- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Aktív témák
-
válasz
Thusor #31509 üzenetére
Thusor!
Pont így vagyok vele én is ,szórul szóra ahogy leírtad!
Rosszul kelek,rosszul fekszek,mert nem tudok másra gondolni...tól nagy a szívem ,mert én még ettől függetlenül is szeretem...tudom mit tett,félek tőle ,de nem tudok nélküle élni.
Jobb tenném,ha szakítanánk,tudom énis,de ameddig őt látom nevetni ,addig örülök neki,hogy van és velem van...Nem tudom mit gondoljak...csak ezért írtam ide(is) ezzel a témával kapcsolatban! -
zso73
veterán
válasz
Thusor #31068 üzenetére
"mert azért ha a hasonló korosztálybeliekhez hasonlít nem zavar, de hogy egy sokkal idősebb és tapasztaltabb emberhez, az nem fer."
Nem tök mindegy kihez hasonlít? Attól még te a korodnál sokkal bölcsebb, és érettebb vagy. Szerintem nincs mit félned az összehasonlításnál. A kor állapot. A tapasztalat meg nem biztos, hogy tudást is eredményez. Ha 12 válsz el, és nem szűröd le a tanulságot, soha nem leszel bölcsebb. 12 feleség után is lehet valaki alkoholista, játék függő, kurvázós,és családkerülő ember. Akkor ezzel a korral, és tapasztalással ki is törölheti. Ne lovagolj ezen az idősebb, és " tapasztaltabb" témán.Amúgy meg a hibáztatós, és beismerős dologban én is most tanultam valamit.
Nem az számít, hogy ki hibázott. Ha egymás orrára koppintunk, és elemezzük minden mozdulatát a másiknak, akkor mikor szeretjük egymást, és mikor élünk?
Én is próbáltam "tudatosan" élni a lehetőségeimmel, de bizony ez volt, ami megnehezítette az életünket. Amikor minden mozdulat,mondat elemzésre került.....
A kapcsolat legfontosabb része a jelenlét. Ha a múltat emlegetjük, akkor visszamegyünk az akkori sérelmeinkhez " időben" is. És akkor nem vagyunk ott, ahol kellene. -
-
zso73
veterán
válasz
Thusor #31066 üzenetére
Na ja. Az elhagyás az gáz..............................
De biztos még az elengedéssel gondok vannak..........Azért is védi a párod....
Ha hozzá hasonlít, akkor még lehet, hogy nem engedte el a volt pasiját. Azt a kapcsolatot neki kell meggyászolnia, hogy boldogok lehessetek.
Szerintem te jó csinálod a dolgokat. -
Ijk
nagyúr
válasz
Thusor #31003 üzenetére
Úgylátom kellően elbújt benned a kisördög. Szerintem tedd magad túl ezen a dolgon, felesleges őrlődnöd ezen. Inkább húzd meg az asszonyt este, aztán majd megnyugszol
Nem várhatod, hogy törölje ki mindkettőtök fejéből. Te se foglalkozz vele, és mondd meg neki, hogy ő se emlegesse neked. Kár a semmibe belebolondulni. -
Ijk
nagyúr
válasz
Thusor #30917 üzenetére
Szerintem ez nagyon gáz. Mindenképp le kell ülni megbeszélni vele. Én biztosan nem viselném ilyen birka türelemmel. A barátjával meg egyáltalán ne levelezzenek, már jó hogy nem beszéli meg vele kettőtök kapcsolatát.
Komolyan mondom, néha az az érzésem, hogy a 25-26 alatti nők bolondok. -
zso73
veterán
válasz
Thusor #30915 üzenetére
Az eddigi írásaid alapján (szerintem) korrektül állsz a dolgokhoz.
Nem is kell megváltoznod senki kedvéért, csak magadért.Sok nő szereti az idősebb pasikat, mert többet tudnak, tapasztaltabbak........De javarészt az apjukat látják bennük,és úgy is kezelik egy idő után őket. Papus..............
Ahogy érett nők lesznek elmennek, és keresnek maguk mellé egy odaillő párt. Jelen esetben (szerintem) ez most épp te vagy.Szerintem az esélyed elég jó, hogy tényleg komoly társa légy a barátnődnek.
Viszont az őszinteség az alapja minden kapcsolatnak. Beszéljétek meg a dolgaitokat. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor ez az egyetlen út a kapcsolatotok elmélyítéséhez. Biztosítsd a barátnőd, arról, hogy nem félsz hallani,amit mond. Aztán kösd fel a gatyát, és hajrá............
Szorítok!! -
frame>24
addikt
válasz
Thusor #26426 üzenetére
Az önbizalomhoz sikereket kell elérni az életedben...(
hú, de nagyot mondtam, mi?)
DE! Nem rögtön és feltétlen a nőknél, hanem mondjuk azon a fő területen, amivel épp foglalkozol. Ez lehet épp a tanulás is.
Ez pedig kurva kemény munka, leggyakrabban. És amikor ezt eléred (ill. kezded elérni), mikor érzed, hogy érdemes volt húzni az igát, akkor kiül az arcodra, a hangodra, a gesztusaidra egyfajta elégedettség, energia. Ezt a nők megszagolják és elkezdenek jönni.
(Az ezerszer és milliószor is leírt "tedd magad rendbe" című frázis)
Sajnos, semelyik nőtől nem várhatod, hogy ezt megadja neked, hogy majd tőle érzed jól magad. A sorrend fordított.
Mindettől a közhelyes rizsámtól függetlenül a lány, akiről írsz, nagyon furcsa személyiség lehet, és nem feltétlenül az, akire neked szükséged van.szerk.:
Van egy dolog, amit most már visszavonhatatlanul kijelenthetünk:
valamiért a nők hihetetlenül buknak arra, ha egy férfin látják, hogy lelkesedik azért, amiről beszél, amit csinál. Szinte hulla mindegy, hogy mi az, csak a lelkesedés! Ezt ebben a topikban kizárólag és egyedül Cs. Orsolya említette, és talán csak egy hsz-ben, pedig nagyon meghatározó. Mindez tegnapelőtt esett le nekem, egy leányzó megnyilvánulásából. -
Lirion
addikt
válasz
Thusor #26409 üzenetére
Ha nem bízol benne, minek vagy vele? 3 alappillére van egy kapcsolatnak: őszinteség, bizalom és tisztelet, ez a 3 pedig egymásból következik, ennél fogva nálatok nincs meg az őszinteség sem, a bizalom sem és a tisztelet sem a korábbi írásaid alapján. Ez csak egy kényszeredett "na legyen már vkim" kapcsolat, nem szerelem.
Felejtős az egész, még most is, mint ahogy már akkor az volt, amikor kitalálta azt a barátjánál alvós hülyeséget. -
tibi666
senior tag
válasz
Thusor #26411 üzenetére
elég sok lány haverom van, sokan aludtak már nálam, olyan is volt nem is egyszer, hogy iszogattunk elég becsületesen, de nem történt semmi. viszont nem magamból indulok ki, szóval én se lennék nyugodt, ha a csajom más férfinál aludna. mondjuk ezek mind régi ismeretségek voltak.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Thusor #26411 üzenetére
Azért az nem semmi. Ez azért kemény, én nem hagytam volna, tesztelgesse így inkább a halál "azát".
Amúgy megkérdeztem volna tőle, hogy oké, akkor én meg a havernőmnél alszom, akivel már régóta jóban vagyunk, nah ehhez mit szólsz? Tuti ő is kikészül!Én az ilyeneken teljesen felkapom a vizet, még ezen is pedig velem ilyen nem történt, bár hasonló igen. Oké hogy bizonyos dolgokban tesztel a nő, de ne a türelmemet meg a bizalmamat tegye próbára. Az ilyet úgy vágom ki ahogy kell!
Egy kapcsolatban az a fontos hogy együtt vagyunk és szeressük egymást, jólérezzük magunkat, de hogy kínozzuk a másikat az nem tudom mire jó...
A jelenlegi szitura meg azt tudom mondani hogy vagy nyugodj meg és pihenj le és az alaptalan vádakat felejtsd el, vagy ha van okod a féltékenységre akkor én nem ajánlom hogy folytasd, mert a jövőben is lesznek ilyenek és a kétely fel tudja őrölni az embert...
-
zso73
veterán
válasz
Thusor #25187 üzenetére
Hozzám spec nem kellene visszajönnie. soha.
Öszintén: Te kihagynál egy ilyen alkalmat ? Én az biztos, becserkészném a csajt.......... Minden ilyen " baráti kapcsolatban" az egyik fél többet akar, mint barátságot. Ha meg jól kijövünk minden témában, akkor egyenes az út a járáshoz.......Tudom van itt kivétel...............
-
Bibby
addikt
válasz
Thusor #25460 üzenetére
Ha a véleményemet leírnám lehet hogy megsértődnél.
De józan gondolkodású ember vagy, szerinted normális egy ilyen kijelentés? Mi az hogy nem hiányozna a párja? Akkor minek van, ha kell akkor ott legyen, de amúgy elteszi a fiókba?Ha lett volna vér a hátsódban a múltkori esetre szépen odamondtad volna, hogy akkor kérjen egy képet attól a barátjától és nézegesse, nem kell hozzá átmenni vacsizni és ott aludni.
-
Leeza
tag
válasz
Thusor #25460 üzenetére
Mi a véleményem??? Szerintem Te is tudod, mire számíthatsz... Dehogy ragaszkodsz túlságosan, felejtsd már el ezt... Ez a lány nem szeret Téged, ha ilyeneket mer a fejedhez vágni, ezt simán ki merem jelenteni...
Nem tudom, meddig bírod még ezt, úgyis ugyanaz lesz a vége... Azon gondolkozz el, meddig akarod még magad kínozni.
-
Löncsi
őstag
válasz
Thusor #25460 üzenetére
Szia.
Nem akarom osztani az észt, de ha egy fényképen veszekedtek és Neki megfelel Rólad egy kép is mindössze, akkor úgy érzem baj van.
Lehet csak azt várja mikor veszted el a türelmed, legyél okosabb, hagyd magára, nem érdemes erőltetni.
Mostani viselkedése gondolom bántó számodra, érdemes visszafogni az érzelmeidet iránta, mert nem éri meg rá jelenleg időt és energiát pazarolni úgy érzem.
Tanácsolhatnék még valamiféle beszélgetést is,hátha, de szerintem ez csak fölösleges húzása lenne a dolgoknak.
Kezdj el szeretni más lányt addig is.Ez az én véleményem ,majd jönnek a nagyok és megmondják a tutit.
-
Lirion
addikt
válasz
Thusor #25216 üzenetére
Ez a lány teljesen semmibe vesz téged, ezen nincs mit megbeszélni se, attól úgyse fog változni semmi. Vagy otthagyod vagy te változol meg, de alaposan és nem csak látszólag (én ezt a kettőt javaslom, ebben a sorrendben
). Az írásaidból érezni lehet, hogy neked szükséged van arra a lányra, ami azért nagyon rossz, mert kicsit már kezd a drogoddá válni és később még többet fogsz szenvedni miatta, ráadásul elköveted majd ugyanazokat a hibákat, mint korábban.
-
frame>24
addikt
válasz
Thusor #25216 üzenetére
...és egyszerűbben:
a dolog elítélendő mivolta abban áll, hogy bár a távolodás szándéka, valamint a közlésmód kissé ocsmány jellege egyértelműen tőle származik, mégis megpróbál Benned hamis bűntudatot kelteni!
EZ gonosz, nagyon gonosz dolog ám.(#25220) I_Am: sajnos így van, erre nem egyszerű rájönni, még nehezebb elkezdeni meglépni.
-
frame>24
addikt
válasz
Thusor #25216 üzenetére
Azt gondolom, fordfairlane (#25213)-as hsz-e jelen esetben valószínűleg teljesen megfelel az igazságnak! A közelgő beszélgetés az Ő szemszögéből, és saját gondolataiban arra lesz jó, hogy elmondhassa, "tessék, megint egy dolog, ami miatt vitázunk, amiben különbözünk"... stb.
Erre a következő bizonyíték van:
Egy teljesen, hangsúlyozom, TELJESEN ilyen viselkedésmintákat bemutató barátnőm volt. (Még privátot is írni akartam neked, mert asszem a barátnőd is biológus, hogy nem ő-e az?)
Namost, ez a hölgyemény az egyik borús időszakban mindent megtett azért, hogy "utáljam", kikészüljek tőle, és kirakjam. Mikor volt egy beszélgetésünk a nehéz időszak vége felé, a következőket mondta: (figyejjé' !)"- Nem igaz, mindent megtettem azért, hogy meggyűlölj, a lehető leghülyébben viselkedtem, és erre te nem rúgsz ki??! Pedig vártam, hogy elküldesz, hogy egy hülye picsa vagyok!!! Nem is tudom, most mi lesz..." (Egyébként, volt valami perverz abban, hogy nem tudott mit kezdeni a helyzettel, hogy nem a dühtől kiborulva vártam és beszéltem vele
)
Mindez arra bizonyíték, hogy a nők igenis alkalmazzák eme "indirekt" eszközt, a kapcsolat bomlasztására. Már önmagában az, hogy ilyen módszert használ jelzésként, inkább riasszon el! Inkább menjetek szét, és fájjon mostantól kezdve (jó)pár hónapig, minthogy tovább vergődtök, és az elkerülhetetlenből később kezdesz felépülni.
Heed my words! -
-
fordfairlane
veterán
válasz
Thusor #25204 üzenetére
Ez az ott alszik nála dolog, ha ráadásul tényleg a közelben van, szerintem egyfajta végső ürügy arra, hogy megharagudj rá, és ezért ő otthagyhasson. A nők szeretnek győztesen vagy áldozatként kijönni a kapcsolatban, és úgy érzem itt már erre megy ki a játék. Én a magam részéről elképzelhetetlennek tartom ezt a szituációt, hogy ezt a dolgot el kéne fogadnom, biztos, hogy nem tűrném el, és nem hagynám szó nélkül a dolgot, különösen annak fényében, hogy előtte megbeszéltétek, miért is nem jó ötlet ez.
-
I_Am
veterán
válasz
Thusor #25204 üzenetére
"Nem szeretném, hogy az előző párkapcsolatom ismételje önmagát, mert akkor hatalmas öngólt rúgnék magamnak, hiszen egy értelmes ember tanul a hibáiból, és nem újra elköveti azokat...és én azért értelmes embernek tartom magam."
Most lehet kicsit nyers lesz amit írok:
Vedd le a szemellenzőt és legyen tartásod. Hogy várhatod el a tiszteletet, ha nincs tartásod önmagaddal szemben sem? Ez látszik, akár akarod akár nem. És ha már tisztelnek és emellé még szeretetet is adsz, akkor kapod a bizalmat. Ezt a csajt rövid időn belül bukod. Fogadd el és ne a hibákat keresd, hanem a lehetőségeket mitől lesz jobb Neked. Ha boldog vagy, ragyogsz. És a fényre mindenki felfigyel.
A 3 lábú kis várad Te építed, ezt még látom nem tanultad meg.
A végére egy idézet:
“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” Buddha
Elégedettség egyenlő türelem, higgadtság és pozitiv figyelem a világra. Ha ez megvan megkapod a hűséget is.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Thusor #25204 üzenetére
rúgd ki, ha szerencséd van visszakéredzkedik, ha pedig nem jelentkezik annyit is ért....
amugy nem vagy egyedül, én orbanoval legalább feltudok sorolni 3-4lányt zsinorba akikkel ugy jártam mint most te... vagy még rosszabbul. orbano mindig mondta hogy hagyjam már én meg mindig okosabb voltam.
hozzáteszem hogy most nincs ilyen bajom.jha az egri lány jelentkezett, hogy most akkor ő megértett mindent és felvilágosodott, és jön pestre, de koppant, mivel holnap utazom balcsira
.
-
Csakénvagyok
őstag
-
I_Am
veterán
válasz
Thusor #25187 üzenetére
Gyerekek, gyerekek! (Dj-nek is szól
)
Miért nézitek mindig rossz szemszögből a dolgokat? Egyből rosszat akar, meg rosszul esik? Kik vagyunk, hogy egy szabad ember döntését befolyásoljuk? Hogy az érzéseinkre és az Ő érzéseire hivatkozva zsaroljunk? Ülj le 1-es!
Most csak a saját példámból kiindulva vázolok egy helyzetet. Nekem a hölgyeménnyel ellentétben sok nő barátom van. Legtöbb kapcsolatban van és a barátaikkal is jóban vagyok. Teszem azt lelki bánatom van egy nő miatt. Ki is lehetne a legalkalmasabb partner a dolgok megbeszélésére? Egyik barátném. Sokmindent meg lehet beszélni egy kávézóban vagy az utcán sétálva, de az igazán mély lelki problémákat otthonos, megszokott környezetben a legkönnyebb. És ezután jön a szar egyedül aludni téma. Nem a sex hiányzik és még ha az is hiányozna zuhant lelki állapotomban max azzal tudnám elképzelni a dolgot, aki miatt éppen zuhanok.
Ezért megkérem, hogy aludjon ott, hogy érezzem ma nem kell egyedül lennem, végre egy nap ami elüt a többi sivárságától. Ami pozitivabb, mint az eddigi és máris közelebb a megoldás.
A másik pedig, hogy erőszakkal visszatartani senkit nem lehet. Negativ kisugárzás soha nem hoz pozitiv választ. Viszont a szép szó, a kedves kérés még akár olyan oldalát is előhozhatja a kedvesnek amiről eddig nem is tudtunk. (igen, lehet, hogy még hárpiább lesz és leharapja a fejünket
, de lehet, hogy meglátja saját magában az érzést miért is kérjük, hogy ne aludjon ott.)
-
The DJ
addikt
válasz
Thusor #25187 üzenetére
Hát ez a helyzet engem is eléggé zavarna. És nem feltétlenül azért, mert egy másik sráccal tölti az estét, hanem azért, mert erre nincsen semmi nyomós indoka. Más lenne a helyzet, ha mondjuk az ország másik felén lakna, lekésné a vonatot és nem tudna hol megszállni, csak ennél a fiú barátjánál. Azt mondanám, hogy oké, inkább aludjon ott, mint a vonatállomáson egy padon. De azt írod, hogy közel laknak egymáshoz, akkor miért marad mégis ott? Miért kell direkt konfrontálódni és úgy szervezni a dolgokat, hogy a másiknak rossz legyen? Az egészhez csak annyi kellene, hogy beleképzeli magát a helyzetedbe. Neki vajon hogy esne fordítva ez a dolog. Feltételezem nem éppen a legjobban. Ha pedig nem zavarná, akkor ott elég komoly gondok vannak. A bizalom egy dolog. Azt el lehet fogadni, hogy sok fiú barátja van és hogy néha velük is elmegy erre-arra vagy összeülnek beszélgetni. Ezzel nincs semmi baj. De nem mentegetőzhet mindig azzal, hogy "ha bízol bennem, akkor nem aggódsz, nem féltékenykedsz", mert mint mindenben, ebben is vannak határok. Ez az ott alvós dolog pedig az általad megadott infók tükrében eléggé logikátlan és engem is zavarna, nem is kicsit.
Találkozzanak délután, üljenek be valahova beszélgetni, aztán mindenki menjen haza a saját ágyába aludni
Ha meg nem akar egyedül lenni éjszaka, akkor ott vagy te. Ha meg otthon nem akar lenni valamiért, akkor szintén.
-
Nordik
őstag
válasz
Thusor #24957 üzenetére
Bocsi, hogy ilyet írok, de végigolvastam a történeted és nagyon ráismertem egy volt barátnőmre.
Szerintem annyira ne legyél most még boldog, hogy látszólag jól alakulnak a dolgok, figyelj oda nagyon. Jártam már én is így, hogy boldognak tűnt mellettem egy hasonló probléma megbeszélése után, de csak átmeneti volt a helyzet... Én alázkodtam meg, majd szakítás lett a vége. Persze az Ő részéről.
Bizalom és egymás tisztelete nélkül pedig egy kapcsolat halott.
-
proof88
addikt
válasz
Thusor #24957 üzenetére
[link]
a kulcs momentum az volt, hogy "ne nyúzzad", innen egyértelmű volt, hogy nem Te vagy a problémája, mostanában itt a topikban csípőből jönnek ezek a "hagyd ott" dolgok, mert csak azzal szabad lenni, akivel jól érzem magam, de ha probléma van akkor egyből ott kell hagyni, pff... -
Goose-T
veterán
válasz
Thusor #24932 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy ő már csak az exbarátnőd. Tipikus szituáció, nincs bátorsága és/vagy gerince ahhoz, hogy kimondja a szakítást, amit már egyébként eldöntött, ezért téged próbál olyan helyzetbe hozni, hogy megtedd a végső lépést. Elég sok nő szokta ezt csinálni. A helyedben nem nagyon kommunikálnák vele, ha magától nem keres, akkor bele kell törődnöd, hogy vége.
-
Ticsi.
csendes tag
válasz
Thusor #24932 üzenetére
De mondd meg neki, hogy szeretnél vele komolyan elbeszélgetni. Nagyon fontos lenne, hogy találkozzatok, s akkor meg tudnátok beszélni, hogy mi az oka ezeknek a dolgoknak. Ne félj megkérdezni, ha megint hisztizik, vagy durcás lesz, akkor meg mi értelme az egésznek? Nem lehet úgy élni valakivel, hogy semmi komoly dolgot nem beszéltek meg.
-
The DJ
addikt
válasz
Thusor #24924 üzenetére
Hát barátom, nem lehet, hogy ugyanazzal a nővel járunk mindketten? (Természetesen csak viccelek
) Ugyanis az írásaidat olvasva teljesen a saját helyzetem ugrott be, a nő jellemvonásai is megegyeznek, és én is hasonlítok hozzád a ragaszkodásommal.
Csak nálunk még ott van a távolság is, az őt féltő szülők, szintén a makacssága és pontosan ugyanez a dolog, hogy nekem egy hét alatt hihetetlen mód tud hiányozni, míg én ezt fordítva nem érzem ilyen intenzívnek. Persze a távolság miatt nem tudunk minden nap találkozni, de ha rajtam múlna még azt is meg tudnám oldani. De mindig van egy olyan érzés bennem, hogy csak én erőltetem és ha csak arra várnék, hogy ő hozza fel, akkor eltelne a nyár találkozás nélkül. Ugyanakkor meg tudom és érzem, hogy szeret, minden nap átbeszéljük mikrofonon a hajnalt, ő kéri, hogy beszéljünk, ha nem vagyok gép előtt, akkor meg telefonon vagy ha nincs más sms-ben.
Most viszont én is nagyon odavagyok. Pénteken találkoztunk, születésnapja volt, vittem neki egy kis meglepetést, a Duna parton átadtam neki, nagyon romantikus volt, annyira örült neki és ettől én is boldog voltam. Összebújtunk, romantika, ölelés, ami csak kell. Talált a táskájában egy papírcetlit, azt mondta ír nekem valami szépet, de csak otthon nézhetem majd meg. Leírta, belecsúsztatta a zsebembe és eltöltöttünk még pár kellemes órát. Azóta már ezerszer elolvastam a cetlit, fejből tudom a szöveget, és most is itt van előttem. Ráírta mennyire örül, hogy ott vagyok mellette, hogy mennyire tetszett neki a meglepetésem és hogy nagyon sokat jelent neki, hogy vagyok. Ja és persze, hogy nagyon szeret, bár nem tud olyan jól bánni a szavakkal, ahogy én. A gond csak az, hogy azóta nem beszéltünk... Péntek este nem voltam itthon, ezt tudta is, gondoltam ezért nem keres. Szombaton sem sok időt töltöttem idehaza, de hagytam neki üzenetet és sms-t is írtam, hogy hiányzik. Semmi válasz. Na mondom nem baj, biztos nem látta meg vagy pihen. Hagytam neki üzenetet msn-en hogy ha esetleg feljönne vagy beszélni akarna velem csörgessen meg és visszahívom. Elmentünk bulizni, de nem tudtam élvezni, mert egyfolytában a telefont néztem. Természetesen hiába. Hajnalban hazajöttem, hátha vár a gép előtt üzenet. Nem várt. Ma pedig olyan dolgok történtek velem, amiket már nem nagyon tudok egyedül kezelni. Családi gondok és egyéb problémák, nem ide tartozik, a lényeg az, hogy nagyon szükségem lenne valakire, akivel beszélhetnék. Írtam neki ma is egy sms-t, hogy hol van elveszve, aggódom, adjon életjelet. Semmi. Elvittem édesanyámat a sürgősségire, az autóban várva, gyomorideggel megpróbáltam felhívni, hogy legalább ő nyugtasson meg. Nem vette fel. Azóta eltelt 2 óra és semmi reakció. Persze nyugtatgatom magam, hogy nem vitt telefont, nincs otthon. De ez nem rá vall. Hihetetlen cefetül vagyok és sajnos nem csak emiatt
-
tildy
nagyúr
válasz
Thusor #24922 üzenetére
Tévedtem, ez nem igazán felnőtt női viselkedés. De ez alapján sem lehet feltétlenül megítélni.
Majd jön Orsolya, és mondja itt az okosokat, de észrevehető , hogy a női ciklus változásával mely oldalukat mutatják a nők. Ha azt mondod ez a fajta viselkedése nem mutat ciklikusságot, hanem mindig jelen van: na az nem jó előjel.
Viszont ha úgy ismétlődik rendszeresen, hogy köthető a ciklusához, akkor egyszerűen a hormonok okozzák.Figyeld meg
Nálunk bevált -
válasz
Thusor #24898 üzenetére
ez elég fura nekem... fel leht hozni az örök évényű mondást, hogy az embernek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen
egy kicsit tényleg vedd lazábbra ezt az egészet, ha úgylátod nem tolerálja annyira, hogy így a "nyakán lógsz", akkor lazíts egy kicsit.
a távolság miatt egy kicsit hasonló az én esetem is, majd egyszer bepötyögöm ide -
Ticsi.
csendes tag
válasz
Thusor #24903 üzenetére
Az az ő baja, ha kiforgatja a szavaidat. Tény, hogy a nők közül sokan, azonnal elkezdenek kombinálni.
Persze, szeretné ha bocsánatot kérnél tőle és érezhetné, hogy neki van igaza. Makacs egy nő lehet.De akkor is le kellene ülni beszélgetni. Lehet, hogy tényleg szeret, de meg kellene tudni, hogy miért nem akar veled gyakrabban találkozni. Lehetséges, hogy gyors számára a tempó, vagy csak azt akarja megtudni, hogy tényleg odáig vagy-e érte, vagy esetleg csak élvezi, hogy irányíthat valakit.
-
Ticsi.
csendes tag
válasz
Thusor #24898 üzenetére
Szerintem az lenne a legjobb, ha leülnétek és megbeszélnétek a dolgokat. Nem hinném, hogy jó dolog, ha mindig te engedsz, azért a nő is erőltesse már meg magát egy kapcsolatban.
Én a párommal sajnos csak hétvégenként találkozom, de alig várom, hogy együtt legyünk. Én is mondok le találkozókat, de akkor nyomós okom van rá. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de valószínű, hogy csak a kifogásokat keresi, hogy ne találkozzatok. Ha pedig tényleg így van, akkor semmi értelme az egésznek, mert nem hiszem, hogy ez így jó neked.Egyébként amit az ember meg akar csinálni arra szakít időt!
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Thusor #24898 üzenetére
Szóval.
Én sem vagyok az a napi SMSezős fajta. De ha valaki szemembe hányná hogy egy évig se hiányoznék neki halál nyugodtan menyjen ahoz aki hiányozna.
Nem szabad valakire rámászni, mert megunja, persze lehet valaki őszinte és azt mondani hogy le tudja magát foglalni, akár egy hétre is, de aki azt kis fáradságot nem veszi hogy legalább néha-néha ő keressen meg először, annak simán mutass fityiszt. S most finom voltam és nőies.
-
orbano
félisten
válasz
Thusor #24898 üzenetére
de fura. ennek inkább fordítva kellene lennie: a lányok szoktak jobban ragaszkodni és a fiúk tudják jobban lekötni magukat (ennek agyi felépítésbeli okai is vannak). de még ha lazább is egy csaj.. 2-3 hét? Meg egy évig simán kibírná? Szerintem nincs nagy jövője ennek a kapcsolatnak. Bár úgyis tűzzel vassal fogsz küzdeni érte és ragaskodni a mostani hozzáállásodhoz, de azért azt javaslom, hogy vedd te is lazábbra, hanyagold, nézelődj másfele, és fogd fel ilyen alkalmi kapcsolat-szerűségnek, aztán majd meglátod...
-
proof88
addikt
válasz
Thusor #22490 üzenetére
A Margit-sziget veszélyes hely. Az Árpád-hídhoz közelebbi oldalon voltunk a parton este 10-kor még 2006-ban nyáron, amikor elindultunk vissza a Margit-hídhoz, mert illene hazaérni, szülők várnak, stb... hát éjfél után értünk ki a hídra... olyan fél 1 lehetett... hát már nem volt metró, akkoriban még nem voltam járatos éjszakai járatban vagy ilyesmi, pénz sem volt, szerencsére apja értünk jött és hazavitt engem is, meg magukat is... de mire odaért hozzánk a Nyugatihoz (mert oda beszéltük meg), már negyed 2 körül volt... szóval olyan 2 körül feküdtem le aludni.
Anyám jól kiosztott akkor, mert egyrészt nem szóltam neki (ezt én sem értem, pedig máskor mindig hívtam...), másrészt 9-re jártam dolgozni akkoriban és nem is aludtam sokat abban az időben...
-
Leeza
tag
válasz
Thusor #22439 üzenetére
Semmit nem fogsz tönkretenni, eleve nem működne sokáig, ha neked több kell, szóval... De ezt előttem már leírták páran, nem is ragozom, meg kell szépen csókolni, éppen itt az ideje! Szvsz pont erre vár, amennyi jelet adott már, észre kéne csak venni... Nem is értem a dilemmádat, bármilyen közvetlen is valaki, a barátaival nem járkál kézenfogva és nem puszilgatja őket úton-útfélen...
-
Csakénvagyok
őstag
-
Lirion
addikt
válasz
Thusor #22439 üzenetére
Hogy a francba ne lenne érdemes. Nem ejtettek még téged durván pofára, úgy tűnik... Ha kell egy kemény és szenvedős tapasztalat, akkor legyél csak a barátja és rejszolj rá éjszakánként otthon, de ha nem szeretnéd, hogy letiporja a lelked, akkor legközelebb, mikor találkoztok menj rá a csókra. Ha ölelget, puszilgat és a kezedet fogja, akkor jó eséllyel többet akar, pláne, hogy a nyarat veled töltve tervezi.
-
Goose-T
veterán
válasz
Thusor #22439 üzenetére
Nem fogsz semmit tönkretenni azzal, hogy megcsókolod. Ennyi incselkedés után igazán megértheti, ha félreértenéd a szándékait - bár szerintem nem lesz itt semmi félreértés. Hajrá!
Ja, és még egy tanács: semmit ne mondj neki (főleg azt ne, hogy többet szeretnél barátságnál), csak cselekedj!
-
Bibby
addikt
válasz
Thusor #22439 üzenetére
Ez még nagyobb lámaság már ne haragudj, Te már most is többet akarsz mint barátot.
Mégis mi lesz, mellette maradsz, figyeled, epekedsz utána, mesél neked épp kivel jött össze, melyik milyen szemét, stb? Látod ezt a szituációt kívülről? Kellemesen megőrülsz majd és fájni fog.
-
-
Louro
őstag
válasz
Thusor #22433 üzenetére
Ahogy én gondolom:
Szeretethiányos és rajtad kiélheti vágyait. A sok kézfogás, puszilkodás meg miegymás....lehet neki már ez is elég, de egy próbát megér a dolog. Szerintem egyszer egy esti séta után megpróbálhatsz egy lopott szájrapuszit. Ha nem hisztizik, mehet a folytatás, ha meg borul a bili, ja bocsi, elcsúszott
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...