Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#20574) emmm


emmm
senior tag

Nőügyből mesélhetnék most, éppenséggel "megy a szekér": :D

De a lényeg az aktuális hódításom. Úgy gondoltam, pörgessük be az egész témát, ezért nem csak élőben, hanem rendes társkeresőn is kipróbáltattam magam. Nos, az illető pont onnan van. :) Minden oké a csajjal, nagyon csinos, vagány, beszólogatós humorú, mint én (nem csapunk át személyeskedésbe), és őszintén szólva, jó párszor ledöbbentünk eleinte. Ugyanis az életutunk gyakorlatilag ugyanaz. :) Ugyanazokkal a dolgokkal találkoztunk, pont ugyanúgy történtek meg, legyen az kapcsolat, család, munka, kollégák, olyan vele beszélgetni sokszor, mintha egymás gondolatait mondanánk ki. :) Volt már hasonló élményem más nővel is, de ennyire...sosem. :)

Persze minden dolognak két oldala van. Mondhatni egy komoly probléma van jelenleg: ő pápai, én meg Pesten vagyok. Ami viszont biztató, az az, hogy már eleve fel akar költözni Pestre, ezt már a levelezés során is többször szóba hozta. egyszerű az oka: a környéken gyakorlatilag nincs munka. Tanult csaj, egy rossz környéken.

Elég sokat beszélgettünk, először holnap délelőtt fogunk találkozni. Hamar megbizonyosodtam, hogy tényleg ő van a képen, hosszú-hosszú órákat kameráztunk a skype-on, szóval nem átverés a dolog. Egyelőre az az érzésünk van mindkettőnknek, hogy megtaláltuk a másik felünket. :) Ezt se mondtam még sose egy nőre. Kíváncsi leszek a holnapi napra, képzeljétek, nem szarozik, mondta, ő bizony feljön Pestre, ha hajnalban is kell elindulnia, mert látni akar. :DD

Bennem is működik a vészcsengő, meg azonnal szól, ha van valami gáz, és mindig igaza van. Most ez a csengő - néma, mint a sír, emiatt egyelőre nagyon optimista vagyok! :)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.