- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
HA még aezzel is külön vennénk a versenyeket az ablaknál, akkor mikorra kapnék ellenfelet? Így is alig tudok elindulni pár pályán, amit szeretek. Szóval ki lehet védeni, menni kell sokat. Én is fejre álltam párszor, nem egyszer, hanem százszor. ha a boostos autó lerajtol, utána amikor bénázik, nehogy már én lassuljak le... Vagy nehogy már a kocsi miatt egyet nitrózik, és ott van mellettem. Maradjon csak ott a pálya szélén, balesetezzen, ahol akar, engem ne akadályozzon. A lotus elise-t sokan nem tudják megülni. a bénázásaik miatt nehogy már én kerüljek szarba. Inkább, köszönöm,előzök, és nem hagyom, hogy ő húzzon rám, mert a lotuszokkal meg az A1-gyel lehet a legjobban ütközni szerintem. Szóval önvédelmi céllal megyek úgy, ahogy, és nem pedig másképp, mert akkor nem én lennék, hanem valaki más, aki nem én vagyok.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 7
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest