Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• odébbb

tag

Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !

Szögezzünk le gyorsan valamit , van igc autó a gémbe de nemjó semmire(ez a bajom ),
    Már ezerszer mondottam , hogy van másik profilom is ! , nagyon eltolódik a játék a boostos autó irányába , én mint kishal nemtudom felvenni a versenyt , mert nincs pénzem bosstra , hajdanán mellénk állt fortuna world-je és vót zlotyi-bosst eső (de annak má vége) , most uj szelek fújnak , NINCS boost !

Más : sokat tolok multit , nagyon is sokat , paraszt józan ésszel (tapasztalat) , ha egyszerre értek be (vagy hajszálnyival egymás után) , vagy négy másodpercen belűl , vagy egymás melllet má nálllam ez a trendi , a gém ad , magyarul jutalmaz : 10-ből 8-at ad , az lényegtelen , hogy most mit , de ad .......

Nagyon más : kipróbáltam , a platina kártyát , most figyuzzatok : t1-ből vettem 3 darabot , csak 1 volt használható , egyikbe sima cuccok voltak (ez haza vágott) , másikba , kaptam egy jó váltót .......
    t3 platinából , márcsak kettőt vetttem , ugyanez a szitú , magyarul (PARASZTVAKÍTÁS)
    Én kipróbáltam , hogy legyen véleményem , ajánlani nem ajánlom senkinek (légy türelmes oszt nyere vazzze)

maradok a multizásnál , kocsikázgatok - ő meg dobál (vagy nem)

Tutu : légy szíves belátással lenni rám , nem veszekedni jövök ide , hanem megbeszélni , kivesézni , ráadásul tőlled tanulok ember !
    idegesit , hogy nincsen játékpénzes (versenyképppes-ütőképes)autó.
    De bosstosba van ! és ez igy számomra nem fer , a magamfajta kishalaknak .

Új hozzászólás Aktív témák