Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Felmerült a gyanú, hogy az üldözés, avagy teamESC nehezebb, ha magasabb játékos is jön, blablabla... Ez mese habbal, ugyanis csináltam egy új profilt, hogy megnézzem, tényleg nehéz, vagy mi a szösz, és az eredmény a következő: NEM. Akit elkapnak, jussak eszébe én, hogy 1-es szinten gyári nissan 240 sx-szel is végigmentem a Most Wanted pályán, amikor meghívtak rá. Az idő ott necces volt, de a többi nem, még tolattam is simán, ha kellett. A t1 és t2 pályák meg nevetségesek voltak, a segítőkész társaimmal többet ütköztem,mint a zsarukkal, komolyan azt hittem, direkt szabotálnak. Az gyári 240 sx volt, ami a TUTUHAWER profilban van, az nismo, majd meg is nézhetitek itt a hogyan készült következő bemutatóját a nismo feliratról csütörtökön éjszaka...
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest