Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mephi666 nagyúr szerintem sávszélesség-gond nem nagyon lehet, mert főleg nekik érdekük úgy megcsinálni, hogy minél kisebb adatforgalommal menjen a játék, mert a szervereiknek kell kiszolgálni minden játékost... inkább a ping szokott számítani netes játékokban, de ez meg nem függ a sávszélességtől... majd elválik, hogy milyen lesz, mire teljesen kialakul a játék... ezt hogy érted, hogy 10-es szinttől nincs tovább? pénz nélkül öngyilkosság lesz haladni?  annyira nem néztem utána a játéknak... hallottam róla, tetszett az ötlet (hogy ingyenes) és tegnap feltettem... nem leszek hc-játékos... ha kedvem lesz, akkor majd beülök és lenyomok pár futamot, aztán ennyi... tetszett, hogy alapból tudtam venni egy eclipse-et annyira nem néztem utána a játéknak... hallottam róla, tetszett az ötlet (hogy ingyenes) és tegnap feltettem... nem leszek hc-játékos... ha kedvem lesz, akkor majd beülök és lenyomok pár futamot, aztán ennyi... tetszett, hogy alapból tudtam venni egy eclipse-et évek óta odavagyok azért a gépért... meg vissza évek óta odavagyok azért a gépért... meg vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Path of Exile (ARPG)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

annyira nem néztem utána a játéknak... hallottam róla, tetszett az ötlet (hogy ingyenes) és tegnap feltettem... nem leszek hc-játékos... ha kedvem lesz, akkor majd beülök és lenyomok pár futamot, aztán ennyi... tetszett, hogy alapból tudtam venni egy eclipse-et
 annyira nem néztem utána a játéknak... hallottam róla, tetszett az ötlet (hogy ingyenes) és tegnap feltettem... nem leszek hc-játékos... ha kedvem lesz, akkor majd beülök és lenyomok pár futamot, aztán ennyi... tetszett, hogy alapból tudtam venni egy eclipse-et  évek óta odavagyok azért a gépért... meg vissza
 évek óta odavagyok azért a gépért... meg vissza