- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
Integra #30994 üzenetére
Hát tulajdonképpen igen. Ha neki egy olyan fószer volt a boldogság annak idején, sőt még most is szereti mert azt mondta nekem hogy még most is szereti, de semmi pénzért sem menne hozzá vissza mert velem sokkal boldogabb. Viszont most azon gondolkodom miután megtudtam hogy milyen ember volt a párja és szereti, boldog volt vele, akkor én ismertem félre a jelenlegi páromat.
Akkor mit is keres egy olyan ember mellett aki soha nem volt ennyire felelőtlen hogy elhagyja a családját. Sőt egyetem mellett én voltam az aki anyámmal fentartottuk a családot mert apám is lelépett. Szóval most kicsit párhuzamot húzok a volt párja és az apám között. Bár tudom ezzel lehet hogy nem kellene foglalkoznom.
Aktív témák
Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Revolut
- Politika
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest