Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

HotShot barátom, aki (NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA ) ismét lefordította hamar a ma esti információs cikket a hamarosan érkező patchről:
    jár neki a piros pont

Mai (és egyben utolsó infók):

- A versenyekért járó pénzjutalmat az új áraknak megfelelően állították be
    - A privát versenyekért több jutalmat kapunk majd
    - A magasabb szintű játékosoknak nagyobb a droprate, több eséllyel kapnak ritka alkatrészt / skill modot
    - A kis mennyiségű powerup-jutalmakat kivették (pl. az 1 db Nitro-t), új "Jackpot" jutalom kerül be, erről nem árultak el semmit, csak annyit, hogy nagyon ritka és nagyon értékes

A véleményem a dologról:
    Ami sokakat zavar, az a szintlépés. Materazzi barátom is azt mondta, hogy szart se ér így a szint, de remélem, ezzel adnak egy kis értelmet az 50-nek. A powerup is jó dolog, legalább a magyar sofőrnek nem kell mind a 86 pályán világrekordot futnia 300 nitróval. Van ilyen is köztünk. Aztán alkatrész és skillek... nem kell variálni, legyen jobb és több, akkor a elhallgatok én is. De mindenekelőtt az autóimat lőjék be normálisra, ugyanis kedvelem a BMW-ket, azokkal nincs is gáz, de lenne még 20 japán gépem is... Van 10 nap hátra, maximum, én bizakodó vagyok, mindegyik INFO cikk tetszett nekem, úgyhogy frankó :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés