- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
HotShot barátom, aki (NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA ) ismét lefordította hamar a ma esti információs cikket a hamarosan érkező patchről:
jár neki a piros pontMai (és egyben utolsó infók):
- A versenyekért járó pénzjutalmat az új áraknak megfelelően állították be
- A privát versenyekért több jutalmat kapunk majd
- A magasabb szintű játékosoknak nagyobb a droprate, több eséllyel kapnak ritka alkatrészt / skill modot
- A kis mennyiségű powerup-jutalmakat kivették (pl. az 1 db Nitro-t), új "Jackpot" jutalom kerül be, erről nem árultak el semmit, csak annyit, hogy nagyon ritka és nagyon értékesA véleményem a dologról:
Ami sokakat zavar, az a szintlépés. Materazzi barátom is azt mondta, hogy szart se ér így a szint, de remélem, ezzel adnak egy kis értelmet az 50-nek. A powerup is jó dolog, legalább a magyar sofőrnek nem kell mind a 86 pályán világrekordot futnia 300 nitróval. Van ilyen is köztünk. Aztán alkatrész és skillek... nem kell variálni, legyen jobb és több, akkor a elhallgatok én is. De mindenekelőtt az autóimat lőjék be normálisra, ugyanis kedvelem a BMW-ket, azokkal nincs is gáz, de lenne még 20 japán gépem is... Van 10 nap hátra, maximum, én bizakodó vagyok, mindegyik INFO cikk tetszett nekem, úgyhogy frankó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest