- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
driftstar
csendes tag
Én variáltam egy cseppet és perfect startra épitettem a gt3 rst:
1. Redline hogy el tudjam találni a zöld sávot induláskor (azt a vékony izét néha nem is látom pláne, ha arra száll a füst).
2. Hogy ki tudjak lőni a startol kell még a Headstart, hogy hosszú legyen a perfect.
3. Kéne persze a Super Shot amitől erős lesz e nitro.
4. És persze hiába erős a nitro ha nem hosszú tehát erre kell a Extended NOS.------eddig ugy ahogyan te is irtad viszont 5.-nek beraktam egy 1 csillagos headstartot, igy a perfektem nem 4, hanem 5 másodpercig tart.
gt3 rs perfectje igy 321 km/h, nemtom hogy beválik e néha tényleg jól jönne a ram skill, de igy próbálgatom a gépet és az az érzésem hogy elég jó, mivel ha startnál egy picit is el tudok lépni nagy rá az esély hogy az élmezőnyben végzek
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Futás, futópályák
- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HP, DELL, LENOVO, ACER laptopok, WINDOWS 11, ÁFA-s számla, garancia
- Macbook Pro M1 Max 64GB RAM 512GB SSD GARANCIÁVAL
- LENOVO X250 (Core i5 / 8GB DDR3 / 256GB SAMSUNG / 12,5" / Windows 11) 19.990FT!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest