- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
Csakénvagyok #23793 üzenetére
Azért nem kell túlzásba vinni, sem pedig ilyen negatívnak lenni.. ha tetszik neki, akkor nyugodtan keresheti, csak ne gyakran, mert akkor inkább menekülne a lány. Meg ne olyan szöveggel, hogy "úgy hiányzol, találkozzunk".
Csak szolidan.
-
Bubu79
addikt
válasz
Csakénvagyok #23794 üzenetére
Nem baj, egyszer majd Te is felnősz
-
Csakénvagyok
őstag
-
zso73
veterán
válasz
Csakénvagyok #23767 üzenetére
Így van: " Öreg tyúk jól kapar!!"
Főleg, ha anyakomplexusod van.
Nekem is volt szerelmem 7 évvel idősebb. 33-40 kombó....Akkor nem érdekelt a kor, és most sem érdekelne, ha választanom kellene... Most -1 év
Csak 10 év múlva már te sem akarnád megtojózni..... -
Lirion
addikt
Az ne zavarjon, de most hanyagold 2-3 napig, ha addig nem keres, akkor írj neki egy sms-t, de ne legyen benne se kérdés se szó találkáról - azt szigorúan csak telefonon.
Vagy msn-en, de ha van telefon, az jobb. Szóval csak dőlj hátra és pihenj, hisz már megírtad neki, hogy jól érezted magad, de van neked saját életed is, nem foglalkozhatsz mindig ezzel a lánnyal.
-
Mawyx
őstag
válasz
Lirion #23782 üzenetére
Jaj, téged elfelejtettelek!
Köszönöm Lirion kollégának, az első találka az ő érdeme is, ő segített levelet írnom. Várták is élőben a nagy dumát, de elmaradtAmikor kiderült a szitu, majdnem kicsúszott, hogy ez hogy lehet, pedig olyan rendes embernek néztelek.
Tudtam mi a munkája, közalkalmazotti bértábla, meg tudom hol lakik, ezért is ledöbbentett.
Negyed órája megkapta a levelet, úgy értem el is olvasta, de nem válaszol semmit.
-
Lirion
addikt
Hu mennyi minden történt itt ma.
mawyx: Bár nem tudom teljesen a sztoridat, de ha a csaj gazdagságára meg lóvés sztorijaira kvázi nem reagáltál sehogy, az nagyon jó reakció volt! Bár csak véletlenül jött össze, de a lány máris 2. találkozót akar veled, úgyhogy most már nyugodtan gondold azt, hogy oda meg vissza van érted és csak rajtad múlik, hogy lesz-e több is vagy sem.
-
Gorneck
legenda
válasz
Nordik #23779 üzenetére
Az nem jelent semmit...1-2 nap alatt képes változni egy "várjunk még egy kicsit" helyzet...azért mondom, hogy sztem csak Te fogod látni/érezni, hogy vársz rá valóban vagy csak ámít/húzza az időt és közben teljesen más zajlik a háttérben.
Talik mehetnek...vhol sztem éreztesd, hogy Te többre vágysz, de ne légy túl tolakodó sem...Persze vannak ennél gyorsabb utak is...keresel mást vagy Őt állítod kényszerhelyzetbe pár tali után...ha fontos vagy neki, akkor képes lesz dönteni...ha nem, akkor IJ és Te nézel mást aki nem tököl...
-
Gorneck
legenda
válasz
Nordik #23773 üzenetére
Tali sztem mehet...bár ennek is meg vannak a hátulütői...egy idő után már nem is fogtok egymásnak többet jelenteni, mint barátok...de a Te dolgod eldönteni sztem látsz e reális esélyt arra, hogy valóban idő kell neki vagy csak kamuzik...
Én láttam már mással elsétálni lányt és olyat is aki visszament az exé-hez, pedig csak időt kértek...Szal nekem már ha lehet nem szokásom várni...
Bubu79:
-
Gorneck
legenda
válasz
Ne is mond...van 1-2 ismerősöm, aki két gyerek után, 32 éves létére is igen csak elgondolkodtató egy fiatalabb ellenében...
Nyammmi...
Holnap beszélek is Katával...
-
Nordik
őstag
Komolyan nem hiszem el!
A kertibulis csaj eléggé LCSB-re hajt, a másik pedig akivel már többször is találkoztunk kinyögte, hogy nem tudja még mit akar, megijedt a kapcsolattól, össze van zavarodva a volt barátja miatt és kell még neki 1-2 hónap amíg végleg felejt. Addig pedig hülyíteni nem akar. Megmondtam neki, hogy én ezt teljes mértékben megértem, erről volt szó, hogy egyikőnk se akarja elsietni... De tali ettől függetlenül szerintem mehet. Vagy nem kellene?
-
zoltanz
nagyúr
Általánoságban a fiatal nő idősebb férfi felállás a meghatározó, nem mintha erre lenne más magyarázat mint az hogy nem értzelmi alapon működik. Általában a középkorú férfiak szeretnek maguknak hízelegni, hogy fiatal csajt felszednek (ez a nőknél is előfordúl), a csajok meg jobb körűlményeket remélve idősebbek után néznek...
-
tildy
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #23769 üzenetére
Ahogy yetike mondaná: Még szép
ELég érdekes ez a korkülönbség téma, volt már nekem ilyen is, olyan is. Meglepő, hogy mennyi felnőtt férfi van érzelmileg és felelősségválallásilag gyermeki szinten, hiába töltötte be a 30-at, 40-et.
Én is a korosztályomban nézegettem, de soknak már gyereke van, az meg nálam kizáró ok.
De nem panaszkodom, megfogtam az ISten lábát -
tildy
nagyúr
válasz
Simán vannak nálam jobb nők is, ez triviális
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
dragonfx #23736 üzenetére
Nekem bejönnek, sőt a jelenlegi Tildyt simán kantárba veri (most csak azért nem mondtam hogy kis csitri hozzá képest hogy nem haragudjon meg
). És hogy degradáló. Megértem hogy bányarémmel mész el, akit már az ördög se vinne el, de azért még 35ön túl még szépszámmal találsz egész formásat, szemrevalót. És hogy mit tudnak, az már
-
zoltanz
nagyúr
"Rűadűsul lehet simán kenterbe veri a fiatalabbakat"
Igen ez általában igaz is, az biztos hogy felhőtlenebb az élet velük. Valamint van egzisztenciájuk, nem vakítja el őket a pénz, külsőre nekem tetszenek összhatásban(ez a lényeges), igaz arcukon már élesednek a vonalak ilyenkor, de lehet kompenzálni mással.
Nem lesz lelkiismeretfurdalásom, hogy fiatalkorúval voltam pl.
-
tildy
nagyúr
válasz
dragonfx #23736 üzenetére
Az idősebb csajok esetén:
-kevesebb a hiszti
-már más értékek fontosak
-kevésbé megy a köntörfalazás, ha vamire vágyik, kimondja
és sorolhatnám. Rűadűsul lehet simán kenterbe veri a fiatalabbakatNode ha csitri gondolkodás kell (tisztelet a kivételnek) , hajrá a -5 évvel.
-
Nordik
őstag
válasz
tibi666 #23757 üzenetére
Közös barátok vannak, lényegében egyik haverom hívta Őt meg a barátnőjét. De már hivatalos vagyok egy általuk rendezett kertibulira pénteken.
Ott majd talán alakul valami.
Az pedig igaz, hogy ivott, nem hinném, hogy ennyire könnyen adná magát.
De úgy látom péntek előtt kettesben sok esélyem nincs egy randit összehozni. Pedig szerettem volna. -
tibi666
senior tag
ha rendes, és mellette gazdag, az csak még jobbá teszi. kiszélesíti a lehetőségek skáláját.
emiatt ne izgasd magad. jó lesz ez, meglátod. a következő alkalommal nem izgulsz majd annyira.Nordik: ha lcsb van, az kellemetlen. említheted, hogy mész valahova a barátaiddal, nincs-e kedve jönni esetleg. a legjobb lenne, ha közös barátok lennének, akkor egyikőtöknek sem lesz annyira feszélyezett a dolog. de az ilyen kamudumák, hogy nemrég csalódott, meg mittudomén, basszus, nem benned csalódott, akkor ne téged büntessen. ennyi logikát még a női gondolkodásban is lehet találni.
szóval szerintem próba, amit mondtam, aztán kereshetsz mást. az hogy fél óra után smároltatok, két dolgot jelent. vagy lazaerkölcsű, vagy eleget ivott már. ha csak utóbbi, akkor még ezzel esetleg van esélyed.
-
Mawyx
őstag
válasz
whitezo88 #23751 üzenetére
Na, én szintén.
Megjöttem, hát gyerekek, magamba vagyok zuhanva. Annyira imádnivaló
Se kézfogás se semmi és tök le voltam blokkolva. Én 26évesen még csak egyetemi hallgató vagyok, a legnagyobb munka amit fel tudok mutatni az egy mosogatói állás, szórólapozás, Róla meg kiderült, hogy tök gazdag. A fene se gondolta ezt. Mesélte merre járt, én meg köpni- nyelni nem tudtam, meg is jegyezte, hogy írásban jó a dumám, most mi van és legközelebb hoz 2 laptopot és úgy ülünk be valahova. Hívott motorcsónakozni, de vagy úgyse gondolta komolyan vagy pedig nem tudom, nem hiszem ezt el.
Hazafele tekerésnél mondott olyat, hogy szeretne még talit, de nem beszéltük meg. Túl sok autó jött, így csak szétkanyarodtunk és sziáztunk egymásnak. Nem tudom ez most akkor rosszat jelent vagy mit. Egyelőre vegyes vagyok, meg vagyok zavarodva teljesen. -
Nordik
őstag
A kertipartys lány akiről tegnap beszéltem, eléggé LCSB-re hajt... Arra hivatkozik, hogy nemrég csalódott és most jól megvan egyedül ilyenek. Találkozásra se hinném, hogy rá tudom venni.
Mitévő legyek?
-
-
proof88
addikt
válasz
whitezo88 #23730 üzenetére
Akkor rágózok, amikor kedvem tartja. Attól még tudok tisztességesen beszélni mellette. Ennyi erővel én is mondhatom, hogy illetlenség cigizni. Nem szeretem, ha a környezetemben cigiznek, csak sajnos kénytelen vagyok elviselni... de a rágózás miért ennyire zavaró? Én tudok érthetően, artikuláltan beszélni rágózás közben.
Nehogy már állandóan kiköpjem a rágóimat, amikor épp beszélgetek valakivel.orbano: wtf, csak írtam, hogy én már nem válaszolok, mert a számból vette ki a szót a Bubu.
Mawyx: a rágózás undorító???
-
Bubu79
addikt
válasz
fordfairlane #23745 üzenetére
"Senki sem tökéletes - belőlem is hiányoznak a hibák..."
-
fordfairlane
veterán
Önmagában is érdekes személyisége lehet annak, aki eléri a tökéletességet, na de az az igazi, ha valaki ezzel tisztában is van. Egyébként érdekes, megfigyelésem szerint a helyesírás árulkodó lehet arra nézve, hogy kb. hol is járhat egy ember a tökéletesség felé vezető úton.
-
dragonfx
veterán
válasz
fokukac #23726 üzenetére
ez durva.
mondjuk igaz.én már nem is számolóm a randikat mert a mai nők 95%a..nem akar semmit...amelyik akar az azt.
szóval ha 3ból 1 megvan rendben.Elvből kocsival nem megyek randira.igaz volt már rá példa ha célzást kaptam.de csak biztosra megyünk.Vasalt ing?..jajj ygerekek..nem tárgyalásra kell menni.mondjuk azt ki lehet tárgyalni mikor dvd.ztek ez igaz.
Velem mindig 30-35ösök akarnak randizni kicsit degradáló egy olyna nőnek én bejövök.......én az én korosztályomnak jöjjek be de inkáb -5nek
...igaz pina és száj azon is van és gondolom már rég volt benne tartósan bármelyik helyen akkor rábólintok a talira.
-
Bubu79
addikt
válasz
fordfairlane #23731 üzenetére
Mert ráragadhat Stanley-re, vagy mert esetleg elrágódhatnak valami máson is?
-
Mawyx
őstag
válasz
fokukac #23726 üzenetére
Elég sok minden van mindig a táskámban, de ilyenek valahogy sosincsenek benne
Klipszet leszereltem a bicajról, kisebb eséllyel taknyolok elViszont az orbitról eszembe jutott az Orbit, vagyis helyette a mentolos cukor. Zabálok egy csomót. Ő meg ha rágózik, pláne ha nyitott szájjal, akkor repül is
-
tibi666
senior tag
oké, de én elég sokat visszaolvasgattam a fórumon rengeteg szabadidőmben, és maradjunk annyiban, hogy a te gondolkodásod az ilyen dolgokról elég rendesen elüt az átlagtól.
beszéljünk itt akár a férfi/női szőrtelenítésről, az egyenjogúságról, a ki fizet, ki nem kérdésről, vagy rengeteg más dologról. és ezt nem támadólag írom, csak megjegyeztem, hátha mawyx-nak van jobb dolga, mint éjszakánként visszaolvasgatni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79 #23716 üzenetére
Jól titkoljuk , vagy sokat fürdünk
Hm, mi ez a lassan MRS. ? tudsz valamit amit én nem?tibi666: azért van jópár dolog , amiben hozom az átlagvéleményt. Ilyen pl. az egyszerre több vas a tűzben mókához való hozzáállásom , vagy a megcsalás, és még sorolhatnám.
A megszokott női szerepeket , a többször emlegetett sztereotípiákat nem csípem, sok esetben ellenzem, ez tény és való . Még akkor is, ha lehet az az átlag. -
tildy
nagyúr
válasz
tibi666 #23707 üzenetére
ha mawyx lány, és fiút hívott, akkor is fiú fizet, mivel ő akar pertut inni. meg amúgyis, egyenjogúság ide, vagy oda, ezt így illik és kész.
szerintem az fizet, aki pertura hívta a másikat.Exemmel elmentünk sörözni nemrég. Én hívtam, én akartam fizetni. Nem engedte , amibe én nagy nehezen belementem . A következőt mindenképp én állom.
Ez nem randi volt, de randi esetén is hasonlóan gondolkodom. Akárhogyan is illik.Bubu :
De tény és való , tud egy lány is izzadni. Akár jobban is mint egy férfi.
-
Bubu79
addikt
Ha jól sejtem már íródik egy cáfolat, ami a lányok izzadékonyságáról szól
Mawyx: Bár Ő hívott ezek szerint koccintani, én mégsem hagynám, hogy Ő fizessen
Nem mindenki olyan újhullámos, mint tildy
Cifra a történet, de majd kiderül az első randi után, hogy mi lesz belőle...
-
Mawyx
őstag
válasz
Bubu79 #23703 üzenetére
Ez úgy volt, hogy beszéltünk tekerésről, de közben elutazott, én meg leestem a lépcsőn és kificamodott a bokám. Ekkor írta, hogy szeretne velem tekerni, de ha addig nem jön helyre a lábam, akkor vendége leszek egy koccintásra.
Nem is kell ezen ennyit agyalni, valami majdcsak lesz
Nem vagyok nagy dumás, remélem szeret beszélni, én teret engedek nekiszerk: Ez még a múltkori magázódós eset, cirka 2hónapos "ügy".
Távol ismerős, munka miatt néha találkoztunk egy ismerősön keresztül. Ettől az ismerőstől meg jöttek az infók, hogy valaki érdeklődik felőlem. Hozzám viszont nem szólt sose. Ekkor írtam neki levelet. Találka nem akart összejönni. Véletlenül összefutottunk, akkor is szó volt róla, oké, találka, megszervezzük. Eltelt pár hét, nem történt semmi , mondom ráírok mi van. Ekkor pár intenzívebb levél, de elég nyögvenyelős volt, már kezdtem feladni. Ekkor elkérte a számom, aztán letiltott. Egy nem letiltott valaki által elküldtem a qrva anyjába, hogy szórakozzon mással, letiltott meg nem is hívott.
Mindenre van magyarázat: azonnal elnézést kért, félrenyúlt. Hívni meg saját f@szságom miatt nem hívott, mert azt mondtam rejtett számot nem veszek fel, de nem tudja a telefonját beállítani, nem tudja kijelzi-e a számát és nem akart a telefonos esélyét ellőni, ezért meg kellett várni, amíg bejut az irodába, onnan hívott.
Most itt tartunk. -
tibi666
senior tag
mawyx hívta, de két lehetőség van.
ha mawyx fiú, és lányt hívott, akkor egyértelmű.
ha mawyx fiú, de fiút hívott, akkor legalább az elején eldől, hogy melyikük milyen szerepet fog játszani később.
ha mawyx lány, és lányt hívott, akkor az előző pont lép érvénybe.
ha mawyx lány, és fiút hívott, akkor is fiú fizet, mivel ő akar pertut inni. meg amúgyis, egyenjogúság ide, vagy oda, ezt így illik és kész.később már nyilván tolódnak az arányok, akkor már a lány is fizet, de eleinte nem.
legalábbis normális esetben ez így működik. -
tibi666
senior tag
válasz
Bubu79 #23703 üzenetére
egy HA szócska kimaradt.
szóval nem tudom, hogy mawyx lány-e, de rengeteg dolgot láttunk már internetes oldalakon. borify péter név mögött is lány van, pedig sokáig meg voltam győződve arról, hogy fiú.
szóval elnézést, mawyx, hogy esetleg kellemetlen helyzetbe hoztalak.a lényeg, hogy a fiú fizet.
-
Bubu79
addikt
válasz
tibi666 #23702 üzenetére
Az avatarból nem ez derült ki, a nick pedig semmit nem mutat abból, hogy vajon milyen nemű - marad az avatar, ami egy nagyon ronda ronda nőt mutat
Ez esetben a pasié a számla - a későbbiekben ha úgy alakul, akkor már megegyezés kérdése
De szerintem a pasiban lesz annyi, hogy esélyt sem ad arra, hogy a Nő fizessen
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- No Voice in the Galaxy
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest