- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Még el sem kezdődött az iskola,,,"a pók máris fogott egy legyet"
Tavalyi elsősök nagyon megkedveltekKirály ez a meló
Ráadásul ugyanabból az osztályból, ahonnan "tavaly " sikerült kicsippenteni azt akiről beszéltem itt párszor...
Csak őt nyár elején "eltanácsoltam"...már nem bírtam idegekkel....
A kis osztálytársa most lényegesen értelmesebbnek tűnik....mondjuk nem mintha ez annyit számítana...de azért "előtte, és utána" azt az 5 perc beszélgetést mégis szeretném értelmesen tölteni -
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #9394 üzenetére
Amugy van egy roman pia, eleg alja, az a neve V33...nekem mindig ez ugrik be w333-rol, mar bocs
-
randras_83
addikt
válasz
gzbotii #9391 üzenetére
Boti le kell szarni ezeket... Nem értenek hozzá... El kell küldeni Erdélybe nézzen körül aztán utána alkosson véleményt.
Bár a sztoriról eszembe jutott amit a borsodi kolléganőmtől kérdezett a másik pesti kolléganőm, miután felköltözött Pestre, így hangzott: " és tehenetek volt?" sírva röhögtem, azóta is csapatom a kérdést a kiscsajnak.
Nincs kedvem dolgozni... Éljenek a csajok.
-
randras_83
addikt
-
gzbotii
nagyúr
Ki tudnak akasztani a németek néha de rendesen. Amiért romániából jöttem, azt hiszik mi a fákon élünk, döglött patkányt eszünk és zoknit használunk óvszernek.
Több dologról megkérdik, hogy otthon nálunk van-e? Múltkor pl a két komponenses ragasztóról kérdezte meg a másik, miközben kevergette, hogy nálunk lehet kapni ilyet? Azt hittem kiütöm a kezéből, levetközök mesztelenre és futok két kört az udvaron ordibálva kínomban.
Ma pl azt kérdezte meg a főnök, hogy otthon, nálunk vannak e quadok/ATV -k. Mondom WTF ember, Európából jöttem nem Zambiából....
És még ő volt megsértődve, hogy ilyet mondok. -
twine
veterán
válasz
randras_83 #9388 üzenetére
Akció ide vagy oda, szegény vagyok, mint a templom egere...
Ráadásul ha mindez nem is lenne elég, "fikázom" kicsit, mert ahogy látom net szerte nem lehet kapni a 3 gigás verzióból feketét, csak fehéret...de ahogy említettem, sajnos nem ez a fő probléma....
Az a baj hogy a ház most jelentős erőforrásokat vitt el, és ez a jövőben is így lessz, ha azt akarom hogy a jelenleg "lefektetett alapok" szépüljenek, készüljenek...
Egy "apró" példa;
Padlófűtés...tök jó, hogy ott van a padlóban a cső,, de még jobb lenne, ha a házban bent lenne a gáz, és a cirkó
Januártól csak kondenzációs cirkót vesznek át jogszabály szerint,, ami alsó hangon 3 kiló..nnna jó, lehet hogy 250ből is megúszomSzóval kurvára ki fog szolgálni az n5, és félek addig szolgál míg ki nem rohad alólam
Majd akkor elgondolkodok mit vegyek...addig csak álmodozás
-
twine
veterán
EZt
néztétekhallgattátok már?Füles fejbe, szem becsuk,,,adjatok neki 4percet...
kva jó
-
twine
veterán
válasz
GrooveHero #9383 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
válasz
horvathkrisz #9382 üzenetére
Jajjhaggyadmánmagadatteee
Namég1 -
horvathkrisz
addikt
válasz
GrooveHero #9381 üzenetére
Na, majd meglátya a móderátór kitőrli róhagy meg hogy ijet írsz ez raszizmus jób ha túdod tík meg parasztok vagytok.
-
GrooveHero
addikt
Jóestéket.
Ez mekkoraaaa -
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #9379 üzenetére
Pacsi...
Pont így érzek én is...bár bevallom, ha nem úgy állnék anyagilag ahogy igen, beruháznék egy mi4,mi band,mi bt headset kombóra...baszottul tetszik a black mi4
A többi csak úgy ,hogy legyen mi-ndből egyDe egyelőre ez a veszély nem fenyeget...jó ideig még az N5 marad, ha csak be nem adja a kulcsot valamiért...
-
horvathkrisz
addikt
Akkor nem vagyok egyedul. En olyan szintem igenytelenedtem el, hogy holnap felrakom az M-et, rootolom es addig hasznalom amig ossze nem fossa magat, vagy a vegleges ki nem jon.
Meg mar uj nexust se akarok, rohadtul lefosom, jo ez. Ha esetleg olyan jo lesz hogy lehanyom tole a fosomat, akkor majd lehet elgondolkodok a cseren... -
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #9377 üzenetére
Mintha fürgéb lenne a masina, mint eddig volt...de valójában annyira igénytelen lettem az utóbbi időben a telefonomra, hogy szinte mindegy is milyen...
Most jó,, fasza -
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #9375 üzenetére
Jóelőbb írtam, hogy vanilla(módosítatlan) droidra(5.1.1) vágytam...
Erre a flash-elés után 10 percel már rootolva,custom recovery-zve, xposedezve van a masina....
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #9372 üzenetére
M-et kihagyom egyelőre,,,de a root-ot,twrp-t feldobtam...tudtam, hogy nem úszom meg nélküle...
-
horvathkrisz
addikt
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #9370 üzenetére
igen, olvasgatom fél szemmel a gravity "híreket" ON-ban....Most épp azon agyalok, hogy rottyoljak e vagy sem...
Kicsit lehet maradok érintetlen renccceren...csak félek, hogy az első kamera ujraindulás, vagy kamera befagyás után ketté töröm a telefont, illetve a reklámblokkolás. meg.....szóval kell a root azt mondja az agyam -
horvathkrisz
addikt
Már annyira talán nem
bénabéta, csütörtökön ha-zamegyek és dobom is fel. Kiprószáltam a 2. verziót, clean install után a beállítások leállt, mikor beléptem az adathasználatba, nem volt fent 5 percnél többet, de mar kint van a 3. verzió, talán ez már jó lesz. Legalább is bízom benne...Amugy nyalóka alatt műxik a grevitiboksz.
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #9367 üzenetére
de mé' azt tegyem föl? nem akarok bétatesztelni
Csak elkapott a "vanilla droid" láz : /most küldöm felhőbe a fotóimat, oszt minnyá' repül fölfelé a nyalóka
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #9365 üzenetére
"A billentyűzetek elektronikus érzékelőrendszere fölött kétféle mechanikus rendszer mozgathatja a gombokat. Egyszerűsége és olcsósága miatt a membrános az elterjedtebb, ennél hordozórétegbe rendezett, rugalmas gumibuborékok mozgatják a gombokat. " A membránokat mozgásba hozva karakterek jelentek meg a képernyőn, melyek hálózaton keresztül megosztva,nálatok is megjelentek...ezen karakterek, szvakba, később mondatokba rendezve, egy hírt alkottak!
Hú b+ azt hiszem kipihentem magam
Megyek azért iiszom egy kávét, tuti ami fix alapon...Egyébként igazad van...sehogy...csak úgy bedobtam...hogy "9 év"...csirkeháló és folyópart rulez, ha vannak ellenségeid...
Szerk:
Kezd erősödni bennem a vágy, hogy feldobjak egy tiszta nyalókát...mert hogy most még mindig 4.4.4-en vagyok...
-
twine
veterán
Ugye b+....mondtam én....óvakodj a csirke hálótól
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #9360 üzenetére
Reggelt vadak
-
Keem1
veterán
válasz
randras_83 #9360 üzenetére
-
gzbotii
nagyúr
Srácok, a hétvégén olyan perverz dolgokat csináltam köztéren amit sose gondoltam volna: iPadel fényképeztem és selfi stickel
Mentségére legyen mondva, a stick a barátnőme, az ő ötlete volt -
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #9354 üzenetére
+1
-
Keem1
veterán
válasz
randras_83 #9354 üzenetére
Az biztos, többen vagyunk így szerintem, sőt, akár meg is motozhatna
-
gzbotii
nagyúr
Nyugi srácok, nem ilyen mérges a helyzet, kézben tartom a dolgokat
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #9349 üzenetére
(kanos)Botit közúti vétségen kapják:
-
gzbotii
nagyúr
Reggelt
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #9340 üzenetére
Szerk.:
Ennyi volt a sörözés,,, most érkezett meg asszony is...úgyhogy....
Itt viszont durva lenne ha felavatnám asszonnyal az új konyhát:
[link]
Egy két kutya sétáltató örülne a ³-es "plazma kijelzőnek" -
Keem1
veterán
válasz
randras_83 #9340 üzenetére
Te meg az asszonyt dobod fel a vadiúj konyhapultra, igaz?
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #9337 üzenetére
En adnam, de lent vagyok Strandfeszten, Balatonon:/
Amugy majdnem eltalaltad, vodkas soros bundaban sutott szurkeharcsat tolok epp tejfolos martogatossal, ismerosnel ezt kajaljuk 4napja!
Valami Isteni! -
twine
veterán
válasz
randras_83 #9337 üzenetére
Itthon a teraszon
Gyereket már fürdetem, reményeim szerint fél órán belül alszik, és érkezik egy két haver...sör/pizza...csak lightosan -
twine
veterán
válasz
randras_83 #9335 üzenetére
Mennyé'teee
Ez már tényleg "ártalom"... -
randras_83
addikt
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #9330 üzenetére
Kva nagy a kégli, vagy minden eszköz külön van biztosítva?
Ezen már egy bach-ot le lehet zongorázni -
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #9332 üzenetére
Ez van a papirra irva,mi?
Amugy jolhangzik, bar kicsit alvilagi ez a "Nagy Aramszolgaltato"Amugy gyerekek, elittam a belfloramat fesztivalon, olyan szarul erzem magam....
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #9330 üzenetére
Micsoda biztositekok!
Amugy az erosaramu mernok(?) mit csinal?
Nagyfeszultsegu vezetekeken himbalozol? -
randras_83
addikt
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #9321 üzenetére
Szep lett nagyon, gratula!
Az APR ek ben pedig nagyon durva a kivalasztas, ugy hirdetik meg a munkat, hogy apple cuccaidnak KELL lenni, hogy tudd ajanlani es erts hozza...
En ezt nagyon furanak tartom, de lehet benne valami... -
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #9327 üzenetére
Neba..én is pont ma vettem egyet
Amúgy nagyon profi az Apple store személyzete. Mire elmondtam mindet, hogy milyen legyen mar hozta is egy másik alkalmazott
-
rootkiller
őstag
Na vettem egy iPad Mini 2-t.
Telefonkímélő üzemmód megint on, éjszakára kikapcsolva. Nagyon ütve vágva volt mióta eladtam a Nexus 7-et. Amúgy nem rossz az iOS se, de vannak dolgok amik az Androidon másképp mentek és nekem jobban tetszenek. Aztán majd kiderül mi lesz.
-
Fkris
őstag
Srac mellettem hanyja szet az eletrt, en meg lassan a "maganeletem" jovobeli kapcsalatom megvedesehez kerulok.
Nagyon nem adom, h felre ertes miatt vedjem a szempontom...
Tudom, egyeni szoc. prob., de akkor is -
gzbotii
nagyúr
válasz
Gratulalok hozza
-
twine
veterán
válasz
Irigy-irigy
Király lett...
Mostantól indulhat a dagadás...feltételezve, hogy "anya" jól főz...biztos nem véletlen "kapta" a konyhát...
RAndris jövőre +20kg -
randras_83
addikt
-
randras_83
addikt
Biztos aranyból vót a kábel.
amúgy nem tudom milyen lehet, nálam simán az 5x4mm jön az elosztóból a sütő mögé, ott meg egy OBO dobozban meg van csokizva 5x4 a főzőlapnak 3x2,5 a sütőnek.
Majd tolok föl képet róla.
@(#9318) gzbotii: boti b@szod, Te beillenél a munkahelyi brigádba nálunk...
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #9311 üzenetére
Az igen,, szóval bárki kötheti, ha hökhm veszel egy számlát...a többit leszarják..."logikus"..
Én mikor a mosogató tálcát vágtuk be a mukalapba, akkor őrjöngtem, mert már a fáradtság miatt sok minden "kimarad"...előző nap még pont azt méregettem, hogy rövid lesz a csaptelephez kapott vízcső, mert 60x60at ki kell hagyni majd a mosogatógépnek...erre másnap kimértük, hogy ok "itt jó lesz", majd bevágtuk, és akkor ugrott be a szikra, hogy b@zzzmeg,a mosogatógép....centi elő,,, maradt 55cm ....isteni szerencse, hogy nem b@sztam idegből ketté az új munkalapot, olyan agygörcsöt kaptam...aztán hívtam sógoromat, hogy a 8 terítékes gép 45 centi széles,,, úgyhogy kicsit vissza vettem az agyf@szból....de nem örültem...mert szerettem volna a standard 60x60-at mindenhol tartani...Akkor viszont kitartást, és szép konyhát kívánok nektek
Ja,,, még valami..a főző lap sütő kombóhoz direktbe közöttük a kábelt...én nem értek hozzá,, nem is tudom milyen kábelt vettem, de valami 16.000et fizettem csak azért az egy kbsztt kábelért, amit felírt haver, hogy ilyen kell hozzá...(te biztos tudod milyen az) azt hittem torkon szúrom magam, mikor kiderült az ára...de "muszáj volt"...mindenhol fasza lett a villany,, nem akartam gyenge pontot a házban...
Szerk.:
Botiii akkor ma te leszel a lovacska,,, asszony meg a zsokéSzexrodeó megvan milyen?
Kutyus style-ban tolod asszonyt, és közben mondod neki, hogy a másik csajom is pont így szereti a legjobban...innentől számítva 30mp-ig rajta kell maradni -
gzbotii
nagyúr
En megint hulla vagyok. De ma ejjrl jon a baratnom.
Szoval reggel meg faradtabb leszek -
randras_83
addikt
konkrétan konyhát, mert eddig nem volt...
még nekem kell villanyszerelni egy picit, mert át kell állni 3 fázisra csak hogy tuti legyen.
BTW Bosch márkabolt - venni kellett főzőlapot meg sütőt meg ilyenek-, kérdezem a csajt hogy mi a helyzet a bekötés kontra garancia kérdéssel. Mondja, hogy mosogatógép és sütő no para, dugvillás, kerámialapot csak szakember kötheti be. Mondom neki, hogy erősáramú elektrotechnikus vagyok jó-e? Válasz, nem számla kell...WTF nem köthetem be magamnak a főzőlapot...furcsa ez a világ.... -
twine
veterán
válasz
randras_83 #9309 üzenetére
Úgy úgy...valami var-ez volt az előadó, ha jól emlékszem..Én nyírtam ki a topicot asszem...az nagyon megy nekem
Mit csináltok a konyhával?
Lassan nekünk is "kész" ,de kva lassan
mert csináld magad projekt van,, hiszen pénz már nincs
Még kap burkolatot csempéből, meg ajtók, meg..meg...
De nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyet össze tudtam hozni...mert amúgy nem vagyok egy macgyver
-
randras_83
addikt
Gyerekek mondjátok, hogy nem én nyírtam ki a topicot a hókefélke vs szifon tokkal...
Lassan kész a konyhánk...
@(#9308) twine: CD-ról hallgattál navit tvájn???
-
twine
veterán
Nem is mutattam mit találtam "költözködés" közben,a nagy rendrakásban.
Anno mikor a navigációt kezdtemegész elérzékenyültem, mikor megtaláltam...ettől függetlenül repült a kukába...
Talán egyetlen portál volt ami akkor kézi gépekkel (pda)foglakozott pdamania.hu néven...
Egy kedves és önzetlen fórumtárs segített akkor hozzá az első destinatoromhoz karácsony előtt egy nappal...
Alig vártam utána, hogy meg tudjam venni az első bt gps-em, ami roppant menő volt, mert akkor a társadalom nagy része nem is navigált,az a kis hányad aki meg igen, vezetékeseket használt...
Szóval nagyon büszke voltam magamra...
Hova szaladt el azóta a technika... -
twine
veterán
válasz
GrooveHero #9305 üzenetére
csak
parasztkodtamcsipkelődtem kicsit...
hasznos tanáccal ebbena témában nem tudok szolgálni sajnos...A sennheiserem kb 2 éve megvan...egyszer sem kellet pucolnom...mondjuk nem is vagyok tini akinek 0-24ben a fejében lóg a füles...szóval a felhasználás össze sem hasonlítható sok fórumlakóéval...
az ellenben furcsa ,hogy alig pár nap alatt ez történt a pistonnal...látatlanban viszont nincs ötletem..esetleg tényleg annyi, hogy a harang méretét nem megfelelően választottad ki, ettől lehet hogy jobban bele tudtad nyomni az "agyadba", ettől lett koszosabb, és ettől is eshet olyan könnyen ki ahogy említetted...de valódi okot csak te meg a jó isten tudhatja....
Lövésem nincs,csak furcsállom, hiszen sokan elégedetten használják... -
randras_83
addikt
válasz
rootkiller #9304 üzenetére
Asszonykámnak is SII volt a Nexus előtt
-
rootkiller
őstag
válasz
randras_83 #9301 üzenetére
S2esem volt a nexus előtt. Nem lesz még egyszer. Teli van fölösleges nyomi fícsörrel, plusz kurvadrága. Nekem a nexus szoftvermidősége mindennél többet ér, nr.1. Nem lesz más telefonom, és még az sem érdekel hogy tök kicsi az akku.
-
twine
veterán
válasz
GrooveHero #9298 üzenetére
-
bAtt001
addikt
válasz
randras_83 #9301 üzenetére
nagyon lassan.... azok valami látáskárosultaknak csinálják a szoftvert, hiába veszed le a betűméretet a felület felén akkor is hatalmas óriási betűk vannak, a szoftver még mindig egy kalap szar rajtuk...
-
randras_83
addikt
Ma nyomkodtam egy gold S6-ot. Azt kell mondjam, hogy lassan a Samsung is elkezd értelmes telefonokat gyártani. Bár az árából inkább vennek egy Tokina 11-16os objektívet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest