Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
Jack Oneill #6691 üzenetére
De igen, a program hajtott végre olyan beállításokat a telepítést követően, amiktől majdnem használhatatlanná vált a gép. Először is a BIOS-ba beleturkált és aktiválta a Computrace -t. Maga a Computrace - Absolute Software nincs telepítve. Elvileg így nem is lehetett volna aktiválni a BIOS-ban. Ennek ellenére, amikor az ESET fent volt, lehetett és be is aktiválta. (plusz uninstall után úgy is hagyta). Amíg ezt nem kapcsoltam ki, a billentyűzetet folyamatosan blokkolta.
A Device controll (magyarul valami eszközvezérlés, vagy alkalmazás vezérlés volt... már nem emlékszem) meg szépen kiírta, hogy 43 alkalmazás blokkolva. Konkrétan mindent kilőtt egyből. A böngésző közölte velem, hogy egy alkalmazás blokkolja a hozzáférést az internethez. Szépen egyesével rá kellett mennem, hogy "engedélyezés". Saját maga nem volt képes eldönteni, milyen alkalmazással áll szemben.
A szolgáltatásoknál (services.msc) mindent átállított szinte. Az indítás típusa: "Letiltva". Ami maradt az is mind "kézi" manuális indításon maradt. Még véletlenül sem automatán.
A beállításokban csak az lett bekapcsolva, amit ő ajánlott. Fel is ajánlotta az alkalmazás felügyeletet. Bár ne tette volna.
Kb az zajlott le, hogy telepítettem a programot, csökkentett módba tettem a gépet (hatékonyabb víruskeresés miatt), aztán rá kellett jönnöm, hogy csökkentett módban (más szoftverekkel ellentétben) ez nem fut. Vissza normál indításra, aztán innentől kezdve mindegy volt mit állítok, gyakorlatilag maradt " csökkentett mód", csak nagyobb képfelbontással. Wifi nem volt, hibaelhárításra közölte, hogy a szolgáltatás nem fut és így tovább.....
Minden szolgáltatást kénytelen voltam kézzel indítani. Úgy 4 órát el vacakoltam ezekkel, hogy használható legyen a gép. Computrace-t is mire rájöttem, hogy bekapcsolta ..... csak utána lett hang, touchpad és rendes billentyűzet.
ESET nálam elesett.... soha többé nem telepítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest