Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
koncsik
üzenetére
Heroes 3, télen-nyáron!
Az első rész a harmadik viszonyításában nem túl izmos. A második rész leginkább az ami jól beindította nekem a franchise-t és a harmadik tette fel a pontot az i-re. A sztori küldetések jók és szépen nehezednek és készült hozzá pár nagyon jó fan-made kiegészítő is. Illetve ott van a Chronicles sorozat is, ami ~8 új sztori szintén a 3 formájában, de önállóan futtathatóak. Azok is nagyon kellemesnek hatnak ha valakinek hiányzik egy kis Heroes. A 4. résznek nem sikerült megugrania a 3. sikerét, így én onnan már nem toltam sokat csak a hármat, de az 5 és az utána következő részek már nem olyan rosszak - de ezt már csak mondták nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest