- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Cs.Orsolya #24698 üzenetére
sok hűhó semmiért. te is tudod..
-
Integra
titán
válasz
Csakénvagyok #24695 üzenetére
igen, csak azt nem láttam mikor linkeltem
az a durva, hogy ezt a lányt ismertem régebben, volt egy közös társaságunk is.
akkoriban még nem volt szétszabva így és nagyon csinos, szép lány volt.. és most..
ma már nem ismerne meg és szóba se állna velem szerintem, mert nem vagyok elég szétgyúrt, menő, és bmw-m sincsen, meg gsxr-em sem...
itt az iq nem játszik ugye, úgyhogy sztoikus nyugalommal elfogadom, hogy esélytelen vagyok nála már -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
zoltanz #24697 üzenetére
Az egy dolog. De mint minden okossággal az a baj, hogy határai vannak az alkalmazásának. Tudod, itt is igaz, hogy a Holdra mutató ujj nem keverendő a Holddal. Az erre vonatkozó tévedére is csak maximum fel lehet hívni a figyelmet, de felismernie a másiknak kell. sőt, felelősséget sem vállalhaunk mások helyett. Én úgy vélem, hogy rágcsáló kollégáim a munkájukat maximális felelősséggel végzik. A változást viszont mindig a másik székben ülőnek kell megcselekednie...
Csak nézd meg az itteni tonyiklakókat. Szerinted hány órát koptattam már el itt az ujjaimat, és mennyit változtattak az életükön az itt írók, olvasók?
Jelentkezzen - akár privátban is, és névnélküli statisztikát csinálok majd -, hogy ki az, akinek a leírt észosztás elég volt!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #24696 üzenetére
Igen spirituális, erkölcsi irányadók, életviteli, házastársi, szülői kapcsolatok meghatározói, sokkal többet tudnak a mai kor emberétől mint a felekezeti vezetők.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #24676 üzenetére
"Csak lelkileg szerintem sok mai férfi egyszerűen nincs felkészülve erre a fogadalomra...
"
Szerintem ez a szebbik nemre is igaz. Viszont a nők könnyebben esnek bűnbe, lépnek fére, stb. azt kicsit nehezebb megbeszélni. Igaz a mai társadalmi berendezkedés is annyira hibás, ezért túl elnézők az emberek, szerintem ezt tudva könnyebben elcsábúlnak. Ennek oka nem tudom mi, de az egyházak nem tudják még a mai korban feltalálni magukat, valamint a pszichomókusok akik részben átvették ezt a szerepet nem érzik a felelőségüket. -
tildy
nagyúr
válasz
Integra #24688 üzenetére
Ráadásul Uri gellerkedett kicsit, még el is ferdítette a dolgokat.
-
frame>24
addikt
válasz
Integra #24688 üzenetére
micsoda remek és érdekfeszítő hírek!
találtam egy kapcsolódó linket is: 20 (ezt már nem olvastam végig, ha nem baj)szóval, én nem tudom, ez Velvet egy valóban hihetetlen érdekes, értelmes, úgy egyáltalán, a világ előrehaladása szempontjából feltétlenül hasznos és üdvös dolgokat felvonultató lap
-
Csakénvagyok
őstag
Kezicsókolom, valakinek van-e itten nőügye?
-
Integra
titán
-
fokukac
nagyúr
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #24680 üzenetére
-
elmoraan (r)
aktív tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ha nem fogadja el a segítségedet, és Te is a kibírást választod, akkor csak öleld át, és mantrázd neki, hogy szereted-szereted-szereted, és meg fogja oldani, csak legyen türelemmel. Mondd neki, hogy hiszel benne, hogy megoldja majd, s hajtogasd, hogy szereted, vagy csak öleld csöndben. A csönd néha a legjobb megoldás. De az sokat számít, ha a párod, ha nem is tud segíteni, legalább hisz benned...
-
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #24676 üzenetére
Nem is kell magánozni, legyen elég annyi, hogy az egy szál férfipáciensedhez (már ha az volt) hasonló megoldás tűnik a legjobbnak. Ami nem jelenti azt, hogy ne lenne nagy a kísértés az azonnali elpályázásra... de ezt le lehet gyűrni. Akkor nehéz a szitu, amikor a pasi segítene, a nő meg ellöki. Evvan. Megvannak a határok, meddig érdemes megpróbálni, persze, így, ilyen helyzetben. (A magánozás-témáról ennyit volt érdemes elmondani.
)
Nem t'om, Kukacnak meg Kukac nőjének mennyire azonos és mennyire csak hasonló a helyzete, de szerintem érdemes elmenni azokig a bizonyos határokig és amíg lehet, nem feladni.
Kukac #24675: na persze, az a film pont attól jó, hogy direkt túl van élezve/karikírozva...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Kukuc nőjéből kiindulva, ilyenkor legtöbb nő nem azt várja, hogy a másik keresse meg a gyógyszert, azaz a pasi orvosolja a problémát. Sokszor elég ha meghallgatják, vagy megpróbálják megérteni, vagy ha az nem megy, legalább zűrösen is szeretni, és csak csöndben ölelni a másikat... Egy nő sosem hagyna el egy pasit csak azért, mert annak éppen van egy zűrösebb napja, hete, hónapja. A férfiak meg - tapasztalatom szerint - ha nincs gyerek, sem karikagyűrű, és letett nagyeskü, akkor már hopp, pályáznának is el...legalább is azonnal kezdenek kacsingatni másik irányba. De mindenféle szempontból kivonulnak, vagy hátat fordítanak a helyzetnek. És ezt képesek úgy is megtenni, hogy ott ülnek melletted 2 centire.
Én eddig a sok száz férfi közül, aki vagy munka, vagy magánjelleg miatt megosztotta velem a lelki tartományait még csak egyetlen eggyel találkoztam, aki képes volt egy ilyen helyzetben benne maradni a rossz érzéseiben, a rossz helyzetben, befogadó, és nyitott maradni, elfogadni a saját frusztráltságát, és azt mondani, hogy igenis keresek magamban megoldást, ha mást nem, csak annyit, hogy itt vagyok, és megosztom és elviselem veled a rosszat is. Ha kell hónapokon, éveken át is, és nem elbaszni vele a saját hangulatomat, és életemet is, hanem kibírni, és önmagam maradni közben... A házassági fogadalom végül is valahol erről szólna... Csak lelkileg szerintem sok mai férfi egyszerűen nincs felkészülve erre a fogadalomra...Mivel nem akarsz magánozni, úgyhogy most nem kérdezek. Kukucot illetően meg úgysem fog többet mondani, annyira már ismerem, szóval, maradnak az eshetőségek, és alternatív javaslatok... Brainstorming.
-
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #24673 üzenetére
Nem volna rossz, ha ezúttal nem ez volna a helyzet.
Ja, ha még nem mondtam volna (és ezzel megszegem az önként vállalt szabályomat, hogy ide magánügyekről semmit), the same shoe.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
fokukac #24672 üzenetére
Akkor hagyd el. Ne kínozd magadat feleslegesen. Egy nőnek az a legrosszabb érzés, ha nem tud tenni önmagáért semmit - ="elgurult a gyógyszere" -, és ezen keresztül még a párjának is szenvedést okoz, a párja meg szintén tehetetlen, és már csak azt tudja mondani, hogy "belefáradtam"... Ha valami megöli a nő lelkét, akkor ez az... S ha valami megöli a kapcsolatot az az, ha a nő lelke belehal a kapcsolatba... Pontosabban, már a kapcsolat sem tartja életben a nő lelkét, amikor már minden más is csak elpusztítani akarja azt...
(Túl sokszor csináltam már végig ezt a folyamatot, hogy ebben egészen biztos legyek.
)
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #24671 üzenetére
belefáradtam már.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
TexT-BoY #24668 üzenetére
Szerintem ne várj idillt senkitől, és úgy az élettől sem.
A józan megközelítése az ennek az egésznek, hogy minden lányhoz úgy kapcsolódsz, abban a formában, amennyire csak kijön belőled. Őket meg hagyod, hogy a maguk módján kapcsolódjanak. Ha ebben megvan az összhang, jó. De ha nincs, nem sok erőltetésnek van értelme. Ha nem nehéz alkalmazkodnod az öszshangolódásban, az megint mutatja, hogy jó. De ott, ahol görcsölsz ezen, az már megint nem.
Ott van szükség igazi beavatkozásra, ahol azt érzed belülről, hogy jó volna alkalmazkodni, meglépni bizonyos dolgokat, de nincs ehhez megfelelő eszközöd, vagy valami régi dolog rögzít és akadályoz ebben. Akkor kell segítséget kérni. Addig meg csak mindenkivel kipróbálni, hogy milyen szinteken, formákban, mélységekben megy az összehangolódás.A kapcsolatok addig működnek jól, amíg a szívünkben nincs elvárás sem a másikat, sem a kapcsolatot illetően. A szerelem is csak addig tart. Ott, ahol érdekek és ellenérdekek lépnek fel, onnantól zűrössé válik minden. Onnantól meg kell tanulni jól stratégiázni, megfelelően konszenzusra és együttműködésre jutni, meg kell tanulni úgy összehangolódni, hogy az ne okozzon rossz érzéseket, ha Neked kellene esetleg vmiben változni. Mert ha rossz érzést okoz, akkor az vagy ellened, vagy a másik ellen fog fordulni.
Aki ezt időben felismeri, hogy határokba ütközött, az elmegy és segítséget kár. De általában az a fő kérdés, hogy valóban akr-e segítséget ahhoz, hogy békével tudjon változni és változtatni, vagy kényelmesebb önzeni, és hagyni, hogy a rossz érzések szétnyírják a kapcsolatot, vagy a feleket legbelül...
A változás akarása a legnehezebb. Ebben mindig a másiktól várjuk, hogy megtegye a lépéseket. De igazából ha magunk nem teszünk érte semmit, a változás általában mindennek az elmúlását és halálát hozza. Ez a Természet rendje, és ez a kapcsolatainkra is igaz.
A kapcsolatokért tenni kell, és ha ez az, hogy megtanulsz más ember - is! - lenni, akkor teszel meg nem csak mindent, hanem a szükségest is, és az eleget is....
Kevés ember hozza meg ezt az áldozatot...
Tudod, olyan ez, hogy "mindenki a Mennybe akar eljutni, de senki nem akar meghalni."
Minden ember a tökéletes párkapcsolatot akarja, de senki nem akar tudatosan lemondani önmagáról ezért. Pedig törvényszerűség, hogy ez kell hozzá... Aki ezt nem képes belátni, és elfogadni, az kapcsolatról kapcsolatra, csalódásról csalódásra, magányról magányra fogja élni az életét.
S csak kevesen vannak olyanok, akik tudatosan bevállalják annak terheit, annak fájdalmát és küzdelmét, hogy önmagukat adják fel valami jobbért. És ez az önfeladás nem az, hogy kifosztódnak közben, vagy önfeláldoznak közben, ez az igazi változás igénye, ahol meghaladod a magad szűk és zárt köreit, ahol kitágítod és rugalmassá teszed a határaidat, hogy arra is befogadóvá válj, amivel nem értesz egyet, ami neked nem mindig jó, de mégsem hagyod, hogy elpusztítson, hanem mint a májad megdolgozod, átalakítod, és saját lényed részévé teszed azt, és nem mondod ki rá, hogy "ez méreg, és belehalok"...
Túl sok illúziót kergetünk a kapcsolatainkról... Amit itt a legtöbben keresnek, az egyszerűen két valódi emberi lény között NEM LÉTEZIK...
-
fokukac
nagyúr
A nőmnek ma teljesen elgurult a gyógyszere.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Cs.Orsolya #24667 üzenetére
Ez a kérdés, tegnap is hajnali 5ig buliztam, baráti társoságban voltam, ebben a társaságban nincs olyan lány akivel szemben alfa hímként tüntetném fel magam
Szóval a kérdés ilyen helyzetben keressem azokat a lányokat akik viszont valamit éreznek irántam? Ki szexuálisan, ki lelkileg kötődik, ki hogyan éppen, vagy maradjak a baráti beszélgetés/bulizás mellett?Igen egyébként azt a megteremtett idilt amit a dolog köré képzeltem milliószor nehezebb eltakarni és nem rágondolni, mint azokkal a lányokkal akikkel elindult valami és az alapján ítéltem ugy hogy nem pálya...
Tovább meg nem tudtam huzni mert megőrültem teljesen már
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
TexT-BoY #24661 üzenetére
Örülök, hogy nem húztad tovább. Odaálltál elé, megbeszéltétek, megvolt a reakciója, és ez alapján léptél. Szerintem jól döntöttetek annak alapján, amiket leírtál.
Persze, hogy fájni fog, és ez még így lesz egy darabig. Néha egy kapcsolat illúzióját, és elképzelt jövőjét sokkal nehezebb elengedni, mint azt, amikor egy kapcsolat fokozatosan tönkremegy, és végül ki kell szállni belőle, hogy ne okozzunk több sebet egymásnak...
Mindkettő gyász-folyamat, de a lehetséges és le nem élt életek azért nehezebb elengedni, mert abban csupa boldogságot teremtettél magadnak. Míg a múltban kijutott ennek ellenkezője is bőven...Járj tovább társaságba, csajozz, és ha egyszer megkomolyodnál mégis, és nem megy az elköteleződés, majd beszélgetünk megint.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Cs.Orsolya #24657 üzenetére
szarul de tegnap elém tárult egy olyan példa ami abszolúte megmutatta milyen az amikor az ember hülyét csinál magából.
egy barátommal lementem, megáltam a dobótéren, kajáltam előtte felhívtam, pár percet beszéltünk, meghalgattam vele egy számot ami mindkettőnk számára ugyan azt jelentette, aztán kérdeztem hogy a továbbiakban milyen irányt vehet a kapcsolatunk, erre ismét nagyzolva azt mondta hogy ne gondoljam hogy körülöttem forog a világ etc etc... A lényeg hogy elengedtem, értékes és csodás lány, de ha nem tudunk együtt lenni, akkor nem erőltetem.
Kellemetlen helyzetbe nem kerültem, jelenetet nem csináltunk, megbeszéltük hogy jobb ha az egészet elfelejtjük, ha épp felejteni kell. Valószínű hogy azért benne ez ilyen formán mély nyomot fog hagyni. Ahogyan egyenlőre bennem is itt van.
Az a barátom vitt le, akinek a nője tegnap jelenetetket csinált, végül majdnem lecsapta, MINDENKI. ezt akartam csak elkerülni.
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #24656 üzenetére
Köszönöm, processing newly acquired data...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
frame>24 #24632 üzenetére
Ezt olvasd el. Aztán vannak alant linkek is. Ott elképesztő menyniségű tudományos anyag van. Én azt bánom, hogy nem mentem fizikusnak.
-
zso73
veterán
válasz
Lirion #24648 üzenetére
"igen, valószínűleg ettől félek, hogy megsérül a rólam alkotott kép. hogy gyengének látnak majd. pedig igazából most vagyok gyenge."
A férfi attól FÉRFI, hogy fel meri vállalni az érzéseit, és ki tudja mondani amit érez.
És akkor mi van, ha gyengének látnak? Attól még te vagy a TIBI. Ha összeszeded magad, akkor meg azt mondják, hogy milyen erős vagy, és nem fog érdekelni senkit, hogy meddig voltál gyenge.
Ha maszkot hordasz, és a rólad alkotott képet restaurálgatod, attól el fogsz fáradni, és nem leszel több, mint egy mű pasi. A vége, pedig az, hogy elfáradsz,kiborulsz,depressziós leszel.... Nincs annál rosszabb érzés, mint amikor tudom, hogy senki vagyok belül, és pöcs, de a képem nem ezt mutatja. Mert magamat nehéz becsapni, és ( legalább is engem) cseszegeett a dolog, hogy hamis vagyok.)................ -
kisboxi
tag
válasz
tibi666 #24636 üzenetére
"igen, valószínűleg ettől félek, hogy megsérül a rólam alkotott kép. hogy gyengének látnak majd. pedig igazából most vagyok gyenge."
Attól miért lennél gyenge, hogy beszélsz az érzéseidről valakinek? A barátaid, meg azért azok, mert elfogadnak olyannak amilyen vagy, nem számít mit teszel vagy mondasz. Ha pedig nem így van, akkor azokat nem is lehet igazi barátoknak nevezni.
"azzal, hogy ha elestél esetleg nem sírhattál, mert te fiú vagy, azt a fiúknak nem szabad..."
Miért ne szabadna? Ez hülyeség. Én tisztelettel bevallom, hogy volt már rá példa mikor csöppet ki voltam. Így jöttek ki belőlem a problémák. De én ettől ugyan úgy férfinak érzem magam, és a környezetemben senki véleménye nem változott ezért meg rólam.
-
tildy
nagyúr
válasz
tibi666 #24643 üzenetére
Akkor sem. Szakember is kell. +1.5 év alhangon , és legalább havi két alkalom.
Kivételesen Lirion álláspontján vagyok:
Ezt villámsebesen verd is ki a fejedből, mert az 100, hogy bnővel se fogsz kikeveredni belőle. Nem azért vannak a bnők, hogy a megtört férfi lelkeket ápolják életük végéig, nekik egy egészséges és normális férfire van szükségük, akik egyedül is képesek teljes életet élni és nem érzik magukat nyomoréknak bnő nélkül. -
Lirion
addikt
válasz
tibi666 #24643 üzenetére
"ebből tényleg nem fogok egyedül kikeveredni, csak ha lesz végre egy barátnőm."
Ezt villámsebesen verd is ki a fejedből, mert az 100, hogy bnővel se fogsz kikeveredni belőle. Nem azért vannak a bnők, hogy a megtört férfi lelkeket ápolják életük végéig, nekik egy egészséges és normális férfire van szükségük, akik egyedül is képesek teljes életet élni és nem érzik magukat nyomoréknak bnő nélkül.
Az őszinteségről meg már írt más.. amíg nem vagy őszinte, addig veled se lesznek azok és nem lesz más csajod, csak kincsvadász luxuskurva, amilyenek eddig is voltak.Mellesleg ha tényleg meg szeretnél változni, akkor számíts arra, hogy a jelenlegi baráti köröd nagy részétől érzékeny búcsút kell majd venned. 10 "barátból" 2-3 max az olyan, aki elfogadja és támogatja azt, hogy megváltozz, a többiek inkább visszahúznának, mert úgy vagy te jó nekik és nem akarják, hogy másmilyen legyél.. Ismerkedj meg olyan emberekkel, akik olyan gondolkodásúak, amilyen te is szeretnél lenni, így lesz példaképed és ha tudod már, hogy hova akarsz eljutni, megtalálod a hozzá vezető utat is.
-
tibi666
senior tag
válasz
frame>24 #24639 üzenetére
most nyáron heti egy alkalommal, ha régi ismerősökkel összefutok, stb.
egyébként ritkábban, 2-3 hetente. az, hogy kétnaponta megiszok a vacsora mellé 1-1 sört, szerintem nem gáz. viszont a bulizáskori alkoholfogyasztást valóban visszább kellene venni.a nyaralásra most megint jó társasággal megyek, de megpróbálom visszafogni magam. például nem vettem piát. egy kis házipálinkát viszünk, meg némi sört az első estére. én nem vettem semmit, pedig a múltkor a balatonra rengeteget vittem le. ez már kezdésnek nem rossz.
Wolverine: ebből tényleg nem fogok egyedül kikeveredni, csak ha lesz végre egy barátnőm.
-
Wolverine
félisten
válasz
tibi666 #24629 üzenetére
Az igaz, hogy magadnak kell átmenni rajta, csak épp nem árt, ha van hozzá irányjelződ, aki segít egy-egy neccesebb helyzetnél, hogy merre kanyarodj. És erre a szerepre is kell valaki - és akkor már olyan legyen, akinek kívülről van rálátása.
Persze az is igaz, hogy simán belefuthatsz egy kóklerbe; az határozottan kellemetlen. Ugyanakkor ebből nem fogsz tökegyedül kikeveredni, erre ráteszem a nemlétező vagyonom dupláját. -
TexT-BoY
addikt
megrágtam kiköptem, tényleg nagyon szeretem, jövőhetén meglátogatom ismét, valami lazább délutáni órában, Megpróbálok vele beszélni arról hogy hogyan tovább, mit szeretne, nem fogok körözni a dolog felett, ha marasztal nem lesz dolgom, ha pedig szemlátomást hezitál, akkor a következő járattal haza iszkolok és lezárom az egészet. Elég sokat rágtam=rágtuk magunkat ezen az egészen, és ha már tudom mire számíthatok tőle, akkor ugy érzem könnyebben tudom elrendezni a többi problémám. Lehet hogy ez csak egy demagóg saját balfaszságom, de "ragaszkodom" ehhez, ha lezárom szeretném tudni hogy valóban így helyes, és ő is így gondolja.
-
lorcsi
veterán
...meg máskor is
-
frame>24
addikt
válasz
tibi666 #24629 üzenetére
A piálást csak hétvégén csinálod, vagy hét közben is?
Amúgy egyáltalában véve tán "nem kéne" ennyi töményet inni, ez pár év alatt frankó májzsugorhoz vezethet, onnantól meg jó esetben is szedheted a gyóccereket életed végéig.
A másik, szintén az alkoholtól, az agyadban lévő "corpus mamillare" című kis képlet(memória-feldolgozási szerep) is sorvadásnak indul, és - bár Te nem érzed -, szépen elhülyülsz, gyakorlatilag egy Szalacsi leszel, kb. annyi tudománnyal, hogy melyik utcában laksz...
Arról nem is beszélve, hogy az alkohol + a sportautó is jó kombó.(elég, ha egyszer szarsz arra, hogy ilyenkor tilos vezetni)
Szóval, szerintem, mielőtt bármibe belekezdenél, "le kéne jönnöd a szerről," ez lehetne valami első lépés.
-
fokukac
nagyúr
válasz
tibi666 #24629 üzenetére
Kérlek, a fölösleges ingóságaidat, amik nem tudnak boldoggá tenni, add nekem, szívesen felvállalom ezt a terhet. CSerébe megmutatom, milyen az egyszerű csórók élete, elviszlek értelmes emberek közé társaságba, ahol lehet értelmes lányokkal ismerkedni, akik nem a pénzedre hajtanak, meg ilyenek....
A bankszámlaszámom az adataimnál...
P.S.
-
kisboxi
tag
válasz
tibi666 #24629 üzenetére
"úgysem lennék vele őszinte, ahogy magammal és senkivel sem vagyok az."
Alapjában véve itt kezdődik a probléma! Ez a felfogás meg tényleg, na inkább nem kommentálom. Csak egyszer próbálj meg úgy odamenni egy leányzóhoz (aki esetleg még szimpatikus is), hogy eleve vmi féle bizalom van benned.(itt nem a mercikulcsra gondoltam) Mert ha az nincs, meg akkor nem is fognak komolyan venni, és nem is lesz "komolyabb" kapcsolat belőle. Nem vagy Te olyan elveszett, hogy csak ilyen "kincsvadász" lányokat szedj össze. Mint ahogy már kezdesz rájönni a pénz az nem tesz boldoggá. -
dragonfx
veterán
válasz
tibi666 #24625 üzenetére
ne légy már ilyne negatív.
én is haosnló cipűben voltam.
De túl kell tenni magad rajta, haverok barátok, buli...és túlteszed magad rajta.nekem mindig sikerült eddig.
és utána ha jön olyan ki külsőleg belsőleg bejön neked nem fogsz ilyne kérdésekkel foglalkozni...lehet egy darabig "geci" leszel a másik nemmelde aztána belsőd mást fog diktáltatni ....Amugy igen néha nekem is megfordult csalódós időben a fejemben.de neeeeeeeeeeeeeeeem jóü hozzállás.
go to balcsi....sundancepark
én már ilyeneken tultettem magam hogy piázok az mindig megvan, de tényleg csak 1 éjszakára felejteti a dolgokat, meg a hülye p***a is csak ennyire tudja.
Én elvből sosem mentem bmw.vel buliba és sok pénzzel mikor még volt is.1 nyáron kipróbáltma igen lényegesebben előrébbi pozicíóból indultam arra reggel más is legyne mellettem de én is többre vágyok, vágytam, és ezért szakítottam ezt meg.de van benned remény szikra mert azt belátd a pénz xart se ér ha magányos egyedüli vagy nincs aki mindig ott van elmehetsz vele bárhova, érzelgősködhetsz.
éld ki magad úgy érzem nem történt még meg nálad a szavaid alapján és utána másképp fogod látni ezeketa dolgokat.de ne drogozz.az pláne nem megoldás csak jobban lecsuszol és nem hogy 18 még 1.8as mercid se lesz. -
tildy
nagyúr
válasz
tibi666 #24629 üzenetére
Tényleg az vagy, de csak mert azzá teszed magad. Mégis mit vársz? ALkalmi numeráknál mutogatod a mercikulcsot, merthogy a a világképedbe nem fér bele, hogy na nehogymár ne legyen szex. Aztán csodálkozol, ha 3x évesen kiégsz, netán durvább gondolataid is támadnak.
Amíg ilyen mentalitásod van, hogy úgyse sikerül, de szex az kell (mégha nem is tettél oda semmit, csak a lóvédat virítottad) , addig ez így is fog maradni.
Az meg, hogy gőgösen nem mersz beszélni az érzelmeidről, mert jajaj ? Mert mi történik ha beszélsz az érzelmeidről? Férfinak tán nem lehetnek? Vagy jajj megsérül a rólad alkotott kép? Bazzeg, a rólad alkotott kép nem te vagy.Hol rontottad el? Lehet már a szüleid elrontották. Kezdve pl. azzal, hogy ha elestél esetleg nem sírhattál, mert te fiú vagy, azt a fiúknak nem szabad....
-
frame>24
addikt
válasz
elmoraan (r) #24622 üzenetére
Jó. Megvolt mára az esti szépség, valami hihetetlen gyönyörű nővel találkoztam. (Én hülye állat, hogy mé' nem mentem orvosira a fos biológusi helyett!), szóval vele még beszédem lesz, de NA!
ELMO!, térjünk már kicsit vissza erre a 4c + 6c-re! Te most hogyan gondoltad ezt?! Én még ott tartok, hogy "tömeggel rendelkező test nem érheti el a fény sebességét", + a legnagyobb sebesség az Univerzumban fényé! (c). Szóval akkor most MI EZ, hogy bedobod itt nekem, így per tu az éterbe, hogy van ilyen, hogy egyáltalán a fény sebességénél gyorsabb cucc?
Nem, tényleg, EZ MI EZ???!
Hogyan mérték, hogy fedezték fel, bizonyítva van-é, stb. ???
Bocs a masszív OFF-ért, de ez megütött!
-
Lirion
addikt
válasz
tibi666 #24629 üzenetére
"még régen. de ezen már nem tudok változtatni"
De tudsz változtatni, csak meg se próbálod. Attól, hogy elmész nyaralni, semmi sem fog változni. Keresd meg önmagadban, hogy mi az, amit a lelked mélyén szeretnél csinálni és tedd azt. Ha ez azzal jár, hogy a millás fizetés helyett keresel majd havi 100k-t, hát akkor keress annyit.. A sikertelenségeidet pénzzel próbálod kompenzálni (lásd a "veszek egy 30 millás mercit pár hét múlva" írásod), így nem fogsz javulást elérni az életedben. -
tibi666
senior tag
válasz
Wolverine #24628 üzenetére
úgysem segít, ezen magamtól kell átmennem.
úgysem lennék vele őszinte, ahogy magammal és senkivel sem vagyok az.
lúzer vagyok, ez van. mindenem megvan, mégse tudom élvezni. vannak ilyenek. csak ennek így semmi értelme. semmi értelme felkelni, és gürcölni azért, hogy vehessek egy új autót. lószart nem ér a bankszámlám, a lakásom, semmim. kívülállónak úgy tűnik, hogy hű de jó neki, micsoda baráti társaság, mennyi buli, mennyi pénz, micsoda élet. de én közben kurvára egyedül vagyok, az úgynevezett barátaimnak az érzelmeim harmadáról sem beszélek. egynek igen, de ő nagyon messze él tőlem és szégyellem mindig alkalommal a nyavalygásomat, szóval már neki sem.nyilván én rontottam el valahol. még régen. de ezen már nem tudok változtatni. élek művigyorral az arcomon, és úgy teszek mintha minden rendben lenne. csak közben egy alkoholista disznó leszek, 6-8 deci tömény már most sem árt meg annyira, hogy igazán berúgjak. komolyabb dologhoz csak azért nem nyúlok, mert van önkontrollom. még egy ideig legalábbis.
hol ronthattam el, ezt szeretném tudni. valahol a legutolsó komoly kapcsolatom lezárása táján. fel fogom keresni a lányt. mit lány, felnőtt, érett nő már, saját egzisztenciával. de muszáj vele beszélnem.
-
-
tibi666
senior tag
de, sokat csalódtam.
és nem tudok tenni ellene.holnap elmegyek este, jól berúgok, aztán vasárnaptól meg nyaralok. pár este felszedünk csajokat a bárokban, elfelejtünk minden itthoni problémát. utána meg hazajövök, és megint egy év elölről. kivéve, ha nyár végén még megyek horvátországba.
-
naam
csendes tag
válasz
tibi666 #24625 üzenetére
Ne haragudj, de borzasztó látni ezt az önmarcangolást/önsanyargatást/önsajnálatot (nevezhetjük, aminek akarjuk). Saját magad beszéled be magadnak (és ne hozd fel mentségként a sok csalódást). Igen is állj a sarkadra, és TEGYÉL azért, hogy jobb legyen. Azért mert beírod a fórumba, még semmi nem fog megoldódni. Ha így folytatod, tényleg az fog beigazolódni, amit az imént vázoltál fel...
-
tibi666
senior tag
milyen érzés szerelmesnek lenni?
viszonzott szerelmesnek? és viszonzatlannak?én már soha nem leszek szerelmes.
majd elveszek valakit 40 körül, akivel képes vagyok együtt élni, csinálok 2 gyereket, hogy ne fogyjon a népesség, ne szakadjon meg a vérvonal, ne vesszen el a vagyon.de nem így terveztem fiatalabb koromban.
-
dragonfx
veterán
válasz
Csakénvagyok #24620 üzenetére
mert csak én nekem így tesz jót
-
frame>24
addikt
válasz
elmoraan (r) #24571 üzenetére
Na, most hogy legalább a 6c-t tudom (miaf*?!
) megválaszolom kérdésed:
szóval a superluminal jet az az, mikor van rendes barátnőd, rendszeres és gyakori nemiéletetek, de te, vagy ő elutazott/dolga volt/stb., és csak minimum 3 hét után látod és érsz hozzá újból, na az a superluminal...
a jelenségnek komolyabban a későbbiekben nézek utána, csak mert úgy tűnik, nagyon lemaradtam csillagászatból
-
dudika10
veterán
válasz
Cs.Orsolya #24613 üzenetére
Ezekből a nyugalom a legjellemzőbb (nyugodtabb már csak halottan lehetek), tekintélyem nincs a lányok körében szerintem, és férfiasságot se nagyon sugalmazhatok. Eszembe nem jutott volna magamtól, hogy zavarhat valakit az, hogy nyugodt vagyok. Köszönöm, sikerült megfejtened szerintem, amit nekem annyi év alatt nem sikerült.
Élvezem én a csöndet, csak néha kínosnak érzem, na persze nem amikor a barátnőmmel vagyok.
-
dragonfx
veterán
na jó kimondtuk úgy néz ki hétvégétől együtt vagyunk ugymond "hivatalosan"....
-
Gorneck
legenda
válasz
Cs.Orsolya #24609 üzenetére
Értem...
-
fokukac
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #24607 üzenetére
Erre csak Boncz Gézát tudom idézni.
Azt kérdezte tőle a felesége, hogy "Nem érzed cikinek, hogy te itt ülsz a nappaliban és sörözöl, miközben Apuka odakint ás?"
Mire Boncz : "Én bés vagyok"
: ) -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
dudika10 #24612 üzenetére
Vmi miatt vagy tekintélyt parancsolsz, vagy férfiasságot sugalmazol, amitől a csendes nő pozíciót veszik fel. Az is lehet, hogy árad Belőled a nyugalom, amitől visszahúzódóbb lehet egy nő is. Minden esetre a nő "befogadóbb" oldalát katalizálod. Ez egy kölcsönhatás eredménye. Én igazából nem izgatnám rajta magamat. Inkább élvezd, hogy csönd van,... amíg élvezheted!
-
dudika10
veterán
válasz
zoltanz #24610 üzenetére
Úgy látszik nem voltam egyértelmű, nem a barátnőm ilyen, hanem úgy általában minden lány. Ez az amit nem tudok megérteni.
Gorneck23: nem írtál hülyeséget, csak nálam nem ez a szitu. Még azok a lányok is csöndesek és visszahúzódók akik 10+ éve ismernek, és egyébként fűvel-fával veszekszenek.
Lehet félnek tőlem, azt hiszik, hogy harapok. -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #24607 üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
válasz
dudika10 #24606 üzenetére
Nekem is volt haonló barátnőm az általad leírt körűlményekkel, de társaságban még nem történt egyszer sem hasonló. Olyannal is találkoztam akivel ha kettesben vagy semmi baj vele, de ha hárman vagy többen vagyunk mindenáron a társaság középpontja akar lenni.
Mondjuk akiben mindkét tulajdonság megvan nemtudom milyen katyvaszt képezhet.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Gorneck #24605 üzenetére
Ja, ez azért van, mert amikor már kiélveztük egymást - is
- akkor az történik, hogy van még maradék idő az estére, amelyben mindkettőnknek 3 évre elegendő foglalkoznivalója volna. De amikor együtt vagyunk, akkor megy a dilemma - főleg a részemről -, hogy most közösen csináljunk együtt valamit még, vagy mindenki mélyedjen el a saját dolgaiban. Amikor együtt tudunk lenni én inkább a közöset preferálom, mert amúgy marhára sokat vagyok egyedül. Viszont sokszor érzékelem Rajta, hogy most inkább a saját dolgaival molyolna, és ilyenkor nekem ki kell találnom valamit, amit szívesen csinálna velem. (Egy ötletem mindig van erre .D) S mivel mindketten nehezen találjuk ki, mihez volna aktuálisan éppen kedvünk, és akkor ebben még szelektálni kell, hogy együtt, vagy egymás mellett, így hosszú idő megy el azzal, hogy összehangoljuk a közös tevékenységeket, és abban összehangolódjunk mi is. Én ezt a folyamatot hívom egymás kerülgetésének.
-
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #24602 üzenetére
Nem gyanús az, csak még jobban alátámasztja az elméletet.
(A 6c meg a hatszoros fénysebesség. De mire ezt leírom, arra már tudod.)
-
dudika10
veterán
válasz
Gorneck #24605 üzenetére
De mással nem viselkednek így, minden haveromtól azt hallom vissza, hogy milyen nagyszájú a kisasszony és sose értem, hogy ha találkozok vele, akkor miért olyan csöndes, sértegethetem, piszkálhatom és semmi, csak mosolyog.
Nem egyszer előfordult már, hogy kisebb társaságban mentünk valahova, és a nagyszájú lányok két napig kussban ültek, aztán én elmentem és mesélték, hogy kitettem a lábam az ajtón és egyből elkezdtek beszélni.
Nem is én szoktam tapasztalni (velem mindegyik egyformán csöndes), hanem ismerősök mondják nekem vissza, hogy milyen jó hatással vagyok a lányokra, mert ha ott vagyok valahol akkor nincs velük semmi baj.
Engem egyébként kimondottan frusztrál, nehéz velük beszélgetni, mert én olyan "hallgatom amit a másik mond" típus vagyok. -
Gorneck
legenda
válasz
Cs.Orsolya #24600 üzenetére
Szerencsére ilyennel kapcsoltaimban sose kellett szembesülnöm...nehezen viseltem volna aszhem...
dudika10: Hááát, mert rejtik a valós énjük...
Én ezen a kis szerepjátékokon jókat szoktam derülni...aztán mindig megkapják a mondókám...persze ismerem is az illetőket elég régóta így nem is nehéz...
-
dudika10
veterán
válasz
Gorneck #24597 üzenetére
Áh, én válogatós vagyok ahhoz, hogy csak úgy elcsavarják a fejem. Ezt igazából csak Neki sikerült eddig, a többiek még csak a közelébe se jártak.
Volna egy kérdésem egy szakértőhöz, miért van az, hogy a legakaratosabb, legnagyszájúbb lányok is "csöndes kis kezesbárányok" a közelemben? Mesélik, hogy ez meg az milyen nagy nagyszájú én meg csak nézek, hogy miről beszélnek. Sose értettem az okát, ha egy Brad Pitt volnék akkor jó, de hát nem vagyok az.
-
tildy
nagyúr
válasz
Ez érdekes, néha jó persze , ha az ember külön tud lenni , de minket néha már az is zavar, ha egymástól 5 méterre ülünk a gép előtt.
dudika: a nagyszájú lényok sokszor cska akkro nagyszájúak, ha korlátozva vannak. Kifelé lehet töviseket mutatnak, de ha olyan ember van a közelükben, aki nyugodt , kedves és tiszteli őket, akkor tündérré változnak -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #24571 üzenetére
Gyanús: a szerzők között van egy Sparks nevezetű!
Na, lelkes amatőrként: Mijaza 6c???
-
kisboxi
tag
válasz
"...vagy csak úgy el..."
Hát igen, csak úgy.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest