Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
g@bo
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
naja, wii u is ment... abból lett a switch. snes mini jópofa, de nem ennyiért. ment.
optimalizálni kell.nekem kézikonzolnak tökéletes a 3ds xl, de a nagyobb kraft miatt jó lehet a switch. csak jöjjön rá az általam áhított pár játék, ami miatt a wii u lapátra került..
amúgy van egy sima wii is, és egy bontatlan gba.

-
-
Lecseréltem a PS4-em Pro gépre. Sokáig gondolkoztam, hogy Switch vagy ez, de végül ez mellett döntöttem. A Nintendo vonalon egyelőre a 3DS marad nálam, jövőre még jön rá pár játék úgyis, ami érdekel.
Amúgy a régi PS4-em meglepően gyorsan elment, tegnap dél körül tettem fel a hirdetést, este 7-kor jött érte egy érdeklődő és meg is vette. -
Metacritic TOP20 2017 (1-20)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild: 97
Super Mario Odyssey: 96
Divinity: Original Sin 2: 93
Persona 5: 93
What Remains of Edith Finch: 92
Undertale: 92
Mario Kart 8 Deluxe: 92
Shovel Knight: Treasure Trove: 91
Bayonetta: 90
Lone Echo: 89
F1 2017: 89
Final Fantasy XIV: Stormblood: 89
Rez Infinite: 89
Horizon: Zero Dawn: 89
Injustice 2: 89
XCOM 2: War of the Chosen: 88
Wolfenstein 2: The New Colossus: 88
NieR Automata: 88
SteamWorld Dig 2: 88
Cuphead: 88 -
adalbert1
veterán
Ha valaki esetleg még nem vett SNES minit (és tervezi), akkor most 35k-ért hozzájuthat a konzolok szervizében.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Egy közel 4 és fél éves sztorira tett pontot a Pencil Test csapata, fél éves előkészítést követően elpostázták az Armikrog fizikai példányát. Bajban voltak, mert nem találtak olyan céget, ami ilyen kis mennyiségű (~1900 darab) kópiát legyárt nekik. Aztán a nyáron mégis belefutottak egybe.
A játék mint ismeretes, a kickstarter-es betegségek állatorvosi lova - költségvetési alulméretezés, folyton csúszó céldátumok, logisztikai nehézségek stb lett. A Wii U változat viszonylag bugmentes, de a forráshiány miatt rövid és több helyen repetitív. Ennek ellenére becsületére legyen mondva a készítőknek, hogy legalább a vállalásaikat megpróbálták kézzel-lábbal de keresztül vinni. Sokáig tartott, de végül is meg lettek vele. A játék olyan-amilyen, a zene viszont tényleg nem rossz, a 'hogyan készült' videót még nem láttam (nincs min megnéznem perpill), de az is érdekes lehet. A csomaghoz mellékeltek egy kis képregényt is, Tommynaut és Beak-Beak találkozásáról. Egy szó mint száz, egy érdekes mementó lesz a játékaim közt, a végeredményről pedig álljon akkor itt néhány kép, ha már nagy nehezen de megszületett a produktum:
-
Happy Birthday, Shiggy!
A legendás Nintendo game designer, Shigeru Miyamoto, (többek között Mario és Zelda megálmodója) 65 éves ma.
-
Nem hiszem, hogy ők leak lennének
, tekintve, hogy tőlük vásárolt játék soha nem került a hivatalos megjelenés előtt semmilyen konzolba. De biztos, hogy előfordul más boltnál, hogy valaki nem bír magával.
Ezek szerint nem volt véletlen a SMO előtti figyelmeztetés az összes bolt számára, amit a GP maximálisan be is tartott.
Nem akarlak befolyásolni, illetve dehogynem
- nem a GP a probléma szerintem. Lehet őket nem szeretni, de ők az egyetlen elsősorban Nintendo-nak dedikált bolt hazánkban. -
boost
veterán
Ne nyomuk már teli warezos hamisítványokkal a topikot. Nincs itt egy gazda?
-
mirci18
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Igazából jóféle kezdtél el keresni de máshonnan kell a kérdést megközelíteni.
Én már próbálgattam pár kínai kézi konzolt.
Árban verhetetlenek minőségben már annyira nem de érdemes egy próbát tenni velük:
Alapmodell bagóért.
Plussz joystickos olyan amilyet kinéztél.
Gameboy utánzat
All in one megoldás és ráadásul te rakhatod a játékokat rá. -
boost
veterán
Van olyan, hogy Nintendoidis.
-
-
-
boost
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Jövő tavasszal jön a C64 mini, Quickshot joystickal és elvileg romok is másolhatók lesznek rá.
https://thec64.com -
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Sok játéknak ide-oda repkedtek a licensz jogai az évek során, úgyhogy mint exkluzívok nem igazán maradtak egy helyben sokáig. De ami most például eszembe jut, az a Heroes sorozat, az például a mai napig nagyon jó, bár a legutolsóval (VII) nem játszottam még. Vagy a Doom például, szerencsére néhány régi franchise-nál még próbálnak odafigyelni a minőségre. A Nintendo azért más, mert a jogok és főleg a fejlesztés végig házon belül maradtak.
Szerk.: most jutottak eszembe még az Unreal (Tournament) játékok, azokat ma is az Epic fejleszti. Nem olyan régi sorozat, mint a Zelda és a Mario, úgy bő 10 évvel fiatalabb. '98-as az első része, ha jól emlékszem.
-
adalbert1
veterán
Azon gondolkoztam az új Mario játék értékelései láttán, hogy vajon másik konzolgyártónak van olyan exkluzív játéka, ami ennyi generáción átível, és ennyire sikeres, mint a Mario vagy a Zelda címek (értve ez alatt a kritikai sikert is, rengeteg 9x%-os metacritic értékelés, illetve az eladott példányszámot is)?
Sony-nál ugye ott volt a Crash Bandicoot, de azt nem igazán vitték tovább, most pedig itt az Uncharted széria, MS-nél pedig talán a Halo/Forza, de azok szerintem sokkal inkább rétegjátékok, mint egy Mario cím, illetve korban is egy szűkebb rétegnek szólnak.
Esetleg még Segánál a Sonic volt hasonló, de ott a 2d-s részek után sok érdekesség nem született, illetve volt pár nagyon gyenge cím (meg ugye a Sega gépek meg is szűntek, sok Sonic játék már jött Nintendo gépekre is). -
-
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Pénzt keressetek, ne melózzatok

