Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• creed13

tag

Én már-már kezdtem meg békélni az 5-ös verzióval, amikor is.... :((
    Történt, h versenyeztem egy általam kedvelt pályán, látszólag én voltam az első, a többiek a mapon se nagyon voltak, csak aki mögöttem cammogott.Azt befordulok és utána már majdnem a célvonalban vagyok, amikor, csoda történt.Ugyan is befordulok a sarkon és azt látom, h kiírja a szokásos 0:59-0:58 szöveget....Na néztem egyet, mert tudtommal én voltam az első és amikor beértem és jött a listázás, ott is az első voltam.DE hoppá, újabb csoda, egyszer csak lecsúsztam a 2. helyre.Hmm, lestem egyet mondom tolok már még1et.És akkor rájöttem a csodára!!! :DDD 2 saroknyira a céltól amikor újfent jó hosszan vezettem, lepillantok a mapra és azt látom, h egy apró kis aranyos nyilacska keresztül hajt a mapon és a falból elém terem.Onnan, ahol elvileg nincs se textúra se semmi.Szóval vagy cheatelnek vagy bugot használnak ki.Egyébként ezt olvastam a chaten fent, h egymásra "kiabáltak", h csaló meg ilyenek.Akkor még nem hittem el, de ezek után kénytelen vagyok.Na nekem EZÉRT kezd nagyon elmenni a kedvem az egésztől. :(((

Ez az autós rendszer azért érdekes, mert nekem egy szutyok Corollam van, amit nem igazán választanak, és pont múltkor Porchet, Silviat meg Lamborghinit utasítottam magam mögé.Tény, h belekerült 6 nitromba és 2 readymbe, de megérte.Persze rögtön én lettem a cheatelő, mert kérdezte a 10-es szintü Lamborghinis gyerek, h ezt hogyan csináltam.Mondom, az, h 3 napra rentelsz egy kocsit még nem fogsz tudni jól vezetni./Itt jegyezném meg, h 4. lett :) ./

Egyébként én azt se értem, miért jó az EA-nak a Battlefield Heroest fenntartani ingyé és most jön az újabb ingyenes BF.Szóval valamiért biztos megéri nekik ez is és azok is.

Én már a csoportos rendőrözést várom nagyon.... :U

Ja igen, azt kifelejtettem, h 1 dolog zavar, h a kocsit javíttatni kell, ennek mi értelme volt.... :F

Új hozzászólás Aktív témák