Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Nekem is volna most egy problémám. Van egy gép win 7-tel, minden működött, de állt egy kicsit.
Ma odaadták, hogy tegyek bele egy plusz hddt. A kábelezés valami szörnyű volt, így újrakábeleztem. Erre bekapcsnál a következőt írja:
Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a keyAmi furcsa volt, hogy Sata2be volt téve a hdd és sata1be az odd. Ezt megcseréletem vagyis a 2. hdd került a sata2be az odd meg sata3ba.
Szóval mikor kiírta benéztem biosba, az odd volt az boot sorrendbe az első, ezt átállítottam. Ugyan ez. Végül a következőket csináltam, visszacseréltem a kábeleket az eredeti sorrendbe, kábelt cseréltem, lehúztam minden és csak azt hagytam rajta, azt is több sata csatlakozóba próbáltam ki.
Tehát nem kábel nem csatlakozó hiba, nem is bios beállítás.Mi lehet ezen felül? Haldoklik a vinyó? Da bios rendesen látja.
A boot szektor sérült?Egyéb más tipp, hogy mi lehet?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest