- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Vegyesérzelmek kavarognak bennem az ingyenessététel miatt.
Miért is?
Én pl. megvettem a starter packot! Na de ezek után minek? Vártam volna eddig és nem kellett volna egy eurót sem beleölnöm a játékba.
Az meg, hogy adtak három darab hármas szitű autót, mindegyiket 7 napra...........
Totálisan nemtartom egyenértékünek a 20 eurós árral. Talán akkor , ha legalább egyet adtakvolna örökbe valami különleges festéssel, na az már talán, na de inkább kettőt.
Oké, hogy VIP vagyok, de ez milyen előnyökkel jár? Vagy fogjárni?www.wix.com/mmogames/home
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest