- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Kész, elegem van
Mondhatni hiba nélkül végig megyek a pályán, Nissan 350Z-vel Pro csomag, mióta meg felborították a rendszert nem tuningoltam rá semmit...
Jön a kis Nissan Silvia lvl 13 user, én vagyok lvl 27 és már rajt közben tuszkol hátulról 130-nál az első kanyar előtt egy az egybe nem viccelek letolt az útról, de olyan szinten, mint ha egy városi autó lennék, esélyem nem volt kanyarodni, már a féket nyomtam, mert csak haladtam előre, persze ő simán bevette a kanyart mögöttem... kicsit később hibázik a csávó, utolérem és látom, hogy a Nissanom végéhez érve 167Mph-val hasítok, ez meg nyúlik el előlem, nitro meg minden nélkül
Mikor nekem volt Silviam valami 145Mph volt a vége asszem, mellesleg egy pille könnyű kocsi volt, ez meg mint egy SUV komolyan...
Mikor beértem a célba, már 8sec-et rámvert, beírja a szokásos szöveget, hogy núúúúúúúb, közöltem vele, hogy csaló és hogy, eszembe jutott a dárga jó édesanyja, majd beugat, hogy ő nem csalt, meg, hogy ő good driver meg a f@sz tudja miket írkált... Mérgembe ctrl+alt+del -el be is zártam a köcsög Búzááát
Szóval szerintem közérdekű kérdés, csalni mivel, hogyan lehet stb.??? Youtube tele van videókkal... Az meg, hogy eltűnik az autó én vagyok az első és a térképen keresztbe bejön olyan helyen a jétékos, ahol út sincs... azt hiszem, ez több is mint amire szükségünk van, komolyan gondolkodom rajta, hogy csak azért játszok pár órát, hogy felvegyek egy ilyet videóra, aztán fel kéne tolni FTP-re és belinkelni egy levélbe az EA-nak, majd a végére egy listát írni, hogy az alábbi hibákat kéne javítani, nem pedig a végtelenségig csökkenteni a nyereményeket, hogy inkább vegyenek az emberek pénzért mindent, ha fejlődni is akarnak...
Nyilván ha valaki eléri az 50-es szintet rövid időn belül leteszi a játékot, főleg ha azt látja, hogy egy csúcs verdával lvl 50-ként is állva hagyja majd egy lvl10-es kis fasz egy low profil gördeszkával
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest