- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
Megy az, csak rohadt nagy szerencse kell ahhoz, hogy ne legyen forgalom amikor hiba nélkül eltalálsz szinte minden ívet. Pont tegnap mentem, igaz 1 shieldel, mert kaptam egy traficot a második körben a nagy kanyar elött, de a szinte tökéletes első kör után inkább rányomtam, mert kiváncsi voltam mi lesz a vége ha kocc nélkül beviszem viszonylag íveken a forgalom miatt: [link]
Bár utólag bánom, hogy minimum az egyenesben el kellett volna toljak 1-1 nitrot... Kíváncsi vagyok milyen idő lett volna, bár akkor lehet máshol hibázok.
Szerintem az 1:39 hozható, de rohadt nagy szerencse kell, 4-5 nitro + nagyon szerencsés forgalom és persze semmi hiba. (juggernaut kizárt, mert nincs olyan egyenes ahol ki tudod futni a minimum idejét és ne vesztenél időt a csökkent kanyarodási képesség miatt.)
Szerintem ebbe a 46-ba is maradt benne kb 1mp, de azt már...
Alap CCX-el egyenlőre sok hibával csak a 49 van meg p.up nélkül, tuningolni most nem fogok, mert hajszál választja el a gt3-tól és nagyon lagolok, így meg nem igazán lehet tesztelni a tuningot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest