Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nmemlekszem

csendes tag

válasz milomi #6099 üzenetére

Megy az, csak rohadt nagy szerencse kell ahhoz, hogy ne legyen forgalom amikor hiba nélkül eltalálsz szinte minden ívet. Pont tegnap mentem, igaz 1 shieldel, mert kaptam egy traficot a második körben a nagy kanyar elött, de a szinte tökéletes első kör után inkább rányomtam, mert kiváncsi voltam mi lesz a vége ha kocc nélkül beviszem viszonylag íveken a forgalom miatt: [link]
    Bár utólag bánom, hogy minimum az egyenesben el kellett volna toljak 1-1 nitrot... Kíváncsi vagyok milyen idő lett volna, bár akkor lehet máshol hibázok.
    Szerintem az 1:39 hozható, de rohadt nagy szerencse kell, 4-5 nitro + nagyon szerencsés forgalom és persze semmi hiba. (juggernaut kizárt, mert nincs olyan egyenes ahol ki tudod futni a minimum idejét és ne vesztenél időt a csökkent kanyarodási képesség miatt.)
    Szerintem ebbe a 46-ba is maradt benne kb 1mp, de azt már...
    Alap CCX-el egyenlőre sok hibával csak a 49 van meg p.up nélkül, tuningolni most nem fogok, mert hajszál választja el a gt3-tól és nagyon lagolok, így meg nem igazán lehet tesztelni a tuningot.

Új hozzászólás Aktív témák