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Oric és Adam sajna lemondta
Meló miatt. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Kint van a jövő heti beosztásom tervezete, és ahogy vártam, 4-én szabad leszek. Szóval elvileg semmi nem állhat a kockaparti útjába. Ki jön még előreláthatólag?
-
Friss hír:
A Hong Kong YouTuber was banned for three months for livestreaming Super Mario Odyssey early.
The streamer in question got the game early from a retailer and decided to livestream it. Nintendo struck down fast and hard: not only did they remove the video, they managed to get him banned from YouTube for three months.
What makes this somewhat alarming is that the gamer appears to have gotten his copy of the game legitimately as a retailer decided to sell the game early.
No matter how you feel about Nintendo and its tight control over its IP, this is concerning; that the company can ban someone from YouTube for streaming a game they legitimately purchased.
Not only that, the YouTuber in question did not sign any NDA with Nintendo according to reports.
While it’s perfectly understandable that Nintendo doesn’t want any spoilers out there, is the company taking things too far by banning a gamer who got his game legitimately and has no contract (and as far as we know) with Nintendo?
-
-
A nintendo.hu honlapot a ConQuest entertainment a.s.
Székhely: Hloubětínská 11, 198 00 Praha 9, Cseh Köztársaság
Cégjegyzékszám(IČ): 26467909 Adószám (DIČ): CZ26467909
Email: info@cqe.hu működteti.Ez alapján őket tekintem magyarországi (nem magyar) forgalmazónak. Saját oldaluk, webshopjuk is van.
Még ez is a nintendo.hu-n olvasható:
Megkeresés üzleti ügyben:
Bárminemű üzleti érdeklődés és kereskedelmi együttműködés tárgyában az alábbi e-mail címeken adunk felvilágosítást: info@cqe.huMűszaki kérdések, szerviz
Műszaki kérdésekkel, továbbá termékek szervizelésével, jótállási információval, hibaelhárítással és alkatrészrendeléssel kapcsolatban az alábbi e-mail címen kaphat felvilágosítást: info@gamepark.huÜgyfélszolgálat/Általános kérdések
Egyes Nintendo szoftverekkel kapcsolatos segítségért kérjük lépjen kapcsolatba munkatársunkkal az alábbi email címen: info@cqe.hu -
Igen, szerintem aki ennyire nem bír magával, az megérdemli, ennyire nem lehet fontos/függeni egy játéktól.
Akkor ezek szerint a SNES Mini kegyetlen árképzése már a bünti része lenne? Tulajdonképpen én tehetek róla?
(csak viccelek!!!!)Eddig a N jelenlegi magyarországi forgalmazója nem nagyon foglalkozott ezzel, gondolom most a Nintendo anyacég keményen utasíthatta őket is.
-
ayo
veterán
itt folytatom a Switch témát: volt már olyan amit te mondasz, hogy előbb került ki a játék vagy akár más régiós verziója és akkor kemény banhammer volt, ami kicsit kellemtelen a játékosra nézve.
a boltok / forgalmazók büntetéséről nem tudok, mert nem vagyon bennfentes, de gondolom ott is kellemesen lehet büntetni, ha ilyesmi történik, lásd mikor itthon warez filmeket előbb rakták ki, mint hogy megjelent volna, aztán több évig késve kaptuk. gondolom itthon is lehetne még olyat, hogy N64 mini 3x áron, vagy nem is kap egyes bolt stb.
-
Gondolom vótmá, de nagyoooon kemééény cat mario rage
-
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Azta, ez nagyon jónak tűnik - mondjuk kicsit drága a havi szolgáltatási ár, főleg ha egy többtagú családot nézünk (illetve kérdéses, hogy hosszú távon mennyire marad fent a szolgáltatás mögötte, ha 1-2 éven belül esetleg befuccsol és az applikáció sem frissül majd tovább, akkor van egy drága eszközöd)- viszont pont mostanában volt egy olyan hír, hogy egy amerikai fickónak az apple watch-nek a pulzusmérő funkciója mentette meg az életét.
-
-
-
-
OOOOOOFFFFFFFFF
ha indiegogo-n támogatok egy flexible goal-os kampányt, de nem gyűlik nekik össze a zsé, visszakapom a pénzt?
Köszi, bocs, ha nagyon amatőr kérdés, de sok pénzről van szó, kicsit fosok.
-
Metroidéknál is jön a tél:

-
-
woros
őstag
Ayo vagy ldave valamikor régen valamelyikőtök hírdetett yarn yoshi amiibokat. Kérdezem, hogy van kék meg zöld eladó?

-
-
LaciGSM
aktív tag
-
woros
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Igen, jó kis cucc, de ennek ellenére én tegnap megváltam a géptől. Kipróbáltam, mert újra fogni akartam egy SNES controllert és megélni a régi életérzést, hogy itt a gép csak miniben stb, de a katarzis elmaradt.. lehet azért, mert PC-n, Wii-n, Wii U-n és 3DS-en rongyosra játszottam a kedvenc SNES játékaimat és így az 5. gépen már nem adja magát, akár mini akár eredeti. Elmúlt egy korszak és nekem bőven elég, ha egy évben 1x vagy annyiszor sem, előveszem valamelyik címet és párszor játszok vele VC vagy emu formában. Ettől függetlenül csak jót tudok róla mondani.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Október 21-22, 28-29 jelen állás szerint jó nekem, november 4-5 is.
-
adalbert1
veterán
Tegnap nekem is befutott a SNES mini (illetve igazából már szerdán ideért, csak aznap home officeban voltam - elég gyors volt most az amazon.de, pénteken adták fel) - a gyerek miatt még csak egy negyed órát tudtam próbálgatni - a CRT filter nagyon jópofa, szerintem azzal fogom használni
- a Street Figther 2 függőlegesen tényleg kevésbé tölti ki a képet, mint más játékok, vagy csak én nem néztem meg elég jól? Ez a régi SNES-en is ilyen volt?
Egyelőre a laptopba dugott USB elosztóba dugtam a kábelét (amibe még be van dugva egy fejhallgató erősítő, egy billentyűzet és egy egér), gond nélkül ment vele (vagy az okozhat problémát, ha alul van méretezve az áramellátása?). -
woros
őstag
Én fogtam a SNES mini manualjat és elolvastam, ott le van írva, hogy 5V - 1A (5Watt) kell neki és nem javasolják bedugni más eszközbe, hogy onnan kapjon tápot. 5V - 2.4A adapter is jó, a lényeg, hogy 5V legyen és elérje az 1A-t. Minden USB 2-es port 0,5A-t ad le, így nem is értem, hogy indulhat el egyáltalán vagy lehet elég neki, hogy elinduljon, de hosszú távon biztosan nem arról használnám, de még USB 3-as portról sem, ami 0.9A-t ad le.
-
-
adalbert1
veterán
Igen, időt én is vennék - néha elmélázok azokon a boldog békeidőkön, mikor még csak iskolába kellett járni, és mindig azon gondolkoztam, hogy mikor jön már ki valami új játék - ehhez képest most kapásból 30-40 játékkal tudnék játszani, csak időm nincs rá.

Mindenesetre a NES/SNES mini pont az a gép, ami jó lesz akkor is, ha már 5-6 éves lesz a gyerek, és meg lehet ismertetni először ezekkel a 8/16 bites csodákkal először.
-
ayo
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
pont én is emiatt vettem inkább ebay-en, mint hogy ezért itthon fizessek. Nekem 36-ra jött ki..az se olcsó, de azért 8 ezer forint is valami, meg ugye én elvből nem támogatom az ilyesmi árszabást. Elméletileg napokon belül meg jön, bár tök mindegy, mert időt nem vettem hozzá

-
adalbert1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

inkább sima 2ds..

dőzsölők.

, tekintve, hogy tőlük vásárolt játék soha nem került a hivatalos megjelenés előtt semmilyen konzolba. De biztos, hogy előfordul más boltnál, hogy valaki nem bír magával.

(csak viccelek!!!!)