Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok!

Nagy gondom akadt,mégpedig, tegnap újrahúztam a gépet,. akkor utána felraktam az ESS9-et megint, és minden oké volt,amig nem mentem tegnap,ma éjjel aludni. Mer mikor ma feljöttem,akkor nemtöltött be semmilyen oldal, azt mutatta nincs netem,miközbe mégis van. telómon is volt és van is net. ugyhogy ezt nemértem, lehet az ess9 kavart be valamit? és most hiába távolítottam el, az fb is sz@rul jön be, akkor ez a fórum oldal bejön,bejött,megy rendesen, 1 3ik oldal meg nemjön be sehogysem. valaki valami ötlet,mi a bánat lehet ez a jelenség?valamit bekaptam valahogy, vagy micsoda?vagy az ess9 oka? ja,és minden ugyanolyan adatot irok be fb-re és mikor mennék, hogy bejelentkezés,akkor nem enged be , mer ,hogy a folytatáshoz engedélyezzem a böngészőbe a kukikat -,-" pedig eddig jóvolt minden. és most semmi.valaki tud erre a jelenségre valamit? mer már kezd felhúzni,.

Mostani érdekesség,. ráfrissitettem az fb oldalra,és most már be sem jön azt irja mikor nincs netem,hogy a weboldal nem elérhető. :W

Vagy valami WU frissítés nemjó? merha netán WU frissités,akkor már tegnap sem lett volna jó,.még éjjel 1ig sem. de mer pedig ment minden rendesen,és most semmi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés