- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Erdekes lett ez a frissites,a legnagyobb gond az hogy nem jo hozza a jelenlegi hellscore app,Uv allitas nincs benne nalam eltunt az s2w is ugyhogy dt2w-et vagyok kenytelen hasznalni gpu governornal nem lehet beallitani az interactiveot valahogy a szinprofilok is masok lettek ami eddig jo volt az most fako.tricksterrel be lehet allitani amig nem jon ki a frissites de az s2w-et onnan se tudom elerni.van akinek sikerult?
Szerk:egyebkent semmi baj nincs vele talan picit gyorsult is.
-
hudyfiu
senior tag
Ha jól látom ma kerül bele a CM11-be a hang felvétel hívás közben.
-
Eclips21
őstag
mi a külömbség S4 pro és 600 as procik között? mert simán megy 1,9en a teló de ma sikerült elérnem hogy újraindítsa magát úgy felemelegedett(újraindulas utan ~65fok volt)xD villogott a kijelző xD de kutya baja
aszem nem szorakozok vele egy jo darabig xD
-
-
kicsi83
tag
Frissült Hellscore ha érdekel valakit.
-
Eclips21
őstag
-
qltsar
veterán
Koszi
! En meg franco-t hasznalok. XDA-n tobben irtak a battery-drainrol...nalam ejszaka merult 8 ora alatt kb 2%-ot Wifivel, synccel. Osszesen 6%-ot esett, de azt betudom a 10 perc telefonalasnak, es a netezgetesnek. Amugy vicces, hogy franco nagy OC ellenes volt, es hirtelen, mostmeg, egy ilyet implemental a kernelebe...Velemenyem szerint, itt mar nagyon nincs ertelme feljebbtolni az orajeleket...ez egy jo kis SoC, ha 1ghz-en megy, meg akkor is
!
-
pcnet
addikt
Akku idő gurukat kérdezném: ez jónak számít?
Egész nap wifin + 2G-n volt a telefon minimum fényerővel, Ingress alatt GPS ment, automatikus fényerővel és EDGE-en mobilnet, itthon wifivel. Ez látható is a küldött/fogadott adat mennyiségnél.
Purity ROM + HellsCore kernel b47
Gondolkoztam én is, hogy teszek egy próbát 4.4.2-vel, mert pont 4.4.4 megjelenése után kaptam vissza a telefont aksi + power gomb cserén volt. Régi akksit 4.4.3-al használtam, újat már csak 4.4.4-el és nem vettem észre változást üzemidőben, pedig azt hittem az új akksi jobban fogja bírni. Nem tudtam, hogy a 4.4.4 jobban zabál és ezért nem veszek észre üzemidő javulást, vagy a gyári akksi bírta még túl jól és kár volt cserélni.
Mindenesetre elégedett vagyok a ROM + kernel párossal és üzemidővel. Azt hisze marad a jelenlegi rendszer.
-
FordFair
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Újrahúztam a telefont CM11 M9-re (korábban is CM11 volt) és nem találok bizonyos menüpontokat, pl. "interface", amelyekkel a nav bar-t + soft key gombokat tudtam állítani.Korábban a testreszabás alatt volt a beállításokban, most ezek vannak: Főoldal/Képernyőzár/Témák/Értesítési sáv/Gyorsbeállítások sáv...
Köszi!
Szerkesztés:
Megvan: Beállítások/Gombok/Navigációs sáv -
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #6274 üzenetére
Már leszoktunk a PA romokról. Régebben jó romokat csináltak és szépen lépést tartottak az android verziókkal, gyorsan reagáltak az frissítésekkel. Aztán valami történt (nem követtem a dolgokat). Nem is emlékszem már, hogy mikor, de talán az első KK release-el nagyon megcsúsztak. Mintha egy időre le is álltak volna teljesen. A többi fejlesztő csapat meg jól elhúzott.
-
Atish19
őstag
Paranoid Androidot nem használ senki? Ahogy nézem XDA-n a legnépszerűbb rom (nézettséget tekintve) itt mégsem reppent fel nagyon a neve
-
appel
őstag
Tudom, hogy rajtam kívül már nem sokan használnak franco.kernelt, de r211-től már lehet tojás is sütögetni
- Added CPU overclock up to 1728MHz
-
mihione
őstag
válasz
randras_83 #6270 üzenetére
Nincs tokban,nalam is fennall a laza telefonalas neha eszrevszem de van amikor nem lazan se hallanak
-
Eclips21
őstag
Atya isten nem tudom valaki szokott e használni hangrögzítő alkalmazást, de valami eszméletlen hogy milyen jól vesz fel a telefon pl.: anyám beszélt hozzá tök messziről(házon belül) és vissza játszottam és full tisztán kivehető volt pedig élőben épp kivehető volt a beszéde. Audio Recorder (tömörítetlenül is tud felvenni!!) ezt tettem fel de ki se fogok más programot próbálni eszméletlen
komolyan mondom engem még el is szórakoztatott
-
Scooter74
őstag
válasz
szentkuti11 #6262 üzenetére
Nekem sikerült eddig mindig telepíteni a kernelt!
Nekem csak annyi van, hogy min 192MHz Max 1512MHz és intellidemand, a GPU az pedig conservative.
Amúgy teljesen jó a stock rom&Hellscore páros, nagyon jól bánik az akkuval. -
pcnet
addikt
válasz
Scooter74 #6260 üzenetére
Első körben ezzel próbálkoztam, de írta, hogy sorry, csak HellsCore kernellel tud együtt működni, le akarom e tölteni? 20 percig csak tekert, ezután írtam a fórumra. A programot egyébként használom, igaz csak min. frekit húztam le 81 mhz-re maximumot pedig 1026ra. Mást nem babráltam benne. De köszi Neked is a segítő szándékot!
-
Scooter74
őstag
Én a helyedben a playről leszedném: HellScore Kernel Managert.
Ez a kis progi fel is telepíti neked a kernelt illetve még Állítani is tudsz vele dolgokat!
-
pcnet
addikt
válasz
szentkuti11 #6258 üzenetére
Köszi, ment PÜ!
-
pcnet
addikt
Aki HellsCore kernelt használ, adna egy működőképes linket, vagy feldobná valami ingyenes tárhelyre ha szépen megkérném? A Dev-hostos link nem működik. Bármire nyomok, csak reklámokat hoz be.
b47-kk-anykernelre lenne szükségem.
Előre is köszönöm!
-
aizen92
addikt
Egy kis érdekesség!
Akkumulátor stat-ban a diagramm színét meg lehet változtatni! + be lehet állítani, hogyy 100-60ig, 59-30-ig 29-15ig és 14-0%ig milyen színe legyen. Ez tök jó kis cucc
Xposed-ban keressetek rá az X-Battery Stats ColorsraSzinte egész nap ezt bújom és mostanában ilyen fekete-piros stílusú a telefon, így nagyon tetszik nekem
Nálam így néz ki most, de még szórakozok vele, mert még nem az igazi ez a szín
ui. Stock 4.4.2-n vagyok, de azt írjak ICS is megy
-
Eclips21
őstag
Pár napja feldobtam a Hell Doctor kernelt franco helyére és remélem nem placebó, de sokkal jobban reagál a telefon és érezhetően gyorsabb lett. És ez a kernel is bírja a -150mV-t
(#6253) Slukkica benne van a titanik szó ez már mély víz kategória
-
Slukkica
őstag
Az akku használat és screenshot - jai nem igazán mélyvíz kategória
Sorry -
hYpErKe
tag
-
hudyfiu
senior tag
Mondjuk így nem nehéz. Kár hogy órákat kell telefonálnom egy nap. ☺
-
mihione
őstag
-
mihione
őstag
-
mm89
őstag
válasz
mihione #6242 üzenetére
nagyon merül. De nagyon!
mostanival még kis játékkal is megvan min 3,5 óra, az újabbakon nem nagyon ment 2,5 fölé. Ebben van non-intrusive call ui. Az újabb hajlamosabb volt beszaggatni.
Nyilván mondanom se kell, hogy ugyanazok az appok, ugyanaz a felhasználás.
Az L- t várom, tetszik pár újítása, de a stock nekem szegényes..Art.:
Nekem lassabb volt mint a dalvik. A boot idő is több volt. -
helltp
aktív tag
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem piszkálgatni a nexus 4-emet és nagyon mozgatja a fantáziámat az Ubuntu Touch. Valakinek van ötlete hogy CWM-ből telepíthető zipet honnan szedjek? xda-n csak 1-1,5 éves postokat találtam csak, használhatatlan linkekkel.
-
mihione
őstag
SOS help kéne felment legfrissebb 4.4.4 carbon franco 210-el de valamiért nincs térerőm,fczik üzenetekre és minden simme kapcsolatos beállításra hol lehet a gond?
Előtte ment egy 4.4.4 factory image is full gyaluval -
Eclips21
őstag
válasz
#59070464 #6233 üzenetére
Stability Test ezzel ha ondemand állítod a telót végig tudja tesztelni az össze frekvenciát.
-
Eclips21
őstag
azért annyira lelkes nem vagyok XD
más: esetleg nincs valami doksi vagy csak nem tudja valaki mennyi a max feszültség amit lehet adni a procinak hosszútávon károsodás nélkül? mert AK kernel tudja a 1,9GHz-et és alap feszen futtattam egy stres testet 1,5-1,9 között és simán stabil volt és a hőfok se volt eget rengető.
-
Eclips21
őstag
hát nem lettem boldogabb XD nem működik a stability test. Hiába állítom be a governor-t ondemand-re :S így csak max frekvencián tudom tesztelni az UV-t, de meg bukott -175mV-nál XD, fura mert mindennapi használatra működik, de stability testel már nem, így marad a -150mV
(#6226) qltsar F2FS mennyire észrevehető?
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
Franco r210 [link]
-
NTonee
veterán
válasz
LeadZeppelin #6213 üzenetére
itt elérhető:
https://drive.google.com/folderview?id=0Bw_EjKoRy3dZNHpESVNqbFJ3cDA&usp=sharing#list
a romban az updater sem működik, tényleg nem elérhető az eredeti letöltési oldal.
szerk: a legfrissebbet (3.2 nighty 07.21) itt is linkelték:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54299903&postcount=1808bakker... nem lehet linkelni és egy halom más sem működik nálam :S
-
Paca2
senior tag
köszi a válaszokat!
-
Paca2
senior tag
csak egy kérdés...
használja vki a s2w+s2s vagy a DT2W funkciókat?
jelenleg CM11, trickstermod, pure r36cm
a s2w+s2s jól működik, kivéve ha skypeolok, (leszámítva h a skype lényegében használhatatlanul szar alapból)
mert akkor mindig elindul egy rakás minden... gondolom nagy a fülem és hozzáéra DT2W viszont tényleg nem jó, eleve a leírással ellentétben bárhol lehet klikkelni (ez mondjuk nem baj, sőt) de ami baj, kiszámíthatatlan h mennyi kopp kell, és akkor is felébred előb-utóbb simire ha az (s2w) ki van kapcsolva...
persze az is megoldás lenne ha működne rendesen a bekapcsoló gomb...
cserélt már vki gombot? erre van gari? stb....köszi
-
Sanya
nagyúr
A navigációs gombjai a telefonnak nem működnek. Bekapcsoltam, elvileg érzékeli a telefon, hogy odaérintettek valamit. A neten azt írják, hogy hardveres a baj.
Ez tényleg így van? Ha igen, akkor mit kell kicserélni? elég csak az érintőt? -
NTonee
veterán
válasz
LeadZeppelin #6206 üzenetére
A LiquidSmooth romot érdemes még kipróbálni. A 3.1 stable verzió hibátlan, Slukk r36c cm kernelével kiváló.
-
LeadZeppelin
tag
Két nap folyamatos mókolás után révbe értem. Mahdi legújabb + hellscore lett a szerencsés, miután ennek lett a legjobb sebesség/funkcionalitás párosa. Stock a leggyorsabb ez biztos, utána a purity aztán a miui. A PA s CM egyformán negyedikek s utána még futottak a többiek is. Érdekes volt ez a kísérletezgetés, és abszolút tanulságos volt.
-
qltsar
veterán
Srácok, ezzel lehet kezdeni valamit, hogy ne lehessen feloldani a telefont ilyen könnyen, csak a zárolóminta helyes megadása után? [link]
Ha lehúzom a statusbar-t, és a quicktile-okról megyek bárhova, felold, ha jött valami noti, statusbar lehúz, és belépek a programra, és utána egyből kimegy az asztalra, ha jött email, sms, sikertelen hívás etc, amit kirak a lockscreenen lévő widgetem, akkor is elindul az adott program, és utána az asztalra rak vissza...nálatok is ilyen ez?
edit: most vettem észre, hogy ha ilyen gesture-lockot adok meg, akkor a security-nél sima slide marad meg, ez bug lehet, vagy így működik? Áttettem patternre, ott nem engedi lehúzni a lockscreent, de nekem a gesture kellene ugyanazzal a működési elvvel, ahogy a pattern-lock is működik.
-
appel
őstag
válasz
aizen92 #6200 üzenetére
ha csak ez kell, akkor van egy jó xposed modul: No Lock Home
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest