Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
nmemlekszem #3733 üzenetére
attyaéééééég....
úúú most úgy felröhögtem... XD ott vagyok a chaten!emlékszem rá, épp zsaruztam, csak vmivel felb_sztak, aztán beírtam. de hogy pont ezt mentsd ki? áááá nagyon naaagy...
egyébként most találtam rá erre a topicra, örülök, hogy magyarok si vannak sokan. én kb 1 hónapja tolom, most lev 21-es vagyok. engem is idegesítenek a random trafik"megfordulások", illetve mikor vmelyik tetű kilök, v sokkal rosszabb autóval lenyom... -.-"
de olvasgatok még, aztán ha nem gond, pár emberhez majd betársulnék fejlődgetni. jó lenne már.
most egy chargerrel nyomom, de már a halálom sokszor. elvileg fulltuningon van, de mmmmm... hagyjuk inkábbnemsokára elérem a Battle Machine-os RX-7-et. szerintetek érdemes rá gyűjteni? vagy mit ajánlotok T2es autónak? még egyet veszek, húzogatom felfelé, ahogy unlockolom a megfelelő cuccokat hozzá, aztán hajtok az életbeni nagy kedvencemre, az E46-ra.
köszönöm a tanácsot, illetve remélem nem pofátlankodtam be nagyon.
-
NFree
addikt
válasz
nmemlekszem #3733 üzenetére
Szerintem xp alatt valamiér , szarul szinkronizál , valami bug , van nem szeretik egymást.
Ez az első ien , probélma itt , még nem hallottam róla , de lehet kiprobálom én is , csak időigényes.
Nem hinném hogy a memcsi zavar be a több fps se , valamiér a szinkronizáció szar , ami egyébként is az.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest