Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

(küldtem üzenetet vzso-nak.)
    Elmondom mindenkinek, miért Viktor, miért most, mit miért:
    1: Most nullázták le Viktort kb 2 hete, ha minden igaz, egészen biztosan nem miattam a stat oldalon. Ez már egy felület, amit lehet támadni.
    2. Az a bajom Viktorral, hogy:
    -csalt
    -ellenem csalt
    -HUNGARY névvel csalt
    -hazudik már hónapok óta
    3.A célom nem az, hogy bebizonyítsam, hogy Viktor csaló, mert van nemrég készült 600+ Km/h fotóm, vannak facebookos információim, van játékban készült beismerő szövegem. A célom az, hogy rámutassak, hogy ellenem csalt, és nekem hazudott. Én nem tudok versenyezni normálisan, amióta lenullázták és még mindig hazudik.
    4. Azért mondom keményem a magyar közösség felé, mert az az álszent duma, hogy utálja mindenki a csalókat, és tönkreteszik a játékot. Amikor meg tenni kéne, kérem, hogy tegyünk, segítsetek nekem, hogy újra élvezhessem a versenyeket, akkor is jön a Viktort védő duma. Persze, gyerek ő, és ostoba is, de ha szólsz neki te, ha szól neki a másik, a harmadik, hogy undorító, amit TutuHawer ellen azokon a képeken művelt, talán dob nekem egy üzenetet, és megnyugszom kicsit. Ezt akarom. De ahogy olvasom, sajnos előbb letiltják szerintem, minthogy írni tudna nekem.
    Hát ezért vagyok ideges, ezért nem tudok normálisan játszani, versenyezni. Mind tudhatjátok, hogy minden csaló ellen elindulok multiban is, mindig leszartam, ez az egy ügy, amin fennakadtam. Erre az üzenetre ne is reagáljatok, csak szóljatok Viktornak, hogy üdvözlöm.

Új hozzászólás Aktív témák