- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Nálam is ez volt, de "hülyének" néztetek. Mielőtt felmondtam volna az egészet az ÁSZF változás miatt, teszteltem egy Vodás feltöltőkártyás SIM-mel, hogy esetleg én vagyok e "elátkozva" a térerő problémák miatt, de nem.
2 kerületben, + lakásban is próbáltam, és mindenhol rosszabb volt a Netfone, mint a Vodafone.
Lehet, hogy Vodafone hálózatot használ, de az előzőekben már ki volt tárgyalva, hogy valószínűleg priorizál a torony, és egy "rosszabb" minőségűre engedi fel a Netfone-os számot.
Persze ez csak teória, de nálam itt gurult el a gyógyszer, plusz a BP-Nyugatmagyarországi utazgatásaim során a 0 térerőre, meg a nem létező mobilinternetre.
Ha olyan területen vagy, ahol nincs túlterhelve a Voda, és jól kiépített, egy jó alternatíva lehet a Netfone, de én sajnos nem ezt tapasztaltam, az ügyfélszolgálat meg egy különdíjat érdemelne a csodás szolgáltatása miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- EAFC 26
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest