- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
100* is írtuk már egy háztartásra vonatkozik az előfizetés.Nem kettőre ,nem háromra ,hanem egyre.
Ha ő úgy dönt hogy a saját háztartásán kívül akarja használni (pl. nyaralóban is), akkor miért csodálkozik ha ez valamilyen szinten hátrányosan érinti,amikor nyílegyenest szembe megy a szolgáltató feltételeivel?
Ha működik a VPN okosság ,akkor haza VPN-eznék a nyaralóból és csók, máris otthon vagyok a rendszer szempontjából. Ha meg nem akkor ,most őszintén , a nyaralós időszakra nem belefér az a havi 1000ft?
-
boborján2
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Mert a szolgáltatás hivatalosan 1db háztartásban használható. A gyereknek ,anyunak és apunak is. Ha a család földrajzilag két helyen tartózkodik , most azzal a rendszer mit kezdjen azon kívül ,hogy megállapítja 1db háztartásnál ez már több? Hozzáteszem teljesen jogosan,mivel az évekig tartó trükközés miatt tengeteg pénz bebuktak már. Most ezt próbálják visszanyerni.
-
azbest
félisten
válasz
pn4hvq
üzenetére
van

természetesen nem a teljes életedet, csak a netflix használatodat követi a netflix
Az ipv4 vs ipv6 esetleg bekavarhat akkor is, szolgáltatófüggően.#13686 fery02
és persze még mindig van lehetőség arra, hogy havi 1200 forintért hozzáadd a tévéjüket teljesen szabályosan: vendégfelhasználói helyek [link]
Csak a legkisebb csomagnál nem lehet -
TrollBalint
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
A vonatkozó Reddit topikban valaki írta, hogy neki LG tv-vel is gondja van, de amúgy mindenki az Apple TV-re írta ezt.
Én azt mondanám, hogy a Netflix appban lesz valami, mert furcsának találnám, ha pont az LG meg az Apple-nél is ugyanazt "szúrják" el a szoftverben. (de persze nem kizárható ez sem
) -
zseko
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Nálam a 4K Max-ot fixen tv-ként kezeli, bár az nem is box az igaz, hanem stick.
#13273 pkaresz Nálam sose kérte 14 naponként a sticken. 90 naponta csesztet.
Szerintem is az lenne a megoldás, hogy az új tévén először a 'rendes', helyi netet használva fellépni a Netflixre, amin az első tévé is van, utána át lehet térni mobilnetes használatra, csupán ~90 naponta fel kell menni pár percre a 'rendes' net használatával is. Nálam így megy ~másfél éve.
-
pkaresz
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Szia!
Boxon, appletv megy bármilyen nettel, mert tabletnek érzékeli. Én is így nézem a hálóban egy plazma tv-n ami nem okos tv, csak stick el okosítva van. Illetve egy Appletv okosítót is tabletnek látja. Ha kollégának lenne routere s azzal csatlakozna, majd mobilnetezne, szerintem mehetne.
De ezt meg kellene próbálni. A Tv-t fel kellene venni az azonos háztartási listára.
Ahogy skroy javasolta.
Üdv: Karesz -
TrollBalint
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Erre én is gondoltam, de a legtöbb film / sorozat olyan, hogy nem volt rossz, de igazából jó se. Nem akarnék rá negatívot adni, mert akkor nem ajánl esetleg hasonlókat, ha meg "tetszik"-et nyomok rá, akkor meg esetleg többet ajánl, de azért annyira se tetszett, hogy sűrűn akarjak ebből nézni.
Persze most már van az 'imádom' opció, ami régebben nem volt... -
modflow
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Szerintem ez nagyon emberfüggő, nekem a Sehol 9/10.
A The Swimmers-t nem ismerem, elolvastam azt a két mondatot, amit netflix ír, hát abból azt jósolom látatlanba, hogy jaj nagyon menni akarok olimpiára, kitartó vagyok, azért is eljutok megnyerem, esetleg 2., de erkölcsi győzelem és kb. szokásos sablon.A Sehol szerintem nem ilyen, nem mondom nincs benne logikátlan dolog, de nekem nagyon bejött.
A Nincs aki megmentsen is ilyen kb. 1 szereplős film, az is rohadt jó film! -
Pro Koryak
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Nekem a The Swimmers jobban bejött, ha már sodródunk a nyílt vízen, bár ezt még nem láttam...

Ami nekem még kellemes csalódás:
Bronx
Overdose
Neten nem kapott kiemelkedő pontszámokat, de pontosan azt hozzák, ami várható egy modern francia akció/krimitől. Senki sem szuperhős, nincs mindenkit lazán kisujjból elintézünk és hasonlók. Sokkal inkább a realitások talaján marad, ami külön örvendetes.Pl. Lost Bullet-nél sokkal-sokkal komolyabbak, jobbak. Szerintem
-
fausto
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Valóban nem törli.
A sztorim: lemondtam elsején az előfizetésemet, 09.05-tel (számlaciklus vége) meg is szűnt.
Majd tegnap levonták újra a havidíjat és még egy mail-t is küldtek, hogy köszöntenek újra
Chat-en beszéltem a support, szerintük valamelyik eszközömről indította valaki újra az előfizetést, ami furcsa volna, mert pont otthon voltam, a család a disney+t nézte én meg a kertben voltam.
A support korrekt volt, jelszó változtatás, kilőttük az összes eszközt, törölte az előfizetést és indított refund-ot.
De nem akarok mégegyszer ezzel szívni, jó volna vagy törölni a kártya adatokat vagy az egész profilt -
zseko
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Én is kíváncsi leszek a végére. Én használom tévén, telefonon, tableten, 4K Max Sticken (a stick az enyém, de tesómék (a saját fiókjukkal) használják, mert az ő tévéjük nem tudja), szokott menni gyerekszobában másik tévén, emellett az eredeti helyen, ~30km-re tőlem 1-2 tévén használják, szintén saját fiókkal. Telefonon munkahelyen is - ami szintén jó ~30km-re van, másik irányba - bele-bele szoktam nézni szünetben, emellett ha megyek valahova nyaralni, a stick-et viszem magammal és ott is nézem. Ez gyakorlatilag a nulladik naptól így megy.
-
Ra3
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Erre egyébként én is kíváncsi leszek, pont ugyanebben a helyzetben vagyok, csak nálunk 3 helyen van használva, összesen 3-4 eszközön a prémium.
Annyi érdekesség még hogy egy párszáz méteres körön belül van mindhárom hely ugyanannál a netszolgáltatónál ami kifelé egy IP-nek látszik. Legalább annyit segíthetnének hogy mit gondolnak melyik felhasználót kellene vendégfiókra tenni hogy szerintük rendben legyen.
Ha valakinél ráadásul nem csak három profil van hanem több az még bonyolítja, szóval jó lenne valami visszajelzés hogy szerintük melyik a problémás profil, mindre már biztos nem fogok vendéget venni.
szerk.: a ban-ra én is kíváncsi leszek, nem fog jól kinézni hogy a prémium előfizetők felét az országban kivágják a platformról. -
l.skywalker
Topikgazda
-
-
F-ECT$
titán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Én sem tervezek minden hónapban ugrálni, hanem 2-3 hó az egyiknél, és ha a másiknál összegyűlik annyi tartalom, ami miatt már érdemes átmenni, akkor átmegyek. Az előfizetés kb 5 kattintás, meg a lemondás is, és akkor nem kell torrentezni meg feliratozni. De ezt persze mindenki eldönti majd magának.
-
Floyd80
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Asszony e-mail címén megy a Netflix, ő rinyált délelőtt, hogy gyanús bejelentkezést észleltek. Amúgy pár napja szólt, hogy a chrome-ban egy oldal át akarta irányítani, mondtam neki, hogy ne 30-40 oldal legyen már nyitva egyszerre. Régebbi jelszavai egyszer kiszivárogtak, de azokat már rég nem használja, meg megváltoztatta. Még a Chrome bejelentkezéseit megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25