- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adama123
üzenetére
Nem is állítottam ilyet, hogy az, vagy igen?
Az meg, hogy, hogy van az amcsiknál, miért kellene, hogy nekem itt számítson valamit is?
Szimplán megszoktam és jól esett az, ha kedvem tartotta, akkor egy jóféle sorozatból meg tudtam nézni 2-3 részt is egyszerre. Szerintem ez így tré, továbbra is tartom. Inkább várok, velem nem szúrnak ki.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Adama123
üzenetére
Sziasztok !
Még Decemberben lemondtam a Netflix előfizum, majd Áprilisban akartam ujra befizetni ... ma viszont kaptam egy mailt, hogy üdvözölnek újra, következő számlázási időszak Március 21.én, elérhető minden tartalom. Én semmilyen procedurát nem inditottam el ... Mi történhetett ?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Adama123
üzenetére
Az oké, de a tv háta mögött van a router. Iphone még így is majdnem eléri az 500-zat.
Előtte lévő Samsung Qled-en is simán jött 200, inkább több.
Akkor itt most mi van?
Max 50-60, amit a vodafone oldalán tudok mérni böngészőn keresztül. Feltöltés meg 13. Én nem valahogy nem tudom elhinni, hogy ezek jó adatok. -
a2d2
addikt
válasz
Adama123
üzenetére
Köszi!
És nem lehet valami appal magasabb felbontásra kényszeríteni? Vicces amúgy hogy nem dönthetem el appból hogy min szeretném nézni, ha már egyszer befizettük a legmagasabb csomagot! A telóm felbontása amúgy meg 2560x1440 akkor mi a frásznak gondolják hogy jó lesz az SD minőség android mobilra???? Eszem megáll.
Nagyon durván szarul néz így ki. Esetleg Kodi alatt?
Tényleg, a HBO Go android saját appból is elég gáz, de Kodi alól meg egész jó már. Netflix esetében is van ilyen megoldás esetleg? -
kmarci25
Topikgazda
válasz
Adama123
üzenetére
A sorozatjunkie-n követhető, hogy mi kapott szinkront/feliratot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt de vártam!! 

l.skywalker
kmarci25