogy akkor is részeg volt
)
Mondjuk ez még mindig sokkal jobb, mint a ''világ kurvája'' típusú csajok, akik aztán mindenkivel meghegesztik magukat. -
Pala
veterán
Időnként nekem is ez fut végig az agyamon. De rájöttem már, hogy a logika oldaláról semmiképpen sem szabad megközelíteni a témát, halálra van ítélve. Ennél tovább viszont én sem jutottam.
Poén az, hogy nekem előző bnőm is ilyen volt (mi az isten, vonzom ezeket!?)
Sőt, igazából rosszabb. Elmesélek egy rövid, így utólag humoros, de abban a pillanatban kiábrándító sztorit: exemmel elmentünk vidékre (pontosabban a családjával). Kis 80 fős falu az isten háta mögött, természetközelben. Egyik nap este elmentünk sétálni, majd leheveredtünk a szántásba. Semmi rosszra nem kell gondolni, nem akartam én ott semmi ''rosszat''Ez most tényleg így van, egész egyszerűen csak leültünk beszélgetni. Itt meg kell említenem, hogy akkor kb. 2 hónapja voltam velem, kézfogáson és egy-egy időnkénti puszin kívül sokminden nem történt addig. Átkaroltam, majd megcsípte egy szúnyog a homlokomat, én meg odakaptam a kezemet, de úgy, hogy véletlenül gyengén súroltam a mellét. Az a tekintet, amit utána bevágott, azt látnotok kellett volna!
Sugárzott az arcáról, hogy most elkönyvelt egy életre,egy perverz disznó vagyok, csak kihasználom, stb.... kb. ilyeneket olvastam le róla, gyilkolni lehetne azzal a sértődött tekintettel.
na ott gondoltam magamban, ezt is csak az áram fogja megb@szni.
-
Pala
veterán
Na ja, de ez már szélsőség.
Ha akar valamit, rá kell ébreszteni, hogy egy helyben üldögéléssel soha a búbánatban nem fog előrébb jutni.
Velünk az a helyzet, hogy bnő fogja a kezemet, időnként (nem túl gyakran) odasimul hozzám, időnként egy-két puszi, ritkábban egy-egy lájtos csók (a hevesebbért már küzdeni kell nála). Az eseteknek kb. 70-80%-ában ezeket én kezdeményezem. És ez kicsit fura, mert azt az érzést váltja ki bennem, mintha őneki ezekre nem is nagyon, vgy csak igen visszafogott mértékben lenne szüksége egy párkapcsolatban. Együtt vagyunk már 5 hónapja, de időnként még most is elvárja, hogy küzdjek érte, mintha valami lovagi szerelem lenne, vagy nemtom.Tiltakozni sosem szokott, csak akkor, ha valami intimebb dolgot akarok.
(hogy diszkréten fejezzem ki magam). Ez nekem picit különös.
Eküszöm, arra a megállapításra jutottam, hogy a szex őt egész egyszerűen _nem érdekli_! Ez halál komolynak tűnik, nem érez rá késztetést, hogy időnként úgy hevesebben egymásnak essünk. Fura lány amúgy is, nincs kizárva, hogy ebben a kérdésben még gyerekszinten van. Vagy nála egy kapcsolat első pár hónapjában nem megengedett ez. Mások meg néhány nap után ágyba bújnak.Én vágyom rá úgy testileg is, de őrajta egyelőre nem látok túl sok motivációt. Nem mélyen vallásos, nem az a ''szex csak házasság után'' típusú nő. Szal fura.
Ennek ellenére most nincsenek komolyabb gondok a kapcsolatban, minden sínen halad, csak remélem, mhogy ez hosszútávon nem marad így, az egészséges párkapcsolathoz ugyanúgy hozzátartozik az egészséges szex is, azt pedig egyszerűen nem akarom elhinni, hogy neki erre nincs igénye. Mind1, megfogadtam, hogy siettetni nem akarom a dolgokat, majd meglátjuk; kell, hogy ő maga is késztetést érezzen.
-
gasMask!
tag
Na én meg pont azt nem ajánlom kezdésnek.
Főleg hogy a régi ikaruszok olyan hangosak hogy véletlenül se lehessen beszélgetni. Ráadásul kezdőként még idegesebb és feszültebb lesz, amiért egy csomóan hallják a beszélgetést, akik körülötte állnak.
Kezdésnek ami nagyon jó az szerintem szórakozóhely, valamilyen megálló (amíg vár az illető, addig valószínűleg szívesen beszélget), vonaton nagyon jól el lehet beszélgetni, még a bevásárlóközpontot is megkockáztatom. De végülis mindegy. Kezdd el valahol az a lényeg. Ha meg belejössz akár légitámadás közben is el tudsz majd beszélgetni a fagyislánnyal.
-
gasMask!
tag
Szerintem elég lenne minden mondathoz egy kérdőjel.
no offense plz!
Amúgy ne hagyd bazeg hogy úgy beszéljen veled mint a kutyájával ennyi. Szólj rá. Nekem is van egy barátnőm aki kicsit el van szállva magától, és úgy gondolta hogy velem is úgy beszélhet ahogy akar, mint a többi hímnemű ismerősével. Aztán elküldtem párszor a jó büdös francba. Azóta megtanult normálisan beszélni velem. Szóval ha bunkó szólj rá, és legyél bunkó vele nyugodtan. Ha hagyod hogy paraszt legyen veled megszokja, és az lesz neki a természetes.
No látom közben már kaptál választ. Mindegy mostmár nem törlöm ki.
[Szerkesztve] -
D4rkm4n
őstag
Hidd el, az első reakció biztos hogy az lesz, hogy megsértődik. A lenyugvás után jön talán rá arra, hogy mennyivel jobb ha az ember nyíltan megmondja ami a lelkét nyomja.
Persze ehhez értelmileg is érettnek kell lenni. Ami sajnos nem túl jellemző sem a fiatal nők, sem pedig a férfiak körében. Tisztelet a kivételnek persze. -
D4rkm4n
őstag
A legjobb fegyver az emberek (legyen szó nőkről vagy férfiakról) egyszerűsége ellen a nyers humor. Ha vissza tudsz valamivel vágni, könnyű ráébreszteni arra hogy elég hülyén viselkedik.
Vagy marad a legegyszerűbb megoldás, ha közlöd vele hogy böszme nagy tirpák.
Vagy csak fejeld le.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás