Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
WASPZotya
üzenetére
így adják. ebben van valami.
hogy lásd, hogy nem pro ,de a fejlesztéshez pro kell és vegyél sok aranykártyát
erre jó a race tuned. Zárójelben megjegyzem, hogy marhára nem csak a pro cucc jelent javulást, pl az M3 E92-vel foglalkozom manapság, ami az egyetlen boostos autó, amire vágytam, immár bő egy éve, és utcai alkatrészeket dobtam be különböző pro cuccok helyett. Főleg könnyed vezethetőséget akartam elérni, ami 4 kék és 2 piros cuccal sikerült. Pro tuned turbó helyett is azonnal váltottam utcai alkatrészre és kényelmesebb az autó, picit gyengébb, de a nitrója... Lexus kolléga meglepődöttt, amikor odaértem mellé, és ugyebár nitróval lehet a legjobbban rammolni, hát amennyire tudtam számolni 300 felett... 3-4-et pörgött a csávó. Csak hogy értse mindenki, aki teszi az értetlen és fair play szellemet: readyt nyomtam E92-vel a lexus lfa ellen. Mintegy elismertem a vereséget, elfogadtam az ezüst kártyát. Ha ellenfelem olyan balfasz, akkor én azonnal elveszem tőle az aranyat, méghozzá így, hogy ne vehesse vissza a kiváló autójával, amit vezetni se tud.
Új hozzászólás Aktív témák

- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hogy lásd, hogy nem pro ,de a fejlesztéshez pro kell és vegyél sok aranykártyát