Új hozzászólás Aktív témák

• Laslow

senior tag

válasz konci79 #44635 üzenetére

Már tök boldog voltam, hogy stabilan megy a 2933MHz-re visszavett memória órajellel a Starcraft 2, és a Settlers 2 első küldetését is fagyás nélkül meg tudtam csinálni. Erre a 2. küldetés állásbetöltés után 30 másodpercen belül mindig kilép a játékból, bármit csinálok.

Factory default BIOS-szal is kilép a Settlers 2 (de a Starcraft 2 nem). A kilépés 1 mm-rel a sárga szaggatott vonaltól balra történt. Én semmi extrát nem látok azon kívül, hogy leállt a játék:

A fenti adatokból én azt látom, hogy sem a CPU, sem a Vega 8 GPU nem volt terhelve, sem a RAM-ok, gyakorlatilag kisujjal el kellene bírnia a gépnek a játékkal. Emiatt szerintem nem az állhat a háttérben, hogy túlmelegedne valamelyik alkatrész. Mivel a Starcraft 2 stabilan fut, lehet, hogy a hiba egy Settlers 2 bug, de lehet, hogy valami hardver/szoftver gond a gépemmel.

Viszont engem eléggé zavar, hogy nem tudok a játékkal játszani. Mit lehet ilyenkor tenni?
    Ryzen 3 2200G + Asrock B450M-HDV + G.SKILL Aegis 16 GB DDR-400 3000 MHz CL16 KIT RAM 2933MHz-en vagy kevesebben (3000MHz-en játék közben fagy, de azt elvileg az alaplap sem tudja, úgyhogy OK).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés