Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
és ez a jó válasz. Ha gyenge a gép, akkor is megtartom, mert kell nekem. Audi R8 már nem a legerősebben tuningolt autóm, de sokáig az volt, és így sem tudtam meccselni vele a nagyokat, de kell, azaz marad. Audi S5 marad, és az Audi TT megvételre kerül. Éppen nézegettem egy sofőrkolléga statisztikáit, mert nem titok, én szoktam nézegetni sokakat, és láttam egy nagyon brutális időt audi tt-vel. Még ha bugos idő is, akkor is komoly azzal a géppel, amire szinte egy emberként mondja a magyar nfs world társadalom, hogy szar meg nem fordul. Amint a kezembe kerül, én befordítom, és le is videózom. Éppen tegnap videóztam párat, de a hang nem volt jó, viszont a kép HD. Nem jókedvemből videóztam...
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő