- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
(küldtem üzenetet vzso-nak.)
Elmondom mindenkinek, miért Viktor, miért most, mit miért:
1: Most nullázták le Viktort kb 2 hete, ha minden igaz, egészen biztosan nem miattam a stat oldalon. Ez már egy felület, amit lehet támadni.
2. Az a bajom Viktorral, hogy:
-csalt
-ellenem csalt
-HUNGARY névvel csalt
-hazudik már hónapok óta
3.A célom nem az, hogy bebizonyítsam, hogy Viktor csaló, mert van nemrég készült 600+ Km/h fotóm, vannak facebookos információim, van játékban készült beismerő szövegem. A célom az, hogy rámutassak, hogy ellenem csalt, és nekem hazudott. Én nem tudok versenyezni normálisan, amióta lenullázták és még mindig hazudik.
4. Azért mondom keményem a magyar közösség felé, mert az az álszent duma, hogy utálja mindenki a csalókat, és tönkreteszik a játékot. Amikor meg tenni kéne, kérem, hogy tegyünk, segítsetek nekem, hogy újra élvezhessem a versenyeket, akkor is jön a Viktort védő duma. Persze, gyerek ő, és ostoba is, de ha szólsz neki te, ha szól neki a másik, a harmadik, hogy undorító, amit TutuHawer ellen azokon a képeken művelt, talán dob nekem egy üzenetet, és megnyugszom kicsit. Ezt akarom. De ahogy olvasom, sajnos előbb letiltják szerintem, minthogy írni tudna nekem.
Hát ezért vagyok ideges, ezért nem tudok normálisan játszani, versenyezni. Mind tudhatjátok, hogy minden csaló ellen elindulok multiban is, mindig leszartam, ez az egy ügy, amin fennakadtam. Erre az üzenetre ne is reagáljatok, csak szóljatok Viktornak, hogy üdvözlöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest