- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
1NST1G8R #4300 üzenetére
Igen Igen , de itt most nem volt c salás , több privát futamot mentünk, be gyakoroltam anno a pályát is , és mentem a bivalyerős gt3 z4 emmel , utánna a a fostalicsak lotusommal is , és igen mivel tiszta kanyar a pálya , ott a lotus jobnak bizonyult. Lvl28 BROOKS STREET szerintem ezen a pályán a jó lotus verhetetlen. Aki tudja próbálja ki , lotussal és egyébb dolgokkal 959-nek pl lotus ellen semmi esélye, mert pont olyan sebességtartományba mész végigi ahol a porsche gyenge , m3 nem elég fürge , a z4 gt3 az már döfi de egy fullos lotus kanyarba ráesik, sokat mentünk rajta elég gané map próbáljátok ki 3.06 a legjobb időm go!
#4301) SylarHUN
Nincs valami jó festésed 911 rs3-ra? sárga lenne az alap , ugy kicsinosítanám, valami zúzós kellne (vad)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest