Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem sávszélesség-gond nem nagyon lehet, mert főleg nekik érdekük úgy megcsinálni, hogy minél kisebb adatforgalommal menjen a játék, mert a szervereiknek kell kiszolgálni minden játékost... inkább a ping szokott számítani netes játékokban, de ez meg nem függ a sávszélességtől... majd elválik, hogy milyen lesz, mire teljesen kialakul a játék...
ezt hogy érted, hogy 10-es szinttől nincs tovább? pénz nélkül öngyilkosság lesz haladni?
annyira nem néztem utána a játéknak... hallottam róla, tetszett az ötlet (hogy ingyenes) és tegnap feltettem... nem leszek hc-játékos... ha kedvem lesz, akkor majd beülök és lenyomok pár futamot, aztán ennyi... tetszett, hogy alapból tudtam venni egy eclipse-et
évek óta odavagyok azért a gépért... meg vissza -
mephi666
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
jah, kipróbáltam én is tegnap... nem rossz játék... felmentem kb 4. szintig pár verseny alatt... azért multiban érezhető, ha magasabb szintű ellenfeleim vannak és már kis tuning befigyel, mert hiába szedtem hibátlanul a kanyarokat, simán otthagytak

szerintem el fogok ezzel szórakozni, mert ingyen van és simán lehet úgy vezetni, hogy egyik kezemmel cigizek vagy söröspoharat markolok
az ilyen arcade játékokat szeretem, mert (egy ideig) könnyed szórakozást nyújtanak...ui: nekem is időnként berángatott, de ez szerintem lehet a net miatt... szerencsére tényleg könnyű irányítani és a lagot is át lehet vészelni kicsúszás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák

- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
annyira nem néztem utána a játéknak... hallottam róla, tetszett az ötlet (hogy ingyenes) és tegnap feltettem... nem leszek hc-játékos... ha kedvem lesz, akkor majd beülök és lenyomok pár futamot, aztán ennyi... tetszett, hogy alapból tudtam venni egy eclipse-et
évek óta odavagyok azért a gépért... meg vissza