Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#15837) Tim82


Tim82
nagyúr

Na akkor kicsit máshogyan közelítem meg.

Tegyük fel, hogy van egy lány, akivel rövid ideig voltatok együtt (de előtte hónapokig kerülgettétek egymást, tehát nyilván megfogott érzelmileg). A rövid kapcsolat nem ért jó véget, ment a vérengzés utána. Nagyjából három héttel a szakítás után majdhogynem szó szerint beesik az ajtón egy másik lány, akivel azonnal megvan a közös hang, kölcsönös szimpátia, vonzódás (és ez ki is van nyilvánítva). Pár nappal előbb még ment azonban a vérengzés az előző lánnyal, bár mostanában sikerült oda eljutni, hogy valamikor lesz normális megbeszélése, lezárása is a dolgoknak. Viszont a második lány már "itt dörömböl a kapun", és nyilván nem lehet azt mondani, hogy "hé, én még a sebeimet nyalogatom, hess!" - mert furcsa módon nincsen semmilyen rossz érzés, hogy ezt nem kéne, csak józan ésszel az ember azt gondolja, valamennyi időt kellene hagyni, hogy az előző kapcsolatot érzelmileg le lehessen zárni.

Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben, hogyan élnétek meg? Jelzem, ez nem tanácskérés, a véleményekre vagyok tényleg kíváncsi, ti mit tennétek.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.