Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
Igen jó dolgokat irtál
Zondába csak kanyarban rossz, ennyi a hibája csak..Egzotikus autó akkor beszélhetnénk a CCX ről is... annyit rólla hogy azt mondtam sokszor a haveroknak róla hogy az is buta aki ad érte 25 000 BOOS ot.. mert még nem láttam olyan aki tudott is vele menni, de egyszer a 43 as mapon College összefuttam egy a GT 3 RS emmel egy CCX ellen mondom ez sima lesz javamra
erre Ő nitróval nélkül jobb időt ment mint ami nekem van Rekord időm... mondom gyere egy privát match et. megnézzük az én pályámon mit megyünk Petersburg Dam en 1:17.6 az időm Gt 3 RS el erre a CCX elvert.. 1:16 ot ment
nitró nélkül úr isten......... Ezért vettem azonnal a CCX et és nem is bántam meg .. gyorsul úgy mint a Zonda vagy a Gt3 RS csak ez már Kanyarodni is tud
25 000 meg ér e ???? eddig 50 ezer boost volt .. vettem 3 boost packot amit ajándékba kaptam simán futta.. Viszont amiben csalódtam az a Supar Snake.. nekem nemjön be

Új hozzászólás Aktív témák

- Vírusirtó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bloodborne (PS4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Zondába csak kanyarban rossz, ennyi a hibája csak..