- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schulz84
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy játékok futtatása közben sípoló hangot ad ki a gép, A hang betöltés közben hangosabb, utána elhalkul, de lehet hallani. Néha a kép is összeesik ha a játék főmenüjében pár percre otthagyom.
Az érdekesség az egészben az, hogy először még fagyott a gép és asztalon hagyva sípolt.. Akkor szervízbe is volt, és nem találtak semmit
Később kiderült, hogy az eredetileg vásárolt nVidia GeForce GTX 560 okozta a hibát, ami a gyári szériahibából az összes kártyával fennáll. .Garanciába ki is cseréltettem, egy nVidia Geforce GTX 660ra. Azóta fent áll a fent említett probléma.
Mivel úgy gondoltam, esetleg a táp nem bírja (mivel az sípolt - bár az 560 2x6pines és 500Wattot írnak neki, a 660 1x6pin és 450Wattos tápot írnak), kértem kölcsön egy 600Wattos tápot. Azzal is ugyanaz a szitu, Cseréltem elosztót, másik konnektor (mivel 3 fázis van nálunk) és szünetmentes raktam gép elé, lekötöttem a 2. winyót és a dvd meghajtót is. A hang nem szűnt meg szóval úgy néz ki nem 'áramellátás' a probléma eredete.
Hétvégén bátyám gépének helyére raktam a gépet (HD monitor, stb) raktuk a gépet, ott is ugyanaz a helyzet. (Hátha monitor v vmi más miatt).
Volt videokari csere tesóm gtx 460 asára, amivel nagy megdöbbenésre asztalon és játék közben is sípolt(ami az előző 2 karinál külön állt fenn). Szóval ezzel a kártya is ki lett lőve..
Megnéztük továbbá a memóriákat is (2x 4Gb corsair) az se mutatott különbséget.
Esetleg van valamilyen ötletetek, hogy milyen úton módon lehetne kideríteni?
(Ha szervízbe viszem, 4-5 nap mire elhozhatom, és sajnos 1. alkalommal se találtak semmit)Üdv Schulz
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- 6tb SAS HDD
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest