Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
egy kis laza 9 oldalas olvasni való, avagy itt a második rész, ami egy shopping guide, amiben a felkészülés mellett a főbb boltokról lesz szó, árakkal, kínálattal, élményekkel és írok arról is, hogy miként készüljünk fel a nagy útra.
remélhetőleg 2-4 videóban minimum bemutatom a lootokat is, de ahhoz még megint csak erőt kell gyűjteni

-
mike1334
veterán
-
adalbert1
veterán
Ha a kettő közül kell választani, én egyértelműen a SNES-t venném (hacsak valaki nem sokkal nagyobb PS fan). Így 12k-ért megérte a PS Classic, de 20k felett nem adtam volna érte (eredetileg nem is terveztem a beszerzését, de ez már egy olyan alacsony ár volt, amiért nem hagyhattam ott).
-
snes okés 25-ért, ps classic 12-13 körül reális, sajna teljesen egyet kell értenem adalbert1-tel, még úgy is, hogy nekem kimaradt a ps a 4-ig teljesen....
szerk.: lehet snes-sel is várnék, ha bekerül a switch online-ba, biztos olcsóbb lesz a mini is... (én megvettem 30 felett, de én hülye vagyok) -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Tegnap kipróbáltam pár újabb játékkal, egész jól viszi őket, 1-2 kivételtől eltekintve nem lesz gond. Viszont a SNES minit továbbra is sokkal jobb gépnek tartom, sajnos a kezdeti 3D játékok nagyon rosszul öregedtek, alig van pár olyan játék, ami még mai szemmel is élvezhető maradt, ezzel szemben a jobb 2D-s SNES/SEGA platformjátékok elé nagyon szívesen leülök.
Arról esetleg van valami hír, hogy Gameboy Mini lesz-e? Még 1-2 éve felröppent kósza hírként, annak nagyon örülnék, vagy esetleg egy Dreamcast mininek
-
adalbert1
veterán
Hétvégén átvettem a gépet, de csak tegnap volt időm kipróbálni. Az alzánál nem tudom, hogy miként tárolták, de a külső doboz (olyan megoldás, mint a PS4-nél, van egy fehér, belső vastag karton doboza, és kívülről csak egy vékony papír doboz fedi) elég leharcolt volt, volt rajta pár karcolás, illetve az egyik élénél és sarkánál is be volt nyomódva.
Ami szembetűnő volt, hogy a kontroller mennyire könnyű egy DS4-hez képest (igaz sokkal egyszerűbb is). Pár beépített játékot kipróbáltam, a GTA tényleg elég rosszul fut, a többi dolog ok volt. Egyelőre egy 24"-es Full HD Dell monitoron próbáltam ki, így annyira nem jött ki az a hátrány, hogy állítólag csak 720p felbontás jön ki az outputból (egy nagyobb FHD vagy 4K tévén azért rosszabbul nézhet ki).
Pár gyári játék kipróbálása után megnéztem pár saját játékommal is, itt vegyesek a tapasztalataim, a Moto Racer és a Hercules jól fut, a Crash Bandicoot közben szerintem beesik az fps, Diablo alatt pedig a városban elmegy pár másodperc után a zene (ha beszélek egy karakterrel, és kilépek a menüből, utána újraindul). Tehát az emulátor nem tökéletes, de később még tesztelem több címmel is, addig nem írnám le teljesen.Illetve tegnap elkezdtem a felhalmozott LEGO-k összerakását is, egyelőre egy Darth Vader Brickheadz-et raktam össze - hát, élőben szerintem nem mutat annyira jól, szinte az egész modell fekete (persze annyiból jó, hogy hűek maradtak az eredeti karakterhez), így összeépítve szerintem annyira nem adja ki jól a részleteket.
Dr.F.E.R.I.: jó játékot/tanulást

-
-
Még a hsz idején gyorsan megrendeltem a SG-ről (első rendelésem tőlük, kicsit aggódtam, de az izmos szállítási díj mellett nagyon gyors volt, GLS), péntek délután 13ezret adtam a futárnak jattal együtt... Mostmár csak "bővíteni" kell és megismerkedhetem az általam (tényleg) soha nem látott PS1 játékokkal

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Igyekszem majd hasznos dolgokat is művelni vele
Egyelőre hangolom az apróságot, de azért rendben van szerencsére. Pöccre elindult, ahogy összeraktam. Csak most úgy néz ki a szoba, mint egy roncstelep, áhhh... Holnap egész nap csak ganézni fogok (mondjuk ez legyen a legnagyobb baj) 
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szééép
Jó játékot és hasznos időtöltést is 
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Jó játékot

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elkezdte a büntetést...

-
válasz
adalbert1
üzenetére
Jaja, ezen az áron már én is elgondolkoztam rajta, lehet pár nap múlva én is veszek
Annak már utánanéztem, hogy miként lehet *khm* bővíteni a játéklistát és szerencsére hasonlóan egyszerű a dolog, mint a NES/SNES Classic gépek esetében. Ráadásul a Sony még nem kezdte el üldözni az internetes kölcsönzőket, szóval PS1 játékok még ma is könnyen archiválhatóak. -
adalbert1
veterán
Ez nagyon jó lehetett, tippre a világ összes pénzét el lehetne itt verni

A Playstation Classic ára eléggé kezd beesni, már 2 helyen (alza és supergamer) is tizenegyezer párszáz Forintért meg lehetett rendelni tegnap.
Ezen mondjuk nem csodálkozom, mert a SNES minihez képest állítólag gyalázatos termék lett, gyenge az emuláció (vagy a hardware) - igaz nem is saját emulátort használtak-, PAL címeket tettek rá.
Az mondjuk nem a termék hibája, hogy ezek a kezdeti 3D címek borzasztóan öregednek, ezzel szemben a 2D-s 16bit-es játékok grafikája mai szemmel is élvezhető.
Ennyi negatívum ellenére azért csak rendeltem egyet, akár gyűjteménybe is jó lesz, illetve halkan jegyzem meg, hogy a Nintendo minikhez hasonlóan már ez is moddolható (ha nem fér el, akkor légyszi az illetékes törölje).
Amire kíváncsi vagyok még, hogy itt ha jól tudom a 2 joy usb-s, vajon mennek Windows alatt emulátorral?
-
ayo
veterán
új évre pedig itt a friss beszámolóm: Kanszai régió, a videojátékok bölcsője
Az első részben a fontosabb élményeimről olvashattok, a következő részben pedig Kansai Retro Videogame Hunting címmel egy komolyabb shopping guide-dal készülök, majd az érdekesebb cuccokról pedig külön videót fogok készíteni, de az még a jövő zenéje

Jó olvasást! -
Boldog Új Évet Mindenkinek!

-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére

-
Linkh
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Régen PC összerakásnál mondtam mindig: menjen rajta a SuperMario, a többi nem számít

-
Linkh
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Oszt a SuperMariot lejátsza-e?

-
Boldog és békés Karácsonyt mindenkinek!

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ez a konfig amit írsz, szinte csak játékra jobb annál, mint amit én raktam össze. De én nem elsősorban (csak) játékra fogom használni. A monitorom panelja pedig "csak" 60Hz-es, így értelemszerűen ezt az -átlagos- FPS értéket fogom célozni. Nekem többre nincs is igényem. Egy titán kártya már túlzás lenne ehhez, plusz a fenti két monopol céggel finoman szólva sem szimpatizálok az utóbbi években. Rájuk fér már egy kis verseny.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Miért döntöttél AMD mellett? 9700K vagy 9900K egy 58k-s ASRock Fatal1ty Z370 alaplappal és inkább GTX 1080Ti vagy 2080 messze jobb játékélményt nyújtana, de még egy sima 1080 is, nem beszélve, hogy az egyszálas teljesítménye az Intel procinak messze jobb. Nagyon jól hangzik a HBM2 memória meg a 2048 bites sávszél a Vegánál, de hát a realitás mást mutat sajnos.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Így már érthető azért

Hát sok sikert...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazából szeretném magam visszanavigálni az informatika világába (az eredeti szakmámba) és ehhez egy olyan PC-re lesz szükségem, ami nem mondja semmire, hogy NEM. "Néha" kis játék, de az üssön, plusz programozás-fejlesztés, esetleg videóvágás, streaming meg ilyesmi. Elég drága kezdőlépcsőfok, de felfújom a pofám és meglépem inkább. Remélem idővel megtérül minden fillér, amit belerakok

-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ez büntetni fog ha egyszer összerakod

Azt szabad tudni hogy mi a cél vele? Gondolom nem simán gaming, hisz arra több mint túlzás. Persze ha van rá, akkor miért ne...legalább egy darabig nem kell hozzányúlni
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze, de ez még egyelőre csak tervezet, változhat még benne ez-az. Mondjuk nagyjából leülepedett bennem hogy mit is akarok, szóval valószínűleg ez lesz vagy nagyon hasonló.
Monitor: Samsung S34E790C (ez már 2 éve megvan, "kicsit" overkill a Wii U-hoz
)
Ház: Fractal Design Define R4
Táp: EVGA Supernova 750 G2
Alaplap: Gigabyte X399 Aorus Xtreme
CPU: AMD Threadripper 1920x (a hűtése még képlékeny, vagy egy brutál léghűtést vagy vízhűtést kap)
Memória: G.Skill 16GB DDR4 3200Mhz (vagy ehhez nagyon hasonló, az alaplappal kell kompatibilis legyen )
VGA: Radeon RX Vega 64 (valami jól szellőző modell, esetleg vízhűtéses)
SSD: toshiba m.2 XG3 1024GB NVME
Blu-ray író: ASUS BW-16D1HT
Billentyűzet: Matias vezeték nélküli alumínium, space gray (elvileg van magyar is)
Egér: bármilyen normálisabb egérEz a kezdőcsomag, aztán majd ahogy belakom a gépet, meglátom mivel bővítsem
Valószínűleg lesz bele majd egy rendes hangkártya és egy asztali sztereórendszer, kontrollernek pedig egy Xbox One-hoz való vezeték nélküli, a játékokhoz amik nem bill+egeresek -
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Tyüüü..szabad kérni egy konfigot, hogy mi lesz ebbe a gépsasba?

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ezek a TR4-es alaplapok nagyon drágák, de igazából a miértje is meg van neki. Teljesen más kategória az egyszeri játékos deszkáknál, ezekhez a sokmagos CPU-khoz nagyon masszív szerkezet kell. Lényegében szerverszintű megbízhatóságú cuccok, ami hosszútávon nem mindegy ilyen energiazabáló komponensek mellett. Négycsatornás memória, 4 darab VGA slot (akinek erre van igénye), hűtött SSD-k, wifi, bluetooth, anyám kínja. Ami egyedül nem érdekel, azok a buzis ledek, nem is akarom nézegetni őket.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
150 ezer egy alaplap?! Nem semmi hogy elszálltak az árak.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nem aprózom el
Ezt a házat vettem hozzá HA-ról. Már rég nem gyártják, de az utódmodelljei is kábé ugyanez. Mikor először olvasgattam a méreteit még fel sem tűnt, csak amikor jobban átgondoltam hogy mekkora is az asztalom (pedig nem kicsi az sem), akkor motyogtam el egy WTF-et és szedtem elő a mérőszalagot. Hát azt hamar megállapítottam, hogy egy ekkora dögöt nem fogok az asztalra tenni
Minden oldala zárt a hangszigetelés miatt úgyhogy úgysem nézegetném, majd az asztal alatt fog lakni. Minél messzebb lesz tőlem annál jobb, annál kevésbé fogok belőle bármit is hallani. Házat, tápot, SSD-t sikerült jó árban venni használtan (remélem működnek is), a proci új, de Alzán most van egy jó akció rá. Alaplap hozzá 150k magassága lesz, videokártya dettó, és a memóriák is kurva drágák még mindig. Cakumpakk 600k alatt ez a történet nem nagyon fog megállni, mindezt úgy hogy már közel két éve meg van a profi ultrawide monitorom hozzá, amire csak a Wii U volt eddig rádugva. Mondjuk a játékélménye sem egy Nintendo Switch/PS4/X One kategória, már amennyiben játszani támadna kedvem. Egy abszolút mindenes gép lesz, amit nem szívesen cserélgetnék az elkövetkező években 
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hajrá
A proci alapján gondolom nem valami kis méretű gépet tervezel. -
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Az e-book topikban már volt róla egy tudományos értekezlet a napokban, de az iphone inverz kijelzőjén (fekete alapon szürke betűk) nagyon bejött az olvasás. Mondjuk sötétedés után olvasok inkább, amíg látok, addig a rendes könyveimet bújom. Tankönyvek és a nagyszótár elsősorban. Még ami nagyon bejött az a BBC app-ja, tökéletes hírforrás és persze angol gyakorlás is. Letöltöttem még mellé a 'Bit Knights' nevű fejlesztő angol-magyar szótárát is, ebben van angol-magyar nyelv oda-vissza, külső fordítók meghívása, hangos felolvasása rengeteg mondatnak, szinonimának (ezek fizetős tartalmak de megéri), valamint kedvencekbe rendezhetőek az ismeretlen szavak. Ezek a kedvencek csoportokba rendezhetőek és akár könyvenként exportálhatóak/importálhatóak is. Így tudom, melyik szavak voltak ismeretlenek egy olvasott könyvemben. Az Apple saját könyvesboltja is szuper, sok mindent csak itt találtam meg elérhető-letölthető formában, nem úgy mint az Amazonnál például. Akinek van ipad-ja és könyvet akar olvasni rajta, ne hajítsa ki

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én egy 2011-es Nook ekönyv olvasóm van, szegényke már nagyon leharcolt állapotban van, de még működik
Reggel és este a metrón állandó társam, szerintem több könyvet olvastam ki már munkába jövet-menet, mint előtte összesen az életemben. -
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én egy kindle paperwhite-ot vettem amazon.de-ről black friday idején, regényeket nagyon jó olvasni rajta. Ipad minin már én is gondolkoztam, de az már talán kifuttatott/kifutó model, így a legtöbb helyen, ahol néztem, drágább, mint az új (sima) ipad. Viszont 10"-es méret nekem sem kellene, egyelőre jól elvagyunk még a már 5 éves LG g-pad 8.3-al is, talán a 8" az ideális méret, a 10 már túl nagy, a 7 pedig pont kicsi.
Persze szakkönyveket jobb tableten olvasni, de sima regényekre nekem jobban tetszik az e-book olvasó.
Szerintem jó dolog, hogy akarod fejleszteni magadat, angol terén én is gondolkoztam már felsőfokon, de az a gond, hogy a legtöbb külföldi kollégának sem anyanyelve az angol, így egy erősebb középfokkal is bőven elvagyunk, jól megértjük egymást.
Én is újra felélesztettem a régi asztali gépemet (Core i5-3550, ugyan régi, de amire használom elég, kapott egy 500-as SSD-t, és még 16G RAM-ot és meglévő 8 mellé, így a 24G elég lesz ahhoz, hogy tanuláshoz virtuális gépeket telepítsek rá), eredetileg új konfigot akartam építeni, de mikor megláttam a DDR4 árakat, akkor inkább maradtam annál, hogy a régit újítsam fel (most egy nagyon halk táp és egy szerintem egész jó ház is lett mellé -fractal design define mini c-).A wii U nálam már kb. másfél éve be van csomagolva a szekrény tetején (még tavaly nyáron volt egy kis villanyszerelés véséssel egybekötve, illetve festés, akkor pakoltam össze), már gondolkoztam azon is, hogy el kellene adni, de egyelőre még van olyan játék rá, ami Switch-re nem jött ki.
3DS-en talán egy DS és egy 3DS játékot játszottam idén, mindkettő a Mario and Luigi RPG szériába tartozik, ide még tervezem majd a Luigi's Mansion 1 és következő Mario and Luigi RPG remake beszerzését, utána pedig már csak a meglévő játékokkal fogok játszani.
Switch-en mostanában a Diablo 3-mal játszom, illetve beszereztem még a CIV VI-ot, és a Mega Drive Collection-t is.
Az Xbox One mostanában hanyagolva van nagyon, gondolkozom, hogy kiszálok teljesen a platformból, igaz van jópár digitális játékom, de ezek között sok olyan van, amit még sosem indítottam el, szóval lehet, hogy elkönyvelem elsüllyedt költségnek őket
Az utolsó szériás fat PS4-emet (1216B) lecseréltem idén egy slim-re (kisebb fogyasztás, halkabb működés, újra garanciális gépem van), mostanában talán ezen a gépen játszom a legtöbbet, a Nintendo-hoz hasonlóan itt is sok jó exkluzív cím van (a Spider-man-t már végigvittem, az új God of War-t most kezdtem el, hátra van még a 2 utolsó Uncharted, Horizon Zero Dawn, Last of US remaster, illetve nem exkluzívok közül még a RDR2 is). -
mike1334
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ha könyvet (nem magazint vagy pdf-et) akarsz olvasni, akkor egy ebook olvasóval sokkal jobban jársz. A szemnek is jobb és nagyon sokáig bírja az akksi.
Nyelvtanuláshoz ajánlom az ötévötnyelv blogot, rengeteg hasznos tanács, tananyag ajánló, módszer stb. van rajta, szvsz a legjobb nyelvtanulási oldal itthon.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A PC játék nem elsődleges, lesz mit csinálnom azon kívül is. Viszont adott hozzá egy 3400x1440 Ultrawide monitor, amire jelenleg csak a Wii U van rádugva, tehát totál nincs kihasználva. A többi alkalmazás is csak hasznát fogja látni. Eredetileg is PC-hez vettem meg (előre), de aztán húzódott-halasztódott a dolog.Egy ipone 8-at is beújítottam, a 15 éves nokiámat cseréltem le rá. Nagyon patent telefon, nagyon megkedveltem. Annyira bejött az ebook olvasás rajta, hogy beszerzek majd valószínű egy ipad mini 4-et is mellé. Koncsik már belém botlott az ekönyves topikban
Igazából több téren is ráncba kezdem szedni magam. Leginkább magamba és a közvetlen környezetembe invesztálok a közeli jövőben. -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Switch híján jobban kimaradok én is az aktuális Nintendo beszélgetésekből, ami elég fura érzés így belegondolva, DSi vásárlásom óta aktívan követtem a dolgokat. WiiU-n idén talán be sem kapcsoltam, utoljára tavaly a Zeldával játszottam rajta komolyabban. Szegény gép csak porosodik a szekrényen a PS4 mellett. 3DS-nek még jó éve volt nálam, két hosszabb JRPG-t is végigjátszottam rajta idén (Radiant Historia és DQ VII) és még jövőre is tervezek vele (Strange Journey és még pár kisebb játék).
Switch-en sokat gondolkozok, vegyek-e vagy se, egyelőre még nem tudtam meggyőzni magam a kérdésről. Bőven lenne mivel játszani rajta, de valahogy nem érzem úgy, hogy most szükségem lenne a gépre. Talán majd jövőre

Mostanában sajna kevesebb időm és erőm van játszani, februárban kerül gyártásba egy termék, amin már lassan két éve dolgozom, szóval eléggé besűrűsödött a tennivaló, így este gyakran inkább már csak egy-egy sorozatepizódra van energiám, játszani már nem marad. A DQ XI-et persze megtoltam még szeptemberben, de akkor annak sok mindent alárendeltem.
A PC-n játék lett nálam idén úgymond az év csalódása. Hosszú halogatás után idén végre lecseréltem az elavult laptopomat egy komolyabb, félig-meddig gémer gépre, de alig pár órát játszottam rajta, pedig nem volt olcsó mulatság. A fő indok a WoW új kiegészítője volt, abba bele is ment pár napnyi játék, de valahogy nem fogott már úgy meg, mint korábban.
Tervvel tele vagyok én is, de hogy mi valósul meg belőle, arról fogalmam sincs
Le se írom. -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mesélhetünk, ezek szerint csak jövőre lesz tali? Nagyon támogatom a terveidet, ha ez érdekes egyáltalán, kitartást hozzá. Itt: Családmanagement, kis játék, kis film, kis olvasás, kis legozás. Sok munka, de nemsokára szabadság.

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Mostanában nem nagyon beszélgettünk...
Ki mit csinál mostanában? Én több évnyi fárasztó - igaz úgyamennyire megfizetett - droidmunka után (jobban mondva mellett) most eltökéltem, hogy befejezek sok olyan dolgot, amiket tizenévekkel korábban félbehagytam. Legalábbis kísérletet teszek rá. Első körben az angolomat szeretném jóval magasabb szintre tornászni. Még 2007-ben tettem belőle középfokút, de az lényegében semmire nem elég manapság, amennyiben kvalifikáltabb munkára pályázol. Go felsőfok, aztán addig eljutni belőle, amennyire az tőlem lehetséges. Megpróbálom azzal párhuzamosan a programozási ismereteimet is feleleveníteni, a C nyelvben rekedtem még meg nagyon sok évvel ezelőtt. De úgy általában is az informatikai tudásom muszáj leszek up-to-date szintre tornászni. Erős a késztetésem rá, hogy visszaüljek újra az iskolapadba, de egy egyetemet nem tudom, hogy illeszthetnék be a napi életvitelembe.Informatikánál maradva, elkezdtem összegereblyézni az alkatrészeket egy Ryzen 2 konfighoz. Eredetileg mobil vonalon akartam maradni, de normális laptopok már egyedül csak a mobil munkaállomások közt vannak és azok sem kompromisszum-mentesek, még annyi rahedli pénzért sem. Úgyhogy 20 év után új asztali konfigot építek. A videojátékokat az utóbbi időben nagyon takaréklángra tettem, mivel a munka és az önfejlesztés elviszi az időt. Olvasgatom a fórumot, de pl a Switch topikba már egy ideje be sem néztem, van vagy 600 olvasatlan hsz. Ha játszom majd valamennyit, akkor majd inkább PC-n, illetve az előző generációs Nintendo gépeken. De egyelőre nincs játék, most másnak dedikálom az időmet. És veletek mi újság?
-
mike1334
veterán
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
-
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
Switch topic-ból folytatva... Nem akarok tolakodni, elnézést, ha valaki így érezné...
Kedves Nintendósok, vannak-e büdös kölkök, hálátlan utódok?
Mennyi, fiú-lány, hány évesek, megfertőződtek már a mi szenvedélyünkkel?
Nekem 2 fiú (12 és 9) és egy lány (6) van, nem annyira N specifikusak, bár a 12 éves talán a N-t nevezné kedvencének, ha megkérdeznénk...
(Sirandrish, kutyuli nem számít, bocs
) -
Végül lemondtam a PS Classic előrendelésem. Később lehet megveszem, de egyelőre várok vele. A játékkínálattal nekem nincs gondom, de pár előzetes videó alapján a Sony szoftveresen nem igazán alkotott most vállalhatót. PAL és NTSC játékok össze-vissza, gondolom amiatt, mert a PAL kiadásokban gyakran több nyelv is van. Gyenge, lagos emuláció. Az egy dolog, hogy egy open source emulátorhoz nyúltak a sajátjuk helyett, ami egy PSP erősségű hardveren is jobban ment, mint ez. A SNES Classic sem tökéletes, de azért a Nintendo ott legalább próbált valamit hozzáadni a nosztalgia vásárlás mellé. A Sony-nak úgy érzem ez nem sikert, nem is volt célja...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Semmi rendkívüli, csak idén is összeülünk néhányan egy elfüggönyözött szobában, összeesküvés elméleteket gyártani. Jegyek még korlátolt számban kaphatóak.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
azaz??

-
-
ayo
veterán
elkészült az új videó egy kis horror válogatással, de persze azért könnyedebb vonalat is érintem. követretkező hónapban nem lesz videó, ellenben decemberben remélhetőleg valami menőség lesz, de nem lövök le semmit, kellemes nézést

-
mike1334
veterán
Előrendelésben 100 dollár helyett 60.
This deluxe slipcase edition features the royal blue worn by the Hylian Champion and includes the Creating a Champion art book with an exclusive cover, a map of Hyrule printed on cloth, an art print of the Champions' photo Link hangs in his Hateno home, and a beautiful glass replica of a spirit orb. Bring light back to Hyrule with the Hero's Edition!
This book features:
* Nearly 50 pages of sketches and official illustrations from Takumi Wada
* 296 Pages of design artwork and commentary about the making of the game from creators
* 55 Page historical section that divulges an in-depth history of the Hyrule of Breath of the Wild.
* Interviews with key members of the development team including Hidemaro Fujibayashi, Satoru Takizawa, Takumi Wada, and Eiji Aonuma
-
Gamepod Nintendo Meeting - 2018. Ősz Gyertek, egyeztessünk

-
Ez a Dragalia Lost nálunk még nem tölthető? Play Store-ban nem látom egyelőre.
-
-
ayo
veterán
köszi, meg mindenkinek a nézést!
naja, csak lassan tényleg azt érzem, hogy itthon kb. lehetetlen beszerezni ezeket és ez olyan szomorú. Switch játékoknál is csak a populárisabb játékok jönnek, miközben csomó menő játék kijön külföldön... Remélem egyszer megváltozik a helyzet és Nintendo ország leszünk, mondjuk ezt már 20 éve várom...

-
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
bontatlan gyűjteményben én soha se gondolkoztam mondjuk, ált. előbb vagy utóbb felbontottam eddig mindent v eladtam és megvettem bontva
Játszom velük, szeretem nézegetni, meg hát én régi cuccokat is gyűjtök, azokból több százezer lenne egy bontatlan, szóval valahogy kimaradt 
-
-
-
ayo
veterán
újabb videó fent

17 fantasztikus és ritka Nintendo játék -
ooooobi
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Én a https://nintendoeverything.com/-ot meg a http://www.nintendolife.com/-ot szoktam nézni, eddig ezek tetszettek a legjobban.
-
Nintendotoday kifingott? Jún. 20 óta nincs új hír... melyik oldalt ajánlanátok friss hiteles N hírekért?
-
ayo
veterán
Én tuti nem azt nézném, hogy régi vagy új, hanem hogy milyen a játék. Ott van például a Zelda. Kezdésnek tuti nem a legújabb részt adnám a kezébe, hanem egy könnyedebb Minish Cap v hasonló részt, ami segít beletanulni az egészbe és ezáltal majd meg tudja kedvelni a sorozatot.
Aztán ha már annyira akar Zeldát, akkor jöhetnek a 8 bites keménységek is, de tuti nem azzal szívatnám, hogyha zeldázni akarsz, akkor sorba vidd végig az összeset
-
mirci18
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Szerintem ez azért lehet mert abban nőttél fel.
Én meg bakelit lemez kedvelő vagyok meg szoktam cd-ben is utazni mivel ezek közt nőttem fel.
De elárulom a mai fiatalok már nem érdeklődnek utána ott a youtube mindent megold.
Ez is olyan mint az oldtimerezés.
Nézd meg hány fiatal és hány idősebb ember használ vezet oldtimereket.
10 férfiból 2 lesz kb aki fiatal a többi mind öreg. -
adalbert1
veterán
válasz
mirci18
üzenetére
Nekem annyiban jobban tetszenek a 8-16 bites játékok, hogy azok egy része sokkal inkább játék a számomra, mint a mostani alkotások - ugye ott még sokkal kevésbé tudták leképezni a valóságot, ezért egyszerűbb a megjelenítés is, sokkal egyszerűbb a játékmechanika, kevésbé komplex a story, tehát sokkal inkább megvan az embernek az az érzete, hogy ez egy játék. Illetve sok olyan van köztük, ahol simán leül fél-1 órára az ember játszani, kikapcsolódni.
Rengeteg olyan 8-16 bites játék van, amit 2 személy szintén játszhat egyszerre (nyilván mondjuk egy retro focis játékkal nem ülnék le játszani a gyerekkel majd, max., egy próba erejéig, hogy megmutassam neki, hogy ilyen is volt, de egy retro platformerrel, brawler játékkal sokkal hamarabb eljátszanék vele, mint egy jelenlegi genre készülttel).
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ki mit csinál mostanában? Én több évnyi fárasztó - igaz úgyamennyire megfizetett - droidmunka után (jobban mondva mellett) most eltökéltem, hogy befejezek sok olyan dolgot, amiket tizenévekkel korábban félbehagytam. Legalábbis kísérletet teszek rá. Első körben az angolomat szeretném jóval magasabb szintre tornászni. Még 2007-ben tettem belőle középfokút, de az lényegében semmire nem elég manapság, amennyiben kvalifikáltabb munkára pályázol. Go felsőfok, aztán addig eljutni belőle, amennyire az tőlem lehetséges. Megpróbálom azzal párhuzamosan a programozási ismereteimet is feleleveníteni, a C nyelvben rekedtem még meg nagyon sok évvel ezelőtt. De úgy általában is az informatikai tudásom muszáj leszek up-to-date szintre tornászni. Erős a késztetésem rá, hogy visszaüljek újra az iskolapadba, de egy egyetemet nem tudom, hogy illeszthetnék be a napi életvitelembe.