- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
Lirion
addikt
Hát örülnék én, ha még csak 17 éves lennék.. mennyivel kevesebb problémával néznék szembe. Bár akkor már legyen inkább 18, hogy azért a nagykorúság előnyeit is élvezhessem még.

Egyébként nem az én barátomtól nem féltem, hanem a saját barátjától, azt pedig tudom, hogy a srác többet akar(t), beszéltek róla a bnőmmel és a bnőm ezt nekem is elmondta, mint ahogy azt is, hogy nem tud rá lehetséges partnerként gondolni. Volt együtt más srácokkal is úgy, hogy közben az említett baráttal még kézenfogva sétálás sem volt.. Ennyi erővel a bnőitől is félthetném, mert mi van, ha hirtelen leszbikus lesz.

-
Lirion
addikt
Egy kis félreértést vélek felfedezni itt a dolgokban.
Az illető sose volt több barátnál és már olyan 10 éve ismerhetik egymást és 1-2 hetente azért találkoznak is. Sokkal szarabbul érezném magam, ha meg kellene fosszam egy ilyen régi barátjától holmi idióta féltékenységi roham miatt, mintha hagyom a srácot és nem foglalkozok vele. -
-
Leeza
tag
Nem, Lirion nem 17 éves.
Annyiban osztom, hogy attól, hogy egy kapcsolat nem működött bizonyos okok miatt, a szex még lehetett nagyon is jó... Egy kis idő elteltével pedig az emlékezetedben még sokkal jobbnak fog tűnni... Ezért még akár elő is fordulhat, hogy elcsábul az ember. Mondjuk ez az aktuális kapcsolatára nézve elég gáz, valószínűleg az nem üti meg azt a szintet, különben tuti fel sem merülne a dolog...
Ki tudja. Azért jobb résen lenni.
-
zso73
veterán
Tanmese:
A cimbim szakított a nőjével x év után.
Az utolsó mondatok egyike ez volt: " Leszek a kurvád bármikor, mindegy, hogy kivel vagyok. Egy szavadba kerül, és szexelünk ismét."
4x éves nő szavai:
"Ha hazamennék és találkoznék a volt férjemmel 1x év után, egy jót szexelnék vele, mert az ágyban nagyon jó volt.""Mindjárt felugrom hozzád beszélgetni, csak lezuhanyzom előtte." (21.00-kor.) Ez én exem.
Ez csak három példa volt az én életemből. És nem vagyok vén,és nincs sok tapasztalatom .
Nem kell lenyúlni senkit. Egy kis emlékeztető szex, a szép emlékekre......Persze utána előjön a múlt, és a veszekedések ugyanott folytatódnak...Vagy nem. De a lényeg az eleje volt.
Tibi:Igen olyasmi. De mindjárt írja.

-
zso73
veterán
válasz
Lirion
üzenetére
"Miért lenne túlzott magabiztosság, hogy nem aggódom amiatt a barát miatt, aki évek óta barát?"
Mert a szólás is azt mondja: Nem az utca emberétől kell féltened a feleséged, hanem a barátodtól,szomszédodtól. Az kéznél van, vagy nem zsákbamacska.............
"Saját életemből is van tapasztalatom, hogy ilyen helyzetből nem lesz szexuális kapcsolat. "
De az egyik akkor is többet akar minden esetben. Egy idő után biztos..............És 17 évesen nem beszélhetünk élet tapasztalatról. És ezt ne lekicsinylésnek vedd. Majd 60 felé.... -
Nordik
addikt
Mit gondoltok mennyi az esélye annak, hogy egy lányt elcsábítsak a barátjától?

A kapcsolatukról annyit lehet tudni, hogy kb. 2 hónapos, találkoznak úgy 2-3 hetente, van köztük úgy 120km távolság és nem is nagyon ér rá a srác foglalkozni vele...
Pár napja voltak együtt amikor velem találkozott egy szórakozóhelyen és hát nagyon jól éreztük magunkat.
Most tudtam meg, hogy akkor erősen elgondolkodott azon, hogy maradjon -e a kapcsolatába vagy válasszon engem, aki annyira nem biztos. Végül nem mellettem döntött. Igaz akkor nem is annyira érdekelt a lány, most már kicsit bánom, hogy nem kezdtem bele komolyabban a projektbe. Így pedig már kicsit nehezebb... 
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére

-
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
pedig a nők sokkal esztétikusabbak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
proof88
addikt
-
tibi666
senior tag
egyébként köszi, hogy többen is mondtátok, kezdjek el sportolni.
kb. két hete csinálok fekvőtámaszokat, felüléseket, és múlt hétfő óta intenzíven táncolok, gimnasztikával összekötve, úgy napi 50 percet, 1 órát.az egy dolog, hogy már érezhetően javult az állóképességem, ami az utóbbi hónapokban a béka segge volt, de sokkal nyugodtabb vagyok. ezt pl. onnan szűrtem le, hogy nyugodtabban vezetek, nem rohanok, stb... egyébként társaságban is nyugodtabb vagyok, csendesebb. ez szerintem jó, most már nem szavakkal vezetem le a feszültséget.
és jól érzem magam.
óóó, most jutott eszembe: már nem nézek irigykedve egy párra sem. egyedül is fasza. -
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Hát, ez csalódás számomra, pedig már el is képzeltem a jelenetet!
Az nem elég, ha ő felizgul? Aztán Te majd megbékélsz a helyzettel... esetleg besegítek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Leeza
tag
válasz
Lirion
üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék... Simán alakulhat úgy egy ilyen kis találka egy régi ismerőssel, hogy előtte sose gondoltad volna... Főleg, ha az a régi ismerős egyszer még több is volt ismerősnél...
orbano: ettől függetlenül a szabadság mindenkinek jár.
Ne azért ne tegye meg, mert én nem engedtem el. Szép is lenne...
Hülye poén jöhet!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
orbano
félisten
Ez kéremszépen hülyeség! Gondolod ha nem engeded el sehova a nődet és görcsösen megpróbálod elzárni minden olyan külső hatástól, ami NEKED bajt okozhat, az okos dolog? Nemár... pont ez a fajta ragaszkodás a dolgokhoz szüli a negatív érzéseket és következésképpen a negatív élethelyzeteket is... ezen azért Te is gondolkodj el!
Lirion: szerintem "aggódni" legfeljebb magunk miatt kell, hogy mi mindent megtegyünk egy kapcsolatért, ami nekünk fontos, vagy amiről úgy gondoljuk a másiknak az. A külső körülményeket nem mi választjuk.
Egyébként pár hete volt a kedvesem osztálytalin, és volt ott egy állítólag nagyon helyes, húdejó csávó, aki teljesen rá volt mozdulva, ráadásul úgy jöttek hazafelé, hogy a barátnőm hozzábújt kicsit mert fázott. Ná und? Most akkor féltékenynek kellene lennem, meg halálra kéne magam aggódnom? Jobb lenne?
-
Lirion
addikt
-
Goose-T
veterán
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Nem, nem vittem el, csak leültünk beszélgetni a Westend előtt.

-
bandus
veterán
válasz
zoltanz
üzenetére
visszaovlasok épp, és itt tartok

nálam hónalj, meg odalennt alap. egy időben a hasamat is, de mostmár nem, pedig elég szőrös. de barátnőmet nem zavarja, engem meg főleg. mellszőrzet pont ideális sztem, nem piszkálom. ha elfajultabb lesz esetleg, akkor lézer. nameg néha, ha eljutok kozmetikushoz véletlenül, akkor a szemöldököt gyanta, de csak középen. ennyi.
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Azt én is értékelném, sőt nekem van is ismerősöm, ha gondolod, összehozlak benneteket.
Remélem a korkülönbség egyikőtöket sem zavarja majd. 
-
zso73
veterán
válasz
Lirion
üzenetére
Szerintem a túlzott magabiztosság nem jó dolog.
Mert az alkalom,tolvaj,egy kis izgalom....miért ne.......mi lenne, ha.....Úgy sem tudja meg.....azért ott munkál a háttérben.
Az én exem is céges bulikra járt,ahova én nem voltam hivatalos, és most már össze is költözött vele, és szült is neki....
De nem akarok sem okoskodni, sem semmi rosszat. Csak egy kis gondolat ébresztés.Ui: Bocsi, ha rejtvényes vagyok ma.
-
Lirion
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Ugyan már, nincs abban semmi rossz.
Én nem rég voltam pesten bulizni a bnőm nélkül, és amíg én bulizgattam, ő egy olyan barátjával kávézgatott meg járta a várost kettesben, aki korábban nyomult rá. Nem volt bennem semmi rossz érzés emiatt és ő is örült, hogy nem szóltam be miatta, hisz ha az a srác tetszene neki, most vele lenne, nem velem.. -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Ellenben ezeknek egyenes következménye az, hogy majd lesz érdekes téma, csak kicsit várni kell, és jön majd a sírás.

-
zso73
veterán
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Csajozás.........Mééééér vettem feleségül amazont?
Azok a csodálatos nők, és az ő erős akaratuk, és hisztijük.....................
Univerzális távirányítót keresek nőkhöz!! Ár megegyezés szerint.
Főkukac: Én spec aktot, ha már lehet válogatni!

-
Goose-T
veterán
Hogy legyen valami ontopic hozzászólás is: tegnap találkoztam a lánnyal, elmondtam előtte a barátnőmnek is, nem volt hiszti, nem volt akció, minden a legnagyobb rendben zajlott.
A tegnapi lány továbbra is keresi a hercegét, mert legutóbb megint melléfogott, és egy hónapja kidobta az előző jelöltet, mert nagyon keveset foglalkozott vele. Szóval ha valakit érdekel egy szép, szőke, kék szemű; nagy, kerek, feszes popsival rendelkező (sportol ám rendszeresen) eleven, 22 éves egyetemista leányzó, annak van egy tippem. 
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
hehh, és még mondta valaki, hogy az ősz az elmúlás időszaka...

-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Mert beszóltam...

Mert te csajozol, mert kukac csajozik, mert Tim csajozik, mert I_Am csajozik, mert orbano csajozik, mert Lirion csajozik, Leeza pasizik, Tildy pasizik a pasija csajozik, Zso is csajozik az asszonnyal, meg egy csomóan csajoznak, akik ide írkáltak régebben, és most kaptam hírt arról, hogy mások is erősen csajoznak, dúl a love, meg ilyesmi.
-
frame>24
addikt
miért indult ilyen durván hanyatlásnak a topik?

-
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Elméleti szakember vagyok .

-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Annyi még hozzátartozik a történethez, hogy a kedvesem tudja, hogy régebben kavartam ezzel a lánnyal, mert elmondtam neki, és azt is, hogy én csak barátként tekintek rá. Magamból kiindulva viszont én sem repesnék az örömtől, ha a párom olyan sráccal menne el kettesben bulizni, aki régebben kopogtatott nála. Hülye szituáció.
-
Goose-T
veterán
Ma bejelentkezett a múltkori második lány (info itt és itt), hogy vigyem el ma este táncolni. A barátnőmmel már kvázi együtt élünk, viszont ma este mennie kell dolgozni, mert éjszakás műszakban lesz. A másik lánnyal szeretnék is találkozni, mert régen láttuk egymást, barátilag elsztorizgatni, de nem akarom, hogy a kedvesem rosszul érezze magát amiatt, hogy én egy másik lánnyal kettesben táncolgatok, amíg ő dolgozik. Természetesen nem akarom titokban tartani, és semmit nem akarok a másik lánytól, de úgy érzem, jobb lenne inkább elutasítani. A kedvesem bízik bennem, de egy ilyen találka mindig, mindenkinél feszíti a húrt, és én ezt nem igazán szeretném. Mitévő legyek?
-
Leeza
tag
Na jó... Olyan dolgokkal szembesültem, amik eléggé érzékenyen érintettek... Sőt, komoly bizalmatlanságra adtak okot. Volt benne hülyeség is, olyan füllentés, aminek nincs jelentősége, de mutattak jelek egy nőre... Ezen nem tudtam elmenni. Aztán bebizonyosodott, hogy nem történt semmi, de nem lépek olyan könnyen túl rajta.
Most békülési szakaszban vagyunk, próbálom gyógyítgatni a lelkem, ő pedig megerősíteni, hogy bízhatok benne. Majd meglátjuk, hogy megy-e.
Ha nem - hát ahhoz majd sok-sok erőt kell gyűjtenem, hogy meglépjem. De egyelőre próbálom pozitívan felfogni a dolgokat, előre tekinteni és nem gyanakodni, csak az egészséges határokon belül. Azért résen vagyok - leszek is - egy darabig.Tudom, nem írtam konkrétumokat, de remélem azért érthető voltam. Hát ezért voltam annyira letörve.
-

-
Tim82
félisten
Egyébként a finom fehér bőrön lévő halvány szeplők nagyon is vonzóak tudnak lenni.

-
frame>24
addikt
Hét sztoriját meg elfelejtettem, b+! Hát ezen röhögök tegnap óta:
Barátom, biofizika gyakorlatot tart elsős orvosisoknak. Csoportban csomó lány. Heti téma: ultrahangos vizsgálat (többek közt). Szóval, a feladat, hogy ultrahangos képalkotás egymásról órán. Na, ugye, hogy "ne legyen túl nagy az impedancia különbség a hangforrás és a vizsgált szövet között," (v. vmi ilyesmi) kontaktgéllel kell bekenni a bőrfelületet + a "tapogató fejet." (nemtom pontos nevét).
Oké, na dolog indul. Barátom észreveszi, amint két lány (persze a legszebbek), mellig feltűrt ruhában, körkörösen kenegeti egymás pucér hasát a géllel, gyakorlatilag az egész tubust kinyomták!
Megy oda röhögve, hogy "miaf*t csináltok, ezt MOST hagyjátok abba, hát...
Kezelésbe veszi őket...
Közbe egy srác jön oda, hogy a béta-abszorpcióval mivan, meg hogy kell leolvasni?? Persze úgy el lett zavarva a p*ba, érted, 2 fiatal csajszi keNYegeti magát, mint a filmben, ez meg jön a béta-szarával, azt se látja, mi zajlik körülötte.
Valahogy úgy el tudom képzelni az egészet + barátom fejét az események közben, hogy LOL!!!

Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-t 

Most tudtam meg, hogy akkor erősen elgondolkodott azon, hogy maradjon -e a kapcsolatába vagy válasszon engem, aki annyira nem biztos. Végül nem mellettem döntött. Igaz akkor nem is annyira érdekelt a lány, most már kicsit bánom, hogy nem kezdtem bele komolyabban a projektbe. Így pedig már kicsit nehezebb...