- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
orbano #25102 üzenetére
A mosolygás nem arról szól, hogy mulattatsz akkor, amikor ilyen vagy. Ez egy másfajta mosoly. Inkább az életen mulatok.
Jól van, szúrkálódj csak! De aztán figyelmezz arra is, nehogy úgy járj, mint a skorpinyók szoktak...A szerkesztésre: Haj, Kölyök, bocs, hogy így szólítalak, de ez a benyomásom most, már értem, mi bajod van. Sajnálom, ha úgy érzed, hogy mindig lerázlak! És megtisztelő, hogy felém hajlandóságot mutatsz az új, vagy más, vagy ellenkező dologok beengedését illetően. De most nagyon nagy terhet rósz ezzel a nyakamba...
Az meg hülyeség, hogy "lealacsonyodni a szintetekre". Báááh!Figyi, nő vagyok, meg hülye agyturkász, meg idióta lélekbúvár, de lécci-lécci-lécci, ezek ellenére hadd ne kelljen már megfelelnem Nektek, és a közösség rám vetített elvárásainak, és szerepideáinak! Én én szeretnék lenni, olyan agyahagyott érthetetlen, amilyen vagyok, olyan fellegben járó bonyolult, és elszállt dumával, ami jellemez, és olyan elvont és realitásoktól látszólag távol eső meglátásokkal, amellyel komplett idiótát csinálok magamból, ha kell. De én ezt bevállalom, nekem erre szükségem van. Hmm?
Aktív témák
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest