- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
@csab991: Igen, valszeg hasonlo luxusverdak lesznek mint amiket emlitettel, szerintem a RUN-bol meg a Shift 2-bol, esetleg a HP2-bol fogjak atvenni a nagyjat, vagyis amiket ott latsz azok lesznek majd itt is.
@NFree: ha egy T2-es Lotus lenyomott ugy hogy Z4-el (es gondolom a T3-al, nem a simaval) voltal es hibatlan koroket mentel, akkor kezdj el gyanakodni. Vannak olyan csalok akikrol elso latasra nem mondod meg hogy azok mert nem latszik hogy 500al mentek, tok atlag a vegsebesseguk, megis elhuznak. Nem egyszer talalkoztam mar ilyennel, pl. Park Loopon mentem GT3 RS-el es egy Silvia vegig ugy ment elottem, mintha valahogy toltam volna magam elott, hiaba nitroztam ra vagy csinaltam barmit, nem tudtam ele kerulni. Sajnos ilyen eleg sok van es sokkal rosszabbak mint azok akik 1000-el mennek, mert be tudnak ugy allitani barmilyen verdat hogy jobb legyen mint a szettuningolt boostos kocsid, es ha ugy valasztanak kocsit, hogy ne legyen tul feltuno, akkor rajuk sem tudod bizonyitani egyertelmuen hogy csalok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest