Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmember01
tag
Üdv! Lehet nagyon off de gondoltam megpróbálom itt is, ha zavar töröljétek nyugodtan. Idén január végén állítottam össze a gépemet, benne 3700x proci. Másfél hónapja elromlott a procim, idáig szervizeltettem, ma összeszereltem, rá új hűtő (Scythe Mugen 5 rev B, előtte Arctic Freezer 34 esport duo) + a hűtőhöz adott paszta. Első indításnál kiírta, hogy új procit ismert fel, újraindult párszor, F1-gyel el kellett menjek a BIOSba, hogy setupoljam a procit (???) de onnan igazából kiléptem és megint újraindult 2x kb és bebootolt, másfél hónap után először ülök az asztali gépemnél! HALLELUJA!
A lényeg: biost fogok most frissíteni, letöltöttem a HWinfo-t és figyelemmel követem a hőfokát a procinak majd. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy mit kell és mit érdemes beállítani a biosban vagy bárhol máshol, ami a procit illeti (nem vagyok jártas ebben a témában egyáltalán, itt-ott nézek számtech videókat de ennyire nem értek még ehhez). Gondolok itt mondjuk fan curve-re, valami PBO-ra, amit be lehet kapcsolni de nem tudom, hogy érdemes-e, stb... Memóriához be kell állítani a DCOP profilet, hogy 3200MHz-en fusson, ezt tudom. Tehát szeretnék segítséget kérni, hogy miket állítsak be, amikor van egy új processzor a gépben. Illetve azt is szeretném tudni, hogy milyen programmal tudnám letesztelni, hogy nagyobb terhelhetőség alatt milyen hőfokot nyújt ez az új hűtő a régihez képest illetve, hogy "nyertem-e a szilikon lottón".
Segítségeteket előre is köszönöm hálásan!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Politika
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Intel core i7 12700k 32GB Z690 félgép
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest