- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SigmaW
tag
Többször ujrapasztaztam, borda teljesen rászoritva, nem tulmelegedes miatt indul újra, teljesen random a fagyas is
-
RVR400
veterán
Ez vajon hány évvel ezelőtti sztereotípia? Az FX-8350 húzva, Prime alatt valóban lehet 70 fok, de ez egy Athlon X2-es, ami 60 fölé terhelve sem kellene, hogy menjen a gyári hűtőjével sem, a 70 fok körüli hőmérséklet meg már végképp a teteje. Szóval vagy nem forog a venti, vagy nincs rászorítva a borda.
-
SigmaW
tag
Sziasztok, a gépem randomra megfagy, újraindulgat, alapjáraton 70fok a proci, gyári hűtés, de 0 tuning
ASROCK FM2
ATHLON X2 340X
CSX CEC 4GB
CM 430W táp
HD6770 VGAProcesszor lehet a ludas, vagy az alaplap? minden más alkatrész tökéletesen üzemel másik konfiggal
-
Riko88
csendes tag
válasz
IstvánLászló #31586 üzenetére
Elnézést,igazad van.
Windows 8.1-ről frissítettem. -
subaru20
csendes tag
Gyorsan intéznék 1kérdést is....Nemrég ( a mai napon ) vettem a PCX-től 1 konfigot....magam állítgattam össze...
Kérdésem az lenne hogy az alaplapon Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 nincs integrált vga.
A processzorban sincs elvileg (Athlon X4 860 K)
Következésképpen ne is várjam h a monitoron bármilyen kép is bejöjjön...meg sem fog mukkani a kijelző ameddig nem veszek bele VGA-t? -
Riko88
csendes tag
Sziasztok!
Windows 10re frissítettem a HP Probook 455 G1 tipusú laptopomat.Bejelentkezés után fekete képernyő fogad...Crtl + alt + del kombinációra reagál és utaná a feladatkezelőt is behozza de a feketeség megmarad...Valakinek valami ötlet ?
Előre is köszönöm! -
Asztii
tag
Nem a távtartóval van a gond, 6 előre be volt építve a házba, azokra csavaroztam a lapot, szétszedtem, összeraktam újra, de semmi.
-
Asztii
tag
válasz
Balathruin #31578 üzenetére
Na akkor ma is tanultam valamit.
Szétkapom betekerem, aztán próba szerencse. Köszi a segítségeket.
-
Asztii
tag
Sziasztok.
Tegnap új házba költöztettem a gépet, és az istenért nem akar elindulni, minden jó helyen van. [link]
Eddig egy felső tápos házam volt, ez most alsó, nem tudom számít-e, hogy a bal felső sarokban az északi hídnál ott kéri az atx csatlakozót, nekem, mint a képen is látható kétfelé ágazik a kábel 2db 4 pin-es végbe, régi alaplapomon mindkettőre volt helye, de itt csak 1 csatolófelület van, próbáltam mindkettővel egyikkel sem indul, lehet számít az is, hogy alig ér oda eléggé ki van feszülve.
Ha valakinek van valami ötlete mi lehet a gon kérem jelezze. Köszönöm! -
Ajbars
csendes tag
sziasztok a gépem bekapcsoláskor a rog logó után kidobta ezt az üzenetet : BOOTMGR missing. stb..
beléptem az uefibe és azt látom hogy elsődlegesnek a hdd-t látja és nem az ssd-t.
De ha rá kattintok akkor SSD-ről elindul a rendszer. Valamit lehet nem veszek észre , de nem tudom elsődlegesre állítani az SSD-t.
Windows lemezről való javítást próbáltam , de azt írja hogy egy újabb verzió van fent aminek javítása nem lehetséges lemezről.
alaplap : Asus Ranger VII.
proci 4690K
táp FSP Arurum S 700
SSD: Samsung 850 120gb -
Lablovezel
csendes újonc
válasz
elfelejtette #31572 üzenetére
Egyebkent igen, valamennyire ertek, de ha nem ertenek sem lenne tul logikus, hogy egy olyan kabel megy tonkre ami gyakorlatilag az 1. uzembe helyezes ota nem lett mozgatva, de meg aram sem folyik benne. A legutolso elem ami gallyra mehet egy gepben. De reszemrol ez csak 99% nyilvan biztosra akartam menni, ezert elvittem a HDD-t haverhoz akinel akkor sem mozdul a gep ha jo vinyorol bootoltunk az o kabelevel. Szoval ennek annyi. Irany a pc bolt. Csak az adataimat sajnalom... Soha tobbet 1 HDD particioval.
Mindenkinek koszi az otletelest!
-
elfelejtette
veterán
válasz
Lablovezel #31569 üzenetére
Értesz a kábelgyártáshoz, vagy esetleg röntgenszemed van, hogy ránézésre megmondod egy kábelről, hogy jó? Nem volt kéznél egy új, hogy kicseréld? Mert ha az a sz@r, hiába dugod másik slotba az alaplapon...
-
berzebub
aktív tag
válasz
Lablovezel #31569 üzenetére
Tápot már kizártad?
-
Lablovezel
csendes újonc
válasz
RedCactus #31563 üzenetére
Megneztem a kabelt jonak tunik. Igazabol nem is vagom hogyan tudna elmozdulni egy zart hazban raadasul biztonsagi pöcökkel ellatva hogy ne csusszon ki. most megint ott tartok hogy se win7 se win8 telepito nem talal hard drive-ot. (illesztoprogramot sem az alaplap cd-n.) Szarok az egeszbe veszek valami 60gb-s ssd-t a win-nek aztan megnezem mi menteheto meg a regirol. Egyebkent 3 ev garancia van a gepre (kulon osszeallitott) ami meg el csak nem tudom ilyen eseteben ervenyes-e, hogy formataltam a vinyot stb.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A probléma nem asztali gépnél merült fel, hanem laptopnál. Egy Fujitsu Amilo Pi3560-as gépről van szó, de ennek nem hinném, hogy nagy jelentősége van.
Két hete formáztam és telepítettem újra a gépet, a hiba gyakorlatilag azóta van jelen. A gépre Windows 10-et raktam fel látszólag mindenféle probléma nélkül.
A jelenség: bekapcsolom a gépet, amely ekkor akkumulátorról megy, nincs csatlakoztatva az áramforráshoz. Betölt, feláll a rendszer. Bedugom a töltő megfelelő végét a laptopba és ebben a pillanatban instant lekapcsol a gép. Ja és ami különösen érdekessé teszi a jelenséget: a töltő nincs csatlakoztatva a fali aljzathoz.
Ha a töltőt a windows felállása előtt, betöltés közben dugom a gépbe (áram alatt, vagy anélkül), a gép betölt és minden ok.
Ha második alkalommal (az összeomlás után) is megvárom, hogy akksiról felálljon a rendszer, majd ezután csatlakoztatom a töltőt, a gép nem omlik össze...
Kíváncsi vagyok erre lehet-e értelmes választ adni.
-
ddjtomyy
tag
Sziasztok! Az uj gépemnél amit nemrég lett összerakva vlm hiba van, a processzor körül vlm cicerges ( mintha vlm feszültség lenne) hallatszik,a probléma az hogy nincs kép, most vajon az alaplap a hibás vagy a processzor? A tobbi alkatrész nem jöhet szoba mivel azokat próbáltam más gépbe.... Köszönöm először is segítségeteket
-
bandita31
csendes tag
válasz
RedCactus #31564 üzenetére
Igen próbáltam meg a Delet-et is (neten F2-öt írtak ennél a modellnél) Lehet a bios be is jön mert a win nem tölt be olyankor de kép nincs továbbra se csak a windows-ba.. Neten se találtam semmi megoldást de még ilyen hibát se mert másnak egyáltalán nincs kép vagy be se kapcsol a laptop.. Én már kiégtem majd javaslom neki vigye szervízbe..
-
RedCactus
senior tag
válasz
Lablovezel #31562 üzenetére
Próbáld meg a sata kábelt megigazgatni vagy a legjobb lenne kicserélni. Ha nem segít, akkor egy másik HDD-vel kipróbálni. Eddig csak felesleges köröket futottál...
-
Lablovezel
csendes újonc
válasz
Balathruin #31561 üzenetére
HDD regeneratort futtatok ami jelenleg 0.39%nal tart fel ora alatt (1TB) es mar tobb mint 1000 delay-t talalt :/ nem hangzik tul jol. es csomoszor megszakad mert elveszti a kapcsolatot a HDD vel. nem tudom maga a vinyo szar (olvasofej)es emiatt lassul vagy valami mas a gond ami lelassitja az egeszet. nem akarnam kukazni a a HDD-t.
-
Balathruin
veterán
válasz
Lablovezel #31555 üzenetére
Ha nem kábel vagy táphiba akkor alaplap is lehet. A déli híd forrósodása is lehet goond.
-
berzebub
aktív tag
válasz
Milyen tápod van? Simán lehet, h a 12v-s ágon ingadozik a fesz és azért dilizik. Rossz sata kábel is csinálhat ilyet.
-
bandita31
csendes tag
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy laptopot windows újratelepítésre. A gond ott kezdődik hogy nem ad képet csak miután a már rajta lévő windows nagy nehezen betölt (üdvözlő képernyővel jön be a kép) Próbáltam másik monitort rákötni azzal is csak windows-ba van kép.. Így a biosba se tudok belépni.Windowsba tökéletes képet ad. Laptop típusa Acer Aspire 5552 Valakinek valami tipp vagy ötlete?
-
Lablovezel
csendes újonc
válasz
Annyi elorelepes tortent hogy win 8-al probalkoztam, kb. harmadjara meg is latta a hard drive-jaimat. le is formaztam gyorsan a c-met (ill nem eppen volt gyors kb. 2 ora formazas elotti allapotig, formazas ujabb 30 perc) es elkezdtem pakolni a windowst de minden ugyanolyan kegyetlen lassu. Egyre tobb az esely igy a HDD problemara. csak fura hogy eddig jele sem volt. viszont ha nem az, akkor vegkepp nem tudom mi okozza
-
Lablovezel
csendes újonc
válasz
RVR400 #31554 üzenetére
Ez a vicc hogy egyszer latja egyszer nem, ha usb-rol bootolok el sem jut addig. mostanra mar cd-rol bootolva sem latja. ha safe mode parancssorbol inditom el a win setupot akkor latja viszont formazni nem tudok mivel hasznalatban van a c. egyebkent AMD fx6300, gigabyte 970a chipset alaplap, 16GB ram, radeon r7 260x. (egyik alkalommal meglattam a hard drive-jaim a telepito aztan gyorsan formani akartam eloszor azt a 1öömegas system reserved sectort de valami hibat irt ki majd azzal a lendulettel ujra eltuntek a hard drive-ok. (1 vinyo van benne 2 reszre osztva.) ha egy kulso vinyot radugog azt latja.
-
RVR400
veterán
válasz
Lablovezel #31553 üzenetére
Milyen erős gép az, amihez még SATA-driver kell külön, hogy lássa a telepítő a HDD-t? Egyébként próbáld a win telepítőt HDD nélkül elindítani, hogy úgy gyorsabb-e. Ha igen, akkor winyó ki, másik gépben teszt és formázás.
-
Lablovezel
csendes újonc
válasz
Glaz-dozfhut #31552 üzenetére
koszi probalkozunk meg de nincs elorelepes. veszmegoldasom hogy veszek egy SDD-t csak a rendszernek. (persze meg nem neztem milyen aron vannak) mekkora javallott hogy egy win 10 kenyelmesen elfusson rajta?
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Lablovezel #31551 üzenetére
Én a HDD-re gyanakodnék ebben a helyzetben akkor is. Ezt egy Live rendszer futtatásával ki is zárhatnád, miközben minden merevlemez le van húzva a gépről. Csak egy pendrive. Vannak direkt diagnosztikai eszközökkel felvértezett rendszerek, mint Parted Magic, ami többi hardver tesztelésére is alkalmas.
-
Lablovezel
csendes újonc
Sziasztok!
Egyik percrol a masikra borzaszto lassura valtott a pc-m. (eros gep szoval az ebbol adodo hibak kizarva) 3 napja probalkozom hogy eletet vigyek be. Ha veletlenul be is bootol a windows, egy mappa megnyitasa negyed ora. Megneztem mindehol, de nem jelzett semilyen hibat. Persze az explorer folyamat leallt es ujraindult. Eszkozkezeloben is minden ok memoriaim is megvannak. Nem hasznalnak az ilyen CCleaner, internet szemet uritesek, toredezettsegmentesites, virusirtas megoldasok. (avast bootolas elotti irtast inditottam, de 24 ora alatt 6%ig jutott, ugyhogy ugy dontottem format c es ujra windows. (win7 ultimate 64bit, ez volt fent 2 evig) Persze formatalni sem birom es a windowst sem tudom felrakni. Van hogy a hard drive-jaimat nem talalja, hogy hova pakoljam a windowst. Jah es a win install cd-romrol is kb fel ora hogy egyatalan eljut a kerdesig hova tegyem a windowst (USBrol is). Az aggaszto az, hogy nem is kell windows hogy belassuljon szinte a reset utani inditastol kezdve lassu. (safe mode parancssorral fel ora) nyilvan a sata drivert sem tudom felrakni hogy lassa a hard drive-jaim. Felek a format c sem oladna meg a problemat. Lovesem nincs mit tudnek meg csinalni. Talan valami virus a biosban vagy boot virus, esetleg memoria hiba. Keves eselyt latok hogy a HDD ment gallyra. Lenyeg hogy barmivel probalkoznek nincs kedvem fel napot varni ra hogy megtudjam az sem mukodik. Nincs tobb otletem please segitsen valaki! -
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
Nem tudom, jó helyre írok-e, de próba szerencse. Szüleim gépén észrevettem, hogy neten videólejátszásnál baromira bekockásodik, zavarosodik a kép. Youtube-on is, de indexen is a cikkekben lévő HTML5 videóknál, de sajna a gépen lévő videóknál is. Pl. a mintavideó.
Erre gondolok:
Mitől lehet ez? Feltettem a legfrissebb videókari drivert. Firefox a böngésző (legfrissebb), a gépen Win7 64 bit van, és amúgy egy AMD A6-5400K alapú APU-s rendszer (külön VGA nélkül), 2x2 GB RAM-al. -
Predator2
addikt
Bios szépen megjelenik, a windows üdvözlő képernyője is. Majd elsötétül a kép amikor már az asztalnak kéne megjelenni. Ilyenkor egyre hangosabban kezd el zúgni a CPU ventilátor.
Ezt sajnos teljesen szűz telepítés után is produkálja. Friss win7 melllett csak a vga driver/aida 64/mozilla ff van a gépen.DE csökkentett módban meg megy rendesen. Vagy a bios is rendeben megjelenik.
Természetesen rendesen be van kötve. Frissen van takarítva (sűrített levegővel), az egész gép.
-
Predator2
addikt
Helló
CPU: Amd Phenom2 x4 945
VGA: Gigabyte 6870 (referencia)
Ram: 2x2GB Kingston
Alaplap: GA-880GM-USB3Adott egy 6870-es VGA, ami indítás után nem ad képet. A cpu ventilátora ilyenkor egyre hangosabban zúg.
Csökkentett módban, vagy VGA driver nélkül viszont, tökéltessen üzemel, hiba nélkül.
Filmet is tudtunk nézni.Mi lehet a gond, és mit tudnék csinálni vele, hogy megjavuljon?!
THX
-
Pano
addikt
-
Viper26
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
PC-vel lenne egy olyan problémám, hogy néha, teljesen random esetben lefagy, de csak 2D-ben csinálja, pl. asztalon, vagy lezárt képernyőnél, játék / terhelés alatt nem.
Régebben nem volt egyáltalán jellemző, az utóbbi hetekben vettem észre.
Win10 64bit van a gépen, VGA driver frissítve.Gépről infó az adatlapon.
Köszönöm előre is.
-
Pano
addikt
Valószínű, hogy valamelyik HDD lesz a ludas, általában azok kattognak, vagy optikai meghajtók.
Az általad linkelt képekből sajnos nem lehet megmondani, ha mondjuk mechanikai vagy fej hiba áll a háttérben (mindkét samsung esetében a fejpozicionálási hiba érték árulkodó, de nem lehet csak erre támaszkodni), ami -régi hddket tekintve- könnyen előfordulhat.Illetve rossz tápellátás is okozhatja a HDD-nél, de erre kevesebb az esély.
Azt megállapítani, hogy melyik csinálja meg csak úgy lehet, ha egyenként az ember leteszteli. Szoftveresen meg empirikusan is (értsd: kagylózni, hátha sikerül elcsípni melyik adja ki a hangot)
-
berzebub
aktív tag
válasz
sutyerák007 #31530 üzenetére
Üdv!
Kezdésnek vedd ki a vga-t és próbáld anélkül, ha akkor is csinálja akkor memóriákat egyesévvel memtest, ha nincs hiba, akkor hd sentinel.
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Adatlapon lévő konfigom, elsőként kb 3 hete folyamatos kattogó hangot hallatott több órás bekapcsolt állapota során ekkor gyorsan kikapcsoltam a gépet.
Olyasmi hang mint mikor valami beleér a ventilátor lapátok közé csak lassabb ütemmel.
Tudtam hogy nem lehetséges hogy bármi is belógjon a lapátok közé de szétszedtem a gépet még a tápot házát is megbontottam, kitakarítottam de nem találtam semmilyen problémára utaló jelet.
Azóta háromszor hallottam ezt a hangot de bekapcsoláskor és azt is csak pár mp erejéig aztán néma csend.Lehet hogy valamelyik hdd lenne a ludas?
Három hdd közül a WD ~ 2 éves míg a másik két Samsung már nem mai gyerek.
Crystaldiskinfó állapot kép, nekem nem mond semmit ezért a hozzáértőket kérdezném vagy egyéb ötleteket szívesen vennék. -
sutyerák007
senior tag
Sziasztok.
Egy napja érkezett meg a gép és máris gondok vannak.... Először is, ha játékot indítanék akkor fogja magát és vagy rögtön fekete képernyőt vág az arcom, vagy kibírja pár percig és azután kapom.
A másik probléma pedig az ,hogy ha a merevlemezen akarok a mappákban lépkedni akkor néha 20-40 másodpercre is kifagy az intéző(csak az a chrome pl rendesen megy), illetve játék indításnál az MSI afterburnert figyelve meg sem emelkedik a gpu használat 1%-on marad
Nem értem,mert miután felraktam a az op rendszert játszottam kb 3 órát. Majd egyszer újraindítottam és nem volt hajlandó tovább menni onnan mikor be tudnék lépni a BIOS-ba. Az asrock feliratot néztem amíg meg nem untam majd úgy indult csak el hogy kihúztam az usb eszközöket. Azóta pedig a fentebb említett dolgokat csinálja.
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a baja?Alaplap: Asrock H170 Pro4
CPU: i5-6600
RAM: 8GB 2133MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury Black CL14 (2x4GB) (HX421C14FBK2/8)
VGA: GTX 750ti (GTX970/980)
HDD: WD 1Tb Blue (WD10EZEX)
SSD: 120Gb Kingston HyperX Fury
HÁZ: Fractal Design Define S FD-CA-DEF-S-BK-W
TÁP:EVGA 550W SuperNOVA GS 220-GS-0550-V2
CPU Hűtő: Alpenföhn Ben Nevis -
RedCactus
senior tag
válasz
ptgmaster #31528 üzenetére
Tehát mégegyszer.
-
ptgmaster
tag
Igen Win 10.
-
ptgmaster
tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy lassan áll le a gép? Már a monitor is kikapcsol és utána kb 20 másodperccel áll le gép. Win újratelepítés után is ezt csinálja. Sőt, volt már olyan is, hogy csak a bekapcsoló gomb folyamatos nyomvatartására kapcsolt ki. -
Iludka
tag
Sziasztok. Mai nap folyamán érkezett meg egy komplett számítógép alkatrészenként. össze raktam a gépet se kép se hang. csak akkor indul el ha cmosba teszem a jumpert de akkor is csak annyi hogy mennek a ventilátorok semmi más. se monitor se semmi. mi lehet a probléma? ezek vannak a gépben:
Alaplap: ASROCK FM2A68M-HD+
VGA: GIGABYTE GV-N730-2GI GT730 2GB DDR3 PCIE
Proci: AMD Athlon X4 840 3.10GHz FM2+ BOX
Ram CRUCIAL 8GB DDR3 1600MHz CL11 CT102464BA160B
Táp: DANUBIUS Standard PSU 500W
HDD: TOSHIBA Desktop 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050
köszönöm előre is a segítséget. sürgős lenne :S
-
tzsolesz
nagyúr
Hali.
Ma reggelre megadta magát a gépem.
2 éve megy hiba nélkül egy régi összetákolt gép. E5400, G31 deszka, 2x1GB DDr2, FSP400W CRG táp.
- Előtörténet, hátha gyanús lesz valakinek ez: Tegnap ment egész nap. Délelőtt lepróbáltam a gépben egy Notebook vinyót (sata-s). Nem indult el vele gép elsőre, utána elindult a gép, így ki tudtam deríteni hogy valóban halott a vinyó. Ezután kiszedtem belőle a vinyót, és szépen ment a gép utána. 2-szer is bekapcsoltam. Pöpec volt.
Este kikapcsoltam. Reggel hiába akartam bekapcsolni, nem reagált a power gombra. Mondom biztos a kapcsoló beszart. De nem, mert csavarhúzóval sem indult. Lehúztam róla mindent, hátha valami zárlat, de akkor sem.
Bios reset sem segített.
Hálózati kábel csatlakoztatásakor felvillan az egér, billentyűzet, és a monitor is. De bekapcsolni a gépet nem lehet. Valamint észrevettem, hogy nem megy a kontroll led sem az alaplapon.Melyik a gyanúsabb, az alaplap, vagy a tápegység?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
kirusz1
őstag
Hello.Egy ideje olyat csinál a pc m hogyha bekapcsolom akkor a gép betölt,felál a rendszer de a monitor sötét csak a bekapcsolo gombja villog pár percig utána bekapcsol a monitor is.vagy vga vagy monitor hibára tippelnék.vki találkozott eme hibával?
-
Colos1
őstag
válasz
RVR400 #31489 üzenetére
Mivel másnál is ezt csinálta, úgy gondoltuk, hogy nagyobb kárt már nem tudunk benne okozni, kisütöttük.
A szemétláda azóta működik
Bár a memóriahűtőt nem tudtuk rá visszatenni mert a gap padok rá voltak sülve, és nem sikerült mindet normálisan levenni, így nem terheltük meg.
Mennyire lesz megbízható ezután?
-
-
topidave
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne:
HP Pavilion DV6 - 1110EH laptop csak sokadik próbálkozásra indul el.
Amikor megpróbálom bekapcsolni elindul, a képernyő fekete, a NUM és CAPS melleti ledek kb 5-8 másodperces szünetekkel villognak. Helyzettől függ, van amikor az ötödik de van amikor a tizedik próbálkozás környékén elindul rendesen, de ilyenkor is előfordul néha, hogy a Windows logó után fekete képet ad be. Ilyenkor ha újraindítom akkor már rendesen elindul a windows is és utána működik ahogy kell. Ha rendesen elindul és utána ki van kapcsolva és vissza be akkor nincs ilyen gond, indul egyből. Elemet kicseréltem, a probléma ugyanúgy fennáll.
Lehet, hogy hülyeség, de azt vettem észre, hogy ha melegebb környezetben indítom el, akkor előbb elindul..ha pedig hidegben, vagy hideg az asztal amin van akkor nehezebben, vagy nem is akar elindulni.
Valakinek esetleg tapasztalata, hogy mi lehet a gond?
A válaszokat előre is köszönöm! -
adi1234
tag
válasz
barca4ever #31493 üzenetére
Szia ! Adj neki nagyobb helyet vagy például a játékokat ne a rendszerre telepítsd !
-
tatala77
tag
válasz
Glaz-dozfhut #31501 üzenetére
A bizt. mentést ki kell kapcsolni, és úgy is megnézni, hogy fogy-e a hely...szerintem fogyni fog, ez az alattomos Win10 telepítő lesz
-
Pano
addikt
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
barca4ever #31493 üzenetére
A biztonsági mentések eszik a helyet. Minden egyes telepítésnél, frissítésnél, plusz időközönként csinál egyet. Csökkenteni kell a megengedett lemezterület nagyságát. Számítógép > Tulajdonságok > Rendszervédelem (bal oldalt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Fél éves Ipon garis gép
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával