Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
HA még aezzel is külön vennénk a versenyeket az ablaknál, akkor mikorra kapnék ellenfelet? Így is alig tudok elindulni pár pályán, amit szeretek. Szóval ki lehet védeni, menni kell sokat. Én is fejre álltam párszor, nem egyszer, hanem százszor. ha a boostos autó lerajtol, utána amikor bénázik, nehogy már én lassuljak le... Vagy nehogy már a kocsi miatt egyet nitrózik, és ott van mellettem. Maradjon csak ott a pálya szélén, balesetezzen, ahol akar, engem ne akadályozzon. A lotus elise-t sokan nem tudják megülni. a bénázásaik miatt nehogy már én kerüljek szarba. Inkább, köszönöm,előzök, és nem hagyom, hogy ő húzzon rám, mert a lotuszokkal meg az A1-gyel lehet a legjobban ütközni szerintem. Szóval önvédelmi céllal megyek úgy, ahogy, és nem pedig másképp, mert akkor nem én lennék, hanem valaki más, aki nem én vagyok.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Facebook és Messenger
- Projektor topic
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest