- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Tudom
A hétvégén Series S-en meg PC-n is kipróbáltam
De még csak most kezdek bele a V. chapterbe...
Szerintem a Requiem pont az a játék, ahol működhet a streaming, nem annyira a reflexekről szól, még a 30 fps sem zavaró. Mondjuk az irányítás az én ízlésemnek kicsit nyúlós... A data centerben meg bármilyen vas lehet, akár jöhet a MS Series X farmjáról is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest