- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
EA , Köszi szépen a harmadikk éves szülinapitortát , finom volt , de nem ennyire (ez nem vót szép tülletek)
spúrok és g.a.n.é.k vagytok : egyszóval - ménem mentek má haza végleg....
Én kis hüje nalyíív várom az ajándékot , oszt dikk má , nesze neked fogmeg oszt semmi jó , pedálozol énnékem a kess duplázással , há kapd beee....nemtuttam szónékül hagyni , mindenki kusba van , ez gáz ....
dehát mitis várhatttam vóna egy 3 jearos(éves) , gyengébbbek kedvéjér forditok is ....
semmi-nulllla-káoszz........: atyaúristen ......
kezdem má kapisgáni hova tüntek a régi emberkék , akik csoportokba verbuválódva nyomták-rótták a köröket(van aki mint énis , többbet röhögtünk, beszéltünk, hüjéskdtünk , egyszóval a krémje nincsen má itt , bassza meg )
ui: én megtanútam irni , timeg tanujatokmeg olvasni ..........
várom válaszaitokat , aki nemakar az ne irjon.....
ne sirjatok lesszez még szarabbbbbbbb is-----
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest