- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Bubu79 #23703 üzenetére
Ez úgy volt, hogy beszéltünk tekerésről, de közben elutazott, én meg leestem a lépcsőn és kificamodott a bokám. Ekkor írta, hogy szeretne velem tekerni, de ha addig nem jön helyre a lábam, akkor vendége leszek egy koccintásra.
Nem is kell ezen ennyit agyalni, valami majdcsak lesz
Nem vagyok nagy dumás, remélem szeret beszélni, én teret engedek nekiszerk: Ez még a múltkori magázódós eset, cirka 2hónapos "ügy".
Távol ismerős, munka miatt néha találkoztunk egy ismerősön keresztül. Ettől az ismerőstől meg jöttek az infók, hogy valaki érdeklődik felőlem. Hozzám viszont nem szólt sose. Ekkor írtam neki levelet. Találka nem akart összejönni. Véletlenül összefutottunk, akkor is szó volt róla, oké, találka, megszervezzük. Eltelt pár hét, nem történt semmi , mondom ráírok mi van. Ekkor pár intenzívebb levél, de elég nyögvenyelős volt, már kezdtem feladni. Ekkor elkérte a számom, aztán letiltott. Egy nem letiltott valaki által elküldtem a qrva anyjába, hogy szórakozzon mással, letiltott meg nem is hívott.
Mindenre van magyarázat: azonnal elnézést kért, félrenyúlt. Hívni meg saját f@szságom miatt nem hívott, mert azt mondtam rejtett számot nem veszek fel, de nem tudja a telefonját beállítani, nem tudja kijelzi-e a számát és nem akart a telefonos esélyét ellőni, ezért meg kellett várni, amíg bejut az irodába, onnan hívott.
Most itt tartunk. -
tibi666
senior tag
válasz
Bubu79 #23703 üzenetére
egy HA szócska kimaradt.
szóval nem tudom, hogy mawyx lány-e, de rengeteg dolgot láttunk már internetes oldalakon. borify péter név mögött is lány van, pedig sokáig meg voltam győződve arról, hogy fiú.
szóval elnézést, mawyx, hogy esetleg kellemetlen helyzetbe hoztalak.a lényeg, hogy a fiú fizet.
Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged