- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
Ha a lemez szalmabáb akkor az is, hogy elveszíted a digitális vásárlást, egy bolt bezárás után sem veszítette még el senki.
Azt egy szóval sem mondtam, hogy mindig olcsóbbak, de akciósan általában azok szoktak lenni, a probléma, hogy megjelenéskor drágábbak mint lemezesen.
A ragnarök most nem akciós, akciósan 17 szokott lenni, arúkeresőn a legolcsóbb 16790 szállitással. Egyébként szerintem nem hivatalos eladó, Elitet kell megkérdezni, hogy adhatják ennyiért (hivatalos boltokban 20+ ezer), de ez már nem ide tartozik.Egyébként meg mind a kettőnek van előnye meg hátránya, de sajna ma már hiába van meg lemezen, ahhoz is töltögetni kell a patcheket. Én a digitális megosztás miatt a digitálist preferálom (régebben meg az is ok volt, hogy nem kell a lemezeket cipelni), de megértem ha neked a lemezes jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gamepad
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Macska topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish