- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
callmeakos #4256 üzenetére
Ezt a havas részt én is felfedeztem ma a gyémángyűjtögetés közben.
Kicsordult egy-két könnycseppem, annyira bejött.
Az ilyenekért éri meg a játék.A másik:
Ez a BMW, amit a kóddal lehetett a héten kapni, ez amúgy miylen kocsinak számít?
Tetszik, jól lehet vezetni, legalábbis nekem kanyarokban könnyűnek tűnik az irányíthatósága.
Csak azt nem értem, ha a Silviával nyomom a gázt, pillnatok alatt megy felfelé a fordulatszám, de ennél jóval tovább tart "gyorsulni".Van már 3.5millió kreditem, ideje venni már autót a silvia mellé, lassan ciki, h lvl46-nál is csak egy középkategóriás Silviám van. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest