- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Arról az ismétlésről lemaradtam. Valahogy akkor nem keltette fel a figyelmemet. Úgy látszik, a nosztalgia váratlanul támadja le az embert.
Gyerekként néztem, és az bizony régen volt. Akkor még panelban laktam 3 tesóval, szüleimmel, és ezernyi csótánnyal. Télen-nyáron k.b.ott meleg volt a lakás, gyakran volt nyitva az ablak még fagyos napokon is. A ház udvarán játszottunk, ahol mára a gesztenyefák szép nagyra nőttek, és valahogy tőlük a 4 emeletes panelház összement. Ah, gyermekkorom helyszíne. Emlékszem egy télre, amikor 40 centi hó esett, és mi az udvaron hóvárat építettünk. 8 éves lehettem. Emlékszem, hogy a csernobili katasztrófa napján milyen meleg nap volt, kiálltam az erkélyre és azon töprengtem, hogy milyen korán jött a meleg idő.
A panelház még ma is áll, és amikor elmegyek mellette, mindig felnézek a volt lakásunk ablakaira és az erkélyére, ahonnan keletre láthattam ki, és egy nyári napon, a vakáció első napján hajnalban keltem, a nappali naracsszínű fényben derengett, a tévéasztal alatt Pif újságok hevertek, lapozgatni kezdtem őket unalmamban.
Te jó ég, ez durva, látom a múltat, mintha jelen lenne. Kész vagyok.
A Szomszédok segít visszaemlékezni. Jobb, mint a hipnózis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